Kanalım Para Kazanmaya Kapatıldı Açıldı Tekrardan Kapatıldı

EnemyHunter

Kayıtlı Üye
arkadaşlar dün öğle saatlerinde kanalım para kazanmaya kapatıldı akşam 8 gibi tekrar açıldı hiç bi mail gelmemişti saat 16:40 da tekrardan kapatıldı e mailde atmıslar bu sefer hiç bi ihtar 3.taraf olmamasına rağmen nasıl kapanıyor anlamış değilim

benim kapandı aradan 3 4 saat sonra tekrar açıldı bugün yine aynı saatte kapandı bidaha açılcakmı bakalım

benimde yarım saat önce bi kanalım para kazanmaya kapatıldı. geçmiş olsun bana derken sizin bu yorumları görünce geri açılır mı benimki de die umutlanmaya başladım :D

dün benim kapatılanca e mail gelmemişti kapandığına dair ama şimdi email geldi

Birden çok telif hakkı ihtarı ve/veya tüm dünyada Content ID engellemesi aldığınızdan hesabınızın para kazanma işlevi devre dışı bırakılmıştır. Hesabınızdan tekrar para kazanabilmeniz için hesabınızın altı ay süreyle iyi durumda olması gerekir.

Hesabınıza bir telif hakkı ihtarı verilmişse geri çekilmesini sağlamaya çalışabilir veya gereken tüm haklara sahip olduğunuzdan eminseniz karşı bildirimde bulunabilirsiniz; bu talebin işleme alınması 10 iş günü sürebilir.

Bir videoyla ilgili olarak tüm dünyada Content ID engellemesi almışsanız ancak gerekli tüm haklara sahip olduğunuzdan eminseniz, hak talebine itirazda bulunabilirsiniz. Engellenen videoları sildiğiniz halde hesabın para kazanma işlevi devre dışı olarak kalmaya devam edebilir.

Hesap geçmişinizle ilgili daha fazla bilgi için lütfen Hesap Ayarları veya Telif Hakkı Bildirimleri'ni, ticari kullanım haklarıyla ilgili daha fazla bilgi için ise Yardım Merkezi'ni ziyaret edin.

Saygılarımızla,

YouTube Ekibi

Hocam çok özür dilerim ya, başlığı okuyunca istemsiz güldüm Allahım. :D

dün benim kapatılanca e mail gelmemişti kapandığına dair ama şimdi email geldi

Birden çok telif hakkı ihtarı ve/veya tüm dünyada Content ID engellemesi aldığınızdan hesabınızın para kazanma işlevi devre dışı bırakılmıştır. Hesabınızdan tekrar para kazanabilmeniz için hesabınızın altı ay süreyle iyi durumda olması gerekir.

Hesabınıza bir telif hakkı ihtarı verilmişse geri çekilmesini sağlamaya çalışabilir veya gereken tüm haklara sahip olduğunuzdan eminseniz karşı bildirimde bulunabilirsiniz; bu talebin işleme alınması 10 iş günü sürebilir.

Bir videoyla ilgili olarak tüm dünyada Content ID engellemesi almışsanız ancak gerekli tüm haklara sahip olduğunuzdan eminseniz, hak talebine itirazda bulunabilirsiniz. Engellenen videoları sildiğiniz halde hesabın para kazanma işlevi devre dışı olarak kalmaya devam edebilir.

Hesap geçmişinizle ilgili daha fazla bilgi için lütfen Hesap Ayarları veya Telif Hakkı Bildirimleri'ni, ticari kullanım haklarıyla ilgili daha fazla bilgi için ise Yardım Merkezi'ni ziyaret edin.

Saygılarımızla,

YouTube Ekibi

bu msj banada geldi. ancak bende;
telif hakkı ihtarı= haziran ayında 6 ay dolmuş olacak.
topluluk kuralları ihtarı = buna daha 5 ay var :)

şimdi sorum şöyle. Ben haziranda telif hakkı ihtarı kalktığında para kazanmaya devam edebilecek miyim ?

Beyler bu para kapanma olayını sanırım çözdüm pinger ile onayladığınız kanalların parası kapanıyor bilginize benim onlarca kanalda durduk yere para kapanan olmadı bi tane kanalın pinger ile onaylamasını yapmıştım bir tek onunki kapandı telif ihtar vs yok temiz kanaldı o yüzden pingerden şüpheleniyorum

Beyler bu para kapanma olayını sanırım çözdüm pinger ile onayladığınız kanalların parası kapanıyor bilginize benim onlarca kanalda durduk yere para kapanan olmadı bi tane kanalın pinger ile onaylamasını yapmıştım bir tek onunki kapandı telif ihtar vs yok temiz kanaldı o yüzden pingerden şüpheleniyorum

Olabilir usta deniyicem :)

gerçkten bunun cevabını bende merak ettim

hiç pingerle uğraşmayan arkadaşlarımın kanalları da gitti hocam.

Bence sorun bazı kategorilerde oluyor .
Dizi vs haber gibi kapanan arkadaşlar kategorileri yazarsa bi sonuca varabiliriz bence.

Pinger ile onaylatılan 3 kanalım vardı kategorileri dizi fragmanlarıydı 3 üde para kazanmaya kapatıldı :D sorun pingerde yada kategoride :)

pingerle alakası yok arkadaşlar. yüklenen videolarla alakalı bir durum. dünya genelinde engellenen videolar ve 3. taraf eşleşmeleriyle alakalı bir durum.

Bence pingerla alakası yok.Ben ciddi şekilde Büyük Haber Sitelerinin videolarından şüpheleniyorum.Çünkü diğer kanallarıma farklı şeyler yüklüyorken bugüne kadar, dedim bir de şu kanala guardiandan teknoloji vs atayım.Aradan iki gün geçti ne telif ne ihtar para kazanma iptal olmuş.Yani bir iki yerden duyduğuma göre de büyük haber sitelerinden kaynaklanıyor olabilir...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri