Kanalım kapandı, para kazanma devre dışı bırakıldı TEK KONU

Tüm kanallarınızın para kazanması kapatıldımı ?

• Evet

Oy: 3 60,0%
  • Hayır

Oy: 2 40,0%

• Kullanılan toplam oy
    5
Cevap: Kanalı kapananlar TEK KONU

mailleri alırken gerçek isimlerle almamakta patlatıyor kanalları yutup bi abukluk hissederse anında patlatıyor hepsini başıma geldi sıralı sırasız mail farketmez

benimde 3-4 hafta oldu hala gözümde tütüyor :'(

Arkadaşlar Youtube bir operasyonda benim de kanallarımı temizledi. Ancak şöyle bir durum var. Bazı kanallarda ben alt kanal açmıştım. Ana kanallar kapanmış ancak bu alt kanallar olduğu gibi duruyor ama ben erişemiyorum. Erişimi nasıl yaparım? Bir yardım eden çıkarsa çok sevinirim.

mailleri alırken gerçek isimlerle almamakta patlatıyor kanalları yutup bi abukluk hissederse anında patlatıyor hepsini başıma geldi sıralı sırasız mail farketmez

Kesinlikle haklısın ben alırken bunlara dikkat ediyorum aynı zamanda :)

Arkadaşlar Youtube bir operasyonda benim de kanallarımı temizledi. Ancak şöyle bir durum var. Bazı kanallarda ben alt kanal açmıştım. Ana kanallar kapanmış ancak bu alt kanallar olduğu gibi duruyor ama ben erişemiyorum. Erişimi nasıl yaparım? Bir yardım eden çıkarsa çok sevinirim.

O kanalların her birinin bir mail adresi var, eğer onları not etmediysen iletişim yoluyla öğrenebilirsin yalnızca benim bildiğim kadarıyla. Ayrıca özel şifre oluşturmuş olman lazım onları adsense hesabına bağladıysan bağlarken, o şifreye de sahip olursan bağımsız olarak kullanabilirsin.

O kanalların her birinin bir mail adresi var, eğer onları not etmediysen iletişim yoluyla öğrenebilirsin yalnızca benim bildiğim kadarıyla. Ayrıca özel şifre oluşturmuş olman lazım onları adsense hesabına bağladıysan bağlarken, o şifreye de sahip olursan bağımsız olarak kullanabilirsin.

Gmail'den girerek kanal maillerine eriştim ve yeniden şifrelendirerek kanallara ulaştım. Çok teşekkür ederim ilgi ve cevap için. Aynı sorunu yaşayan ve çözemeyen arkadaşlar varsa daha detaylı anlatabilirim.

arkadaşlar benım ana kanal degılde tek mailde alt kanallarımın tumu kapatılmıstı . sonra tekrar alt kanal actım 3-5 tane hepsıne 50-100 video attım . sımdı baktım yıne kapanmıs kanallar ..
şimdi baska bır mail alarak sıfırdan yenı bı kanal actım bu olaya cozum olurmu ? yoksa iş ip mevzusu mu ? eger ip ise yandık :(

Arkadaşlar alınan isimlerin farklılığı youtube banlanma açısından herhangi bir risk oluşturmamaktadır.Benim 35-40 hesabım varsa bu 35-40 nın da isimleri farklı.Şimdiye kadar kapanması gerekmez miydi söylediklerinize göre?
Kapanan kanalların kapanmasının en büyük sebebi;
1) Spam ( yani aşırı video yükleme)
2) Sahtekarlık ( Yani videoyu olduğundan farklı göstermek; başlığa saçma sapan alakası olmayan şeyler girmek)
Bu son yazdığım şikayet edildiğinde gerçekleşiyor.Tr de bu konuda çok bilinçli bir kitle olmasa da yabancılar böyle bir şeye rast geldiğinde anında spam olarak bildiriyorlar ve kanalları gümlettiriyorlar.

ışıkları yakamadım-bence yine kanal temizliğine başladılar DİKKAT !!!

Az önce 3 kanalım kapanmış yine...Mail felanda gelmemiş..Bu nasıl iştir ya...Bıktım yemin ediyorum

10 dan fazla kanalım gitti çok kötüüü

Telden hesap açtım ve vps den video atim dedim 160 civarı seçip attım tak kitlendi. Direk spam oldu.

- Video yükleyen arkadaşlar için 40-50 parti halinde yüklemelerini öneririm.

dosTlarım kapanan 24 kanalım bugun hepsı geri gelmiş . kanal alt kanallarımıza baktıgımız sayfada hepsını gorebılıyorum ama hıcbırının ıcıne gırılmıyor :D
unutayımmı onları bi bilginiz varmı :D ?

dosTlarım kapanan 24 kanalım bugun hepsı geri gelmiş . kanal alt kanallarımıza baktıgımız sayfada hepsını gorebılıyorum ama hıcbırının ıcıne gırılmıyor :D
unutayımmı onları bi bilginiz varmı :D ?

Videolar para kazanmaya devam ediyorsa sal gitsin

arkadaşlar dün gece kapanan hesaplarım için youtube a sizin hatanız var kanallarıma bi daha bakın geri açın diye mesaj yolladım :D (kapanan hesaba girin tel. no yu girin alttaki kısımdan gönderin) sabah mail geldi hesaplarınızda sorun yokmuş geri açtık çoğunu geri açtılar gerisinide bekliyorum fakat hesaptaki kanallara giremiyorum kapalımı değilmi bi bilgim yok..yani kapanan hesaplarınız için söylüyorum böyle rastgele kapatılmış olabiliyo işte hakkınızı arayın :D geri açtırabilirsiniz...

Arkadaşlar bu kanal kapanma konusunda karşı tarafa itirazda bulunmak istiyorum. Bu işte tecrübeli bir arkadaş yardımcı olabilir mi?
telif atanın kanalını bir türlü bulamıyorum.

Telif atan kişinin bilgileri. Yabancı dizi fragmanına telif attı. Tecrübeli kişiler yardımcı olabilir mi lütfen. Kanal çok güzel gidiyordu partnele geçecektim birden telif geldi.

DavacıFabulous Films Ltd
Davacı E-postası[email protected]
Telif hakkı ihlal edildiği iddia edilen çalışma ip

Bana telif gönderdiğine dair kanıttır. Bu konuda tecribesi olan lütfen yardımcı olsun.

SERKAN Üstad Yetiş. Şu adamı bir bulalım gerçek telifçi mi yoksa sahtekar mı? :(

Arkadaşlar bu kanal kapanma konusunda karşı tarafa itirazda bulunmak istiyorum. Bu işte tecrübeli bir arkadaş yardımcı olabilir mi?
telif atanın kanalını bir türlü bulamıyorum.

Telif atan kişinin bilgileri. Yabancı dizi fragmanına telif attı. Tecrübeli kişiler yardımcı olabilir mi lütfen. Kanal çok güzel gidiyordu partnele geçecektim birden telif geldi.

DavacıFabulous Films Ltd
Davacı E-postası[email protected]
Telif hakkı ihlal edildiği iddia edilen çalışma ip

Bana telif gönderdiğine dair kanıttır. Bu konuda tecribesi olan lütfen yardımcı olsun.

hiçbir şey yapamazsın telif gerçek.

An İtibari İle Tüm Kanallarım Eksiksiz Spam Sebebi İle Kapanmıştır

Sen Kapat Ben Açarım Hacı :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri