Kanalım kapandı, para kazanma devre dışı bırakıldı TEK KONU

Tüm kanallarınızın para kazanması kapatıldımı ?

• Evet

Oy: 3 60,0%
  • Hayır

Oy: 2 40,0%

• Kullanılan toplam oy
    5

LoonyTuneS

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar. Forumda sürekli aynı konu açılmasın ve daha iyi fikirlerimizi paylaşalım diye tek konu haline getiriyoruz bu olayı. Kanalı kapananlar, spama girenler vs buraya yazabilir bizde bildiğimiz kadar bildiklerimizi anlatırız daha yararlı olur bence herkes için

Cevap: Kanalı kapananlar TEK KONU

10 kanalım kapandı. Yarısını k7'den onayladım diğer yarısını da arkadaşlarımın telefonunda. Bazı kanalları arkadaşımın evinde açtım bazılarını kendi evimde açtım. Bazı kanallara 5 video attım hiçbir uyarı yokken kapandı bazılarına hiç atmadan kapandı bazıları da günlük 25-30 video atmama rağmen kapandı. Neden acep? Bu spam olayını hala anlayamadım neye göre kapatıyorlar çözemedim.

birileri kanaları spam olarak da bildirıyor olanbilir. Gecen hafta 4 kanalım spam olarak kapandı.

Youtube dan gelen mesajda ise: birisi kanalınızı spam olarak bildirdi yazıyordu.

Kanalın Spama girme sebebi bence ip ile alakalı olabilir. İpleri daha temiz tutarsanız yeni iplerle iş yaparsanız sıkıntı olmaz geliyor.
Örnek vermek gerekirse bir arkadaşla aynı videoları indirdik yükledik onun ki kapandı benim kanallar duruyor %90 ip alakalı arkadaşlar.
Şikayet konusunda ise başıma böyle bi şey gelmedi. Ama bunun içinde yakında bir çözüm bulunur İnşallah.

Kanalın Spama girme sebebi bence ip ile alakalı olabilir. İpleri daha temiz tutarsanız yeni iplerle iş yaparsanız sıkıntı olmaz geliyor.
Örnek vermek gerekirse bir arkadaşla aynı videoları indirdik yükledik onun ki kapandı benim kanallar duruyor %90 ip alakalı arkadaşlar.
Şikayet konusunda ise başıma böyle bi şey gelmedi. Ama bunun içinde yakında bir çözüm bulunur İnşallah.

hocam Google ip lere bakacak kadar basit bir şirket değil ;)

hocam Google ip lere bakacak kadar basit bir şirket değil ;)

İlginç iplere bakmıyorsa, peki neye bakıyor hocam sanırım biliyorsunuz anlatırsanız da arkadaşlarımız yararlanır.İleri de benim illa işime yarar.

İlginç iplere bakmıyorsa, peki neye bakıyor hocam sanırım biliyorsunuz anlatırsanız da arkadaşlarımız yararlanır.İleri de benim illa işime yarar.

Bak kardeşim ben bunu daha önce de yazmıştım yine de yazayım buraya.

Cpu id vardır, hdd serial number bunları rahatlıkla chromea koyduğu kodlarla rahatlıkla çekebiliyor. Daha sonra lokasyona bakar Google. Mac adresini alabilir fakat mac adres banlasa sen o ip bandındaki sitelerin hiçbirine erişemezsin. İp adresi değiştirmek gibi basit birşeyi onlar zaten düşünmüştür.

Lokasyonu biraz açalım. Google'a bir kelime yazar aratırsın senin internetinin bağlı olduğu servis sağlayıcın hangi ildeyse onu konum olarak belirler mesela ben şuan Niğde Ulukışladayım. Fakat Kayseri olarak alıyor en yakın servis sağlayıcı orda olduğu için vs. Yani şunu demek istiyorum ban yedin diyelim ip adresi değiştirirsin aynı şehirdeysen Google sen olduğunu anlar. Proxy ile yutturmaya çalışsan yine yemez. O yüzden en basiti pc yi değiştirmek ve farklı lokasyonda bağlanmak lazım. Bunun için Türkiye'de vds kiralarsın böylece sorun olmaz kanalına da adsensene de ona da buna da rahatlıkla girer çıkarsın.

Cpu id vardır, hdd serial number bunları rahatlıkla chromea koyduğu kodlarla rahatlıkla çekebiliyor. Daha sonra lokasyona bakar Google. Mac adresini alabilir fakat mac adres banlasa sen o ip bandındaki sitelerin hiçbirine erişemezsin. İp adresi değiştirmek gibi basit birşeyi onlar zaten düşünmüştür.

Lokasyonu biraz açalım. Google'a bir kelime yazar aratırsın senin internetinin bağlı olduğu servis sağlayıcın hangi ildeyse onu konum olarak belirler mesela ben şuan Niğde Ulukışladayım. Fakat Kayseri olarak alıyor en yakın servis sağlayıcı orda olduğu için vs. Yani şunu demek istiyorum ban yedin diyelim ip adresi değiştirirsin aynı şehirdeysen Google sen olduğunu anlar. Proxy ile yutturmaya çalışsan yine yemez. O yüzden en basiti pc yi değiştirmek ve farklı lokasyonda bağlanmak lazım. Bunun için Türkiye'de vds kiralarsın böylece sorun olmaz kanalına da adsensene de ona da buna da rahatlıkla girer çıkarsın.

teşekkür ederim bilgileriniz için hocam.

değerli bilgilerin için teşekkür ederim

Golü attı ve gittiiiii. :D Helal bunu öğrendiğim iyi oldu.

Benim açtığım konu kapanmış bir açıklık getireyim.2 kanalım kapandı dedim yüklemeyi de ytkazan botu ile yaptığımı yazdım yanlış anlaşılma olmasın ben arkadaşın botu yüzünden kapandı demedim sadece yükleme yaptığım yeri yazdım.Arkadaşın günahını almayalım durduk yerde bilmiyoruz çünkü sebep nedir.

Benim açtığım konu kapanmış bir açıklık getireyim.2 kanalım kapandı dedim yüklemeyi de ytkazan botu ile yaptığımı yazdım yanlış anlaşılma olmasın ben arkadaşın botu yüzünden kapandı demedim sadece yükleme yaptığım yeri yazdım.Arkadaşın günahını almayalım durduk yerde bilmiyoruz çünkü sebep nedir.

Şöyle ki; youtube günlük çok para alanların kanallarını birazıcık azaltıyormuş o yüzden :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri