Kanalım Para Kazanma Devre Dışı İlginç

crazykanka61

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar kanalda ne topluluk ne telif direk para kazanma devre dışı bırakıldı.Bu kanalımdaki hiç bir video youtube çekmedim.3 aydır bir tane uyarı almadım.
Böyle bir haksızlık adsense yaşadım mücadeleyi kazanmıştım.Google bu belli belirsiz bu tavrına artık çok can sıkmaya başladı.Yazıklar olsun google çok zoruma gidiyor.Bu kadar emek verdim bu kanala Allah'a havale ediyorum.Ama gerekli bütün haklarımı arıyacağım öyle kafalarını göre birşey yapamazlar dengesizler çok sinirliyim:(

Arkadaşlar önemli bir kanalım para kazanma devre dışı bırakıldı.İşte resim bu

Daha fazla bilgi edinin yeri var.Onu tıklıyorum ve karşıma bu çıktı

bir kanalımda benımde var aynı durum..problem yok. sorun yok. kanalda populer videoda var uyarı yok... kanal para kazanma hepsın iptal....tum videolarda iptal durumda.. senin resmin aynısı ..kanal geçen ay parada kazandı. amaşimdi dolar işareti yok,çıkmıyor o seçenekte iptal edilmilş durumda... ama çmzum yok youtube tarafından yapılan bir durum yanı... uyarı sabit duruyo...

bir kanalımda benımde var aynı durum..problem yok. sorun yok. kanalda populer videoda var uyarı yok... kanal para kazanma hepsın iptal....tum videolarda iptal durumda.. senin resmin aynısı ..kanal geçen ay parada kazandı. amaşimdi dolar işareti yok,çıkmıyor o seçenekte iptal edilmilş durumda... ama çmzum yok youtube tarafından yapılan bir durum yanı... uyarı sabit duruyo...

Hocam ben bu kanalımın hiç bir videosunu youtube çekmedim.3 aydır elimde uyarı almadım.Bu nasıl bir vicdandır önemli bir kanalım bu benim.Ne yapmam lazım

Hocam ben bu kanalımın hiç bir videosunu youtube çekmedim.3 aydır elimde uyarı almadım.Bu nasıl bir vicdandır önemli bir kanalım bu benim.Ne yapmam lazım

temmuz kanalım dostum benımde temmuz kanalı :D senı anlıyorum orjınal organık kanaldı benımkıde..

ekkkkkkkkkkk: aman sorun duzelsın dıye, ulke değiştirmeye kalkışma yda adsense bağlantıları ile oynama..bırak kendı halıne... sadece youtubede uyarı maili gonderki iyi niyeitn anlaşılsın. ordan adsenseye ne bıleyım baişka iş zıplamasın. ben sıkıntı olunca geri bildirim yapıyorum hemen saf ayağına yatıp yardım edın dıye.. yokas adamlar hooppp kesıp biçip atıyo.... ne olur ne olmaz.. relaks... oyle kalacak o kanal 6 ay sonra aktif olur artık beklemek gerek.. bırak kendı halıne..

temmuz kanalım dostum benımde temmuz kanalı :D senı anlıyorum orjınal organık kanaldı benımkıde..

Hocam sebebsiz yere böyle birşey olamaz bunun belli bir geçerli sebebi olmalı yanlış varsa uyarı olmalı cidden yazıklar olsun bundan sonra her kanalımı partner yapıcam.Bu youtube bu anlayışı her kanalı götürebilir bu benim çok önemli kanalımdı bu kanaldan para alıcam dimi

Hocam sebebsiz yere böyle birşey olamaz bunun belli bir geçerli sebebi olmalı yanlış varsa uyarı olmalı cidden yazıklar olsun bundan sonra her kanalımı partner yapıcam.Bu youtube bu anlayışı her kanalı götürebilir bu benim çok önemli kanalımdı bu kanaldan para alıcam dimi

bilmiyorum bende... paraolayı nasıl olur inan bılmıyorum... ortada cevap ne youtube açıklaması yok, adsense otamatık işte kafasına gore işlem yapacaktır.. eki birikenler mantıken adsenseye gidiyor orada kesınleşıyor... bence sorun olmaması lazım ... iş adsensede çunku.... video yukledın para kazan kazan sonra sildin videoyuuu adsensede parasını alıyorsun o mantıkla bakınca bence para alır.. benceee net bişe yok

bilmiyorum bende... paraolayı nasıl olur inan bılmıyorum... ortada cevap ne youtube açıklaması yok, adsense otamatık işte kafasına gore işlem yapacaktır.. eki birikenler mantıken adsenseye gidiyor orada kesınleşıyor... bence sorun olmaması lazım ... iş adsensede çunku.... video yukledın para kazan kazan sonra sildin videoyuuu adsensede parasını alıyorsun o mantıkla bakınca bence para alır.. benceee net bişe yok

Şuanda çok sinirliyim):

kanalın tahnımı kanazaçları aktif... bence parasal yonden sorun yok... ama 19 eylul gibi kanalın reklam gosterımlerı elımden alınmış...
sebebıne gelınce, video başlıgı ile video içerisinde tam uyum yok ondan olabilir yanı alıntı bir vidonun gerçek kişi haklarını ihlalı gibi ... atıyorum unlu biri attım emınem şuanda populer ama ondan ızınsız goruntu haklarını xx tv den alıp videosunu yayaynlatman gibi nedenlerden de bu iş insanların başına gelıyormuş.. yabancı ulke forumlarında buna benzer bişe var.... bilmeme anlata bildimmi...
ama parada sorun yok yatacak gibi doruluyor netleşme kesınleşme aktif kapanmamaış sadece guncel para kazanma devre dışı

kanalın tahnımı kanazaçları aktif... bence parasal yonden sorun yok... ama 19 eylul gibi kanalın reklam gosterımlerı elımden alınmış...
sebebıne gelınce, video başlıgı ile video içerisinde tam uyum yok ondan olabilir yanı alıntı bir vidonun gerçek kişi haklarını ihlalı gibi ... atıyorum unlu biri attım emınem şuanda populer ama ondan ızınsız goruntu haklarını xx tv den alıp videosunu yayaynlatman gibi nedenlerden de bu iş insanların başına gelıyormuş.. yabancı ulke forumlarında buna benzer bişe var.... bilmeme anlata bildimmi...
ama parada sorun yok yatacak gibi doruluyor netleşme kesınleşme aktif kapanmamaış sadece guncel para kazanma devre dışı

hocam o tarz dediğin videolar değil hadi diyelim öle video var o zaman ver uyarı siliyim.bilmiyorum kafalarını göre iş yapan bir kurum ne yapacağı belli değil tek çare partnelik galiba bunlar illet

Benim de iki kanalımda para kazanma devre dışı oldu dün aynı anda. Birçok kişinin başına gelmiş. Google forumlarına baktım. Elle tutulur birşey yok. Herkes isyanlarda. Geçici bir durum diye düşünüyorum. Bekleyip göreceğiz.

Benim de iki kanalımda para kazanma devre dışı oldu dün aynı anda. Birçok kişinin başına gelmiş. Google forumlarına baktım. Elle tutulur birşey yok. Herkes isyanlarda. Geçici bir durum diye düşünüyorum. Bekleyip göreceğiz.

Hocam ben haklarımı sonuna kadar arıyacağım.Bence el ele verip bu google yetkilelerinin haddini bildirmeliyiz.Birlikten kuvvet doğar.Böyle durumlar için bunu yapmak daha doğru spam yapmıyorum bir şey yaptığımız yok kanalda böyle bir olay oluyor.Bunlar kafalarına göre iş yaparlarsa biz burda çalışanız sonuçta eğer hakkımızı aramassak bunlar kafalarına göre iş yapıcaklar yine kurunun yanında yaş yanmıycak öle birşey yok :(

kaç kanalımda var bilmiyorum ama baktıgımda kanallarımdan ikitanesinde aynı sorun var :)

---------- Mesaj saat 12:42:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:40:46 civarında gönderildi. ----------

olayı anlayanlar bilgilendirsin :)
ustalardan bilgilendirme bekliyoruz

bazı videolarda ünlem çıkıyor sonra bunları siliyoruz para kazanama aktif olamdı diye, geçende para kazanmayı aktif ederken sürekli videolarınız kendinize ait olduğunu ıspatlayamazsanız kanalınızın para kazanması devre dışı kalır yazıyordu. bu durum başınıza gelmiş olmasın ?

walla beyler onu bunu bilmemde bu youtube olayı iyice abarttı youtubede olmayan videoyu yüklüyoruz kim neden nasıl toplu ihtar gönderir ki ? ne spam ne illegal bir durum var 4 aylık kanal gitti,

2 Gün önce benimde aynı durum söz konusu.
2 Gündür reklam çıkmıyor

Yeni kanal açıp Videolarımı aktarsam mı acaba ?

---------- Mesaj saat 14:05:24 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:04:14 civarında gönderildi. ----------

Kendi kendine düzelir mi acaba bir süre sonra 1 hafta içinde falan yoksa.
Para kazanmayan bi kanal bir işe yaramaz ha kapanmış, ha para kazanmıyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri