arkadaşlar dün öğle saatlerinde kanalım para kazanmaya kapatıldı akşam 8 gibi tekrar açıldı hiç bi mail gelmemişti saat 16:40 da tekrardan kapatıldı e mailde atmıslar bu sefer hiç bi ihtar 3.taraf olmamasına rağmen nasıl kapanıyor anlamış değilim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
dün benim kapatılanca e mail gelmemişti kapandığına dair ama şimdi email geldi
Birden çok telif hakkı ihtarı ve/veya tüm dünyada Content ID engellemesi aldığınızdan hesabınızın para kazanma işlevi devre dışı bırakılmıştır. Hesabınızdan tekrar para kazanabilmeniz için hesabınızın altı ay süreyle iyi durumda olması gerekir.
Hesabınıza bir telif hakkı ihtarı verilmişse geri çekilmesini sağlamaya çalışabilir veya gereken tüm haklara sahip olduğunuzdan eminseniz karşı bildirimde bulunabilirsiniz; bu talebin işleme alınması 10 iş günü sürebilir.
Bir videoyla ilgili olarak tüm dünyada Content ID engellemesi almışsanız ancak gerekli tüm haklara sahip olduğunuzdan eminseniz, hak talebine itirazda bulunabilirsiniz. Engellenen videoları sildiğiniz halde hesabın para kazanma işlevi devre dışı olarak kalmaya devam edebilir.
Hesap geçmişinizle ilgili daha fazla bilgi için lütfen Hesap Ayarları veya Telif Hakkı Bildirimleri'ni, ticari kullanım haklarıyla ilgili daha fazla bilgi için ise Yardım Merkezi'ni ziyaret edin.
Saygılarımızla,
YouTube Ekibi
Beyler bu para kapanma olayını sanırım çözdüm pinger ile onayladığınız kanalların parası kapanıyor bilginize benim onlarca kanalda durduk yere para kapanan olmadı bi tane kanalın pinger ile onaylamasını yapmıştım bir tek onunki kapandı telif ihtar vs yok temiz kanaldı o yüzden pingerden şüpheleniyorum
Olabilir usta deniyicem![]()
Beyler bu para kapanma olayını sanırım çözdüm pinger ile onayladığınız kanalların parası kapanıyor bilginize benim onlarca kanalda durduk yere para kapanan olmadı bi tane kanalın pinger ile onaylamasını yapmıştım bir tek onunki kapandı telif ihtar vs yok temiz kanaldı o yüzden pingerden şüpheleniyorum
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.