Kanalim neden kapanmadi işte cevap !!

handsomexx

Kayıtlı Üye
. Gördüğüm kadarı ile forumda birçok arkadasın kanalı kapanmıs ve buna üzüldüm. benim kanallarım hala ayakta işte sebepler...belki bazı arkadaşlara faydam da olabilir die yazayım dedim

1.Hiçbir bot vds gibi program yazılım kullanmadım.
2. özgün çalışmıyorum ama videoları elle tek tek yüklüyorum
3. etiketleri de önceden tanımlı idi ve her video yüklenirken farkı bir kaç etiket daha girdim
4. hergun hemen hemen düzenli olarak aynı saatlerde video yükledim
5.ünlem e düşenleri temizledim.ÜNLEMLERİN KANALDA çok beklemeden sildim. 3.tarafları kabul ettim. içinde bir müzik parçaso varsa kaldır deip youtube dan bi parça ile yükledim.
6.hergun girip baktım kontrol etiim.toplamda 7 kanalla ugrastım fazla kanalla ugrasmadım.
HERSEİ MANUEL YAPTIM HEM ŞİRKET HEM EVDEN YÜKLEDİM.

dip not: sizlerin kanalları kapanınca benim tbm bir hayli arttı muhtemelen sizin reklamlar bizim videolara yansıdı.

umarım faydalı olur

aynen benim kanallarda sağlam tbmlerde arttı ama ben bot ve vds kullanıyordum. Allah sabır versin kanalları kapanan kardeşlerime ne kadar emek verdiniz Allah bilir

2 aydir video yuklemiyorum, kendi actigim hesaplarimdaki kanallarim sapasaglam duruyor, bir tek ytparadan bir kullanicidan aldigim 10 yandex mailli kanalin 2 tanesi gecen hafta numara dogrulama istedi digerleri de saglam yani o ikisi disinda hic bir kanal kapanma sorunu falan yasamadim. Tum yuklediklerimi vds araciligiyla yukledim hic bot kullanmadim durumumdan gayet memnunum kazancim da her gecen gun artiyor.

HTC One cihazımdan gönderildi

aynen benim kanallarda sağlam tbmlerde arttı ama ben bot ve vds kullanıyordum. Allah sabır versin kanalları kapanan kardeşlerime ne kadar emek verdiniz Allah bilir

video yüklemeleri botla mı yaptın VDS ile manuel mi

Benim bot kullandığım hatta haftada 20 video falan attığım kanalım duruyor, ancak diğerleri kapandı. O neden duruyor diğerleri neden kapandı onu da anlamadım :(

Ben manuel yüklüyorum bot kullanmıyorum kanallarımın tamamına yakını kapandı

acaba kapatılmaların sebebi açıklamalara çarşaf gibi girilen keywordler olabilir mi?

neden kapanıyor,neden kapanmıyor çok karışık bi mesela.ben tüm kanallarda bot kullanıyorum,bunlara dogru dürüst girip kontrol etmiyorum yani belli bi düzenim yok bu konuda.açıklama,etiket filan degiştirmiyorum,karşıda neyse bot onu alıp yüklüyor.bunları yaptıgım 1 kanalım dahi kapanmadı bugüne kadar.geçen ay yüzlerce kanalım kapandı ama 1 tanesine 3-4 video attım yani deneme yapıyordum,digerlerinde hiç video yoktu.onların geliri yoktu,içi boştu hatta biçoguna hiç giriş dahi yapmamıştım (kanalları herzaman başkalarından alıyorum,kendim açmadıgım için belirtmek istedim :) )

not : aklıma geldi,şunu da ekleyeyim.kanallara günlük 3-5 video atıp bırakan biriside degilim.bagzı kanallara günde 3-5 tane,bagzılarına yüzlerce video yükleniyor.yani bunlada alakası oldugunu sanmıyorum.

not 2 : bu kadar spamdan bahsederken,arka planda özgün videolarımı yükledigimide not düşeyim :D sonuçda bi kanalın kapanmaması için en önemli şart özgünlük.bu spam kanallar belki kapanır ama özgünler bizimdir ;)

Videoyu standart başka bir kanaldan çekip ünlemleri temizleyip kanalına bir daha girmeyenlerde pek problem olduğunu görmedim, video üzerinde düzenleme yapılan kanallar genellikle kapanmış, tabiki ifşa olan IP den ne yüklenmişse o kanallarda kapanmış.. VDS e geçmeyi düşünüyorum bende..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri