arkadasım aynı durum bendede var bisey yaptınmı geri gelmesi icin bendede 4 kanal para kazanmaya kapandı
hepsini sildim kanalların devam ettim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
arkadasım aynı durum bendede var bisey yaptınmı geri gelmesi icin bendede 4 kanal para kazanmaya kapandı
PAra kazanmayı devre dışı eden kanal youtube tarafından devredışı edilmiş. yani hiçbir şekilde youtube,gmail hesabına giriş yapıp silemiyorum. Para kazanması giden kanalları tekrar para kazanmasını açsam , bu devre dışı kalan kanalı silemediğim için tekrardan para kazanma gider mi? Bu konuda tecrübe yaşayan oldu mu?
Aynen arkadaşlar banada bu lazım tüm kanallarım kapatılıyor..
PAra kazanmayı devre dışı eden kanal youtube tarafından devredışı edilmiş. yani hiçbir şekilde youtube,gmail hesabına giriş yapıp silemiyorum. Para kazanması giden kanalları tekrar para kazanmasını açsam , bu devre dışı kalan kanalı silemediğim için tekrardan para kazanma gider mi? Bu konuda tecrübe yaşayan oldu mu?
Aynen arkadaşlar banada bu lazım tüm kanallarım kapatılıyor..
Benimde kapatıldı ne yapmak gerkiyor ?
Cevaplarınız burada.Bu konudakileri yapın.Kanalınız alt kanal değil ana kanal ise para kazanmalarınız açılır.
Sağol dostum
arkadaşlar bu ayın 20'sinde bütün kanalalrın para kazanması gitti kanalların bi kısmını açtım bi kısmı daha açılmayı bekliyor.Sorum şu Ben bu ay kazandığım parayı adsenseden alabilecek miyim?
Uyarı dahi verilmeden kapanan kanallarımı , artan gelirime bağlıyorum. Üç beş kazanırken , şansımın yaver gitmesiyle bir kaç videom patladı ve kazancım günlük 20 liraya çıktı . Ve sonra ne oldu tahmin edin. Booom.Hesaplar para kazanmaya kapatıldı.Bayramın 1.günü youtube güzel bir hediye verdi banaİşin beni daha da üzen tarafı ise kanallarım para kazanılmayan kapandıktan sonra videolarıma daha fazla hareketlilik geldi ve bir kaç videom daha patladı.Şu an açık olsa günlük 30 lirayı bulacağımdan eminim. Sizlere sorum şudur ki ; ben mi yanılıyorum yoksa gerçekten de youtube bizi yiyor mu ?
2 kanalım para kazanma devre dışı oldu. sadece 1 kanalım plus'a bağlıydı ve bağlantısını kestim. Adsense hesabım plus'a bağlı olmayan kanalın mailine bağlı. Bundan sonra ne yapabilirim.
Not : Plus'a bağlı olmayan kanalımda, yüksek izlenmeli bir videom 3. taraf uyarısı almıştı ama ben 1 yıldır kaldırmamıştım. Bundanda kaynaklanabilirmi?
hocam aynısı benim basımada geliyor ne zamanki rekor bir seviye yakalasam hesaplarım ertesi gün gidiyor mesela bu ay ortalama günlük 40-45 tl arasıydı dün bir kaç videom patladı ve 125e cıktı sabah bi kalktım mail gelmiş diyorki hesabınız su kanalkdaki telif üçüncü taraf vsvs yazıyor girdim baktım hesaba hepsi yesil tertemiz ne 3.taraf ne telif ne topluluk hiç birsey yok artık sıktı 3 defa basıma geldi hepside kendi rekorumu kırdıgım günün arkasında oldu
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.