Partnerli 1179 videolu ve içerisinde 125 dolar olan kanalım bir ay önce bir ihtar almıştı. Dünde bir kanal tarafından 3-4 video birden ihtar aldı. bir kaç saat ardından yine aynı kanal 3-4 videoyu şikayet etmiş. kanal 7 gün içerisinde feshedilecektir diye mail geldi. ve 13e kadar en az bir video için karşı bildirimde bulunmazsanz kanalınıza erişim tamamile dayandırılacaktır diyor.
ayrıca video yükle dediğimde bakın ne diyo
beni kötü yapanda şu. ( adam toplamda 8-9 videomu rapor etmiş. bu videolar bizim televizyonda komedi programı ve tüm kanallarda var nerdeyse. ve kanalda sıradan bizim gibi kanal habercilik yapan sitenin kanalı. karşı bildirimde bulundum bu videlar her yerde var ve bu kişiye ait değil dedim ama hala haber yok. şimdi kanalım silinecekmi? yoksa video yükleyemez durumda kalacak?
bir arkadaşta kapanırsa 6 ay sonra açılır.
net olarak ne yapmam lazım?
[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] kardeşim ne yapabilirim?
ayrıca video yükle dediğimde bakın ne diyo
beni kötü yapanda şu. ( adam toplamda 8-9 videomu rapor etmiş. bu videolar bizim televizyonda komedi programı ve tüm kanallarda var nerdeyse. ve kanalda sıradan bizim gibi kanal habercilik yapan sitenin kanalı. karşı bildirimde bulundum bu videlar her yerde var ve bu kişiye ait değil dedim ama hala haber yok. şimdi kanalım silinecekmi? yoksa video yükleyemez durumda kalacak?
bir arkadaşta kapanırsa 6 ay sonra açılır.
net olarak ne yapmam lazım?
[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] kardeşim ne yapabilirim?