. Gördüğüm kadarı ile forumda birçok arkadasın kanalı kapanmıs ve buna üzüldüm. benim kanallarım hala ayakta işte sebepler...belki bazı arkadaşlara faydam da olabilir die yazayım dedim
1.Hiçbir bot vds gibi program yazılım kullanmadım.
2. özgün çalışmıyorum ama videoları elle tek tek yüklüyorum
3. etiketleri de önceden tanımlı idi ve her video yüklenirken farkı bir kaç etiket daha girdim
4. hergun hemen hemen düzenli olarak aynı saatlerde video yükledim
5.ünlem e düşenleri temizledim.ÜNLEMLERİN KANALDA çok beklemeden sildim. 3.tarafları kabul ettim. içinde bir müzik parçaso varsa kaldır deip youtube dan bi parça ile yükledim.
6.hergun girip baktım kontrol etiim.toplamda 7 kanalla ugrastım fazla kanalla ugrasmadım.
HERSEİ MANUEL YAPTIM HEM ŞİRKET HEM EVDEN YÜKLEDİM.
dip not: sizlerin kanalları kapanınca benim tbm bir hayli arttı muhtemelen sizin reklamlar bizim videolara yansıdı.
umarım faydalı olur
1.Hiçbir bot vds gibi program yazılım kullanmadım.
2. özgün çalışmıyorum ama videoları elle tek tek yüklüyorum
3. etiketleri de önceden tanımlı idi ve her video yüklenirken farkı bir kaç etiket daha girdim
4. hergun hemen hemen düzenli olarak aynı saatlerde video yükledim
5.ünlem e düşenleri temizledim.ÜNLEMLERİN KANALDA çok beklemeden sildim. 3.tarafları kabul ettim. içinde bir müzik parçaso varsa kaldır deip youtube dan bi parça ile yükledim.
6.hergun girip baktım kontrol etiim.toplamda 7 kanalla ugrastım fazla kanalla ugrasmadım.
HERSEİ MANUEL YAPTIM HEM ŞİRKET HEM EVDEN YÜKLEDİM.
dip not: sizlerin kanalları kapanınca benim tbm bir hayli arttı muhtemelen sizin reklamlar bizim videolara yansıdı.
umarım faydalı olur