Kanalıma Saldırı Var (Bir Grup Yada Ergen)

• Kullanıcı strongarm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

strongarm

Kayıtlı Üye
Merhaba. İyi forumlar üstadlar

Bir Grup yada bir çocuk tarafından ugraşılıyorum. Ne atarsam pusuda bekliyor birsürü disslike basıyor videolarıma. İndexten düşürmeye çalışıyor yetmiyor flag atıyor. Az buçuk tahmin ediyorum bunu Çünkü çalıştıgım kategoriyi türklerden 10 kişi max bilir oda taş çatlasa. Ekmeginimi aldık elinden çalış ugraş sende kazan
Nerden biliyoruma gelirsek 1 ay önce bana bu kişi mesaj atmıştı içerik sahibi benim kaldır videoları v.s alakası yok halbuki,Bende pek takmamıştım
telif atıcam bişeyler felan zırvalıyordu sonrada sayfalarım hesaplarım takipçilerim var
saldırı yaparım tarzı çocuk çocuk cümleler kullanıyordu
Bunu dün yaptı 2 videomda bu haysiyetsiz tarafından flaglandı

http://i.hizliresim.com/eXm4RR.png

Buda 2 saat önce

http://i.hizliresim.com/xR23Ro.png

Kanal hala ayakta. Çöp adsense hesabına bagladım .

İçerikte kesinlikle cinsellik,NEFRET,IRK v.s kötü içerik yoktur

Şimdi sorum şu degerli forum üyeleri Bu flag nasıl yapılır,sürekli ıp mı degiştirmek lazım . vds v.s şeyler ilemi yapmak lazım 50ye yakın youtube hesabım var
toplasan max 5 hesabı kullanıyorum.Madem ugraşmak ugraşılmak istiyor bende
karşı saldırıya geççem acıma v.s yok bundan sonra .

Okudugunuz için teşekkür ederim iyi forumlar

İşte öyle her yerde youtube dan para kazanıyom ben derseniz her türden insan gelir işte

Benimde dün 1 kanalıma topluluk geldi alakasız bir videoydu

Acayip sinirim bozulmuştu..Sanada geçmiş olsun

kardeş geçmiş olsun 3 ihtara adsensende gider

Benimde partner kanalları teliflemiş keratalar. Nasip değilmiş sağlık olsun.

Benimde partner kanalları teliflemiş keratalar. Nasip değilmiş sağlık olsun.

Flag nasıl yapılır bunu cevaplarsanız çok memnun kalıcam üstad

Sinir krizi geçirmek üzereyim saglık olsun fakat gece gündüz uykusuz çabalıyoruz

bebenin teki geliyor kategoriyi eline alıyor kimse gelemez diyor

Ben yabancı çalışıyorum ama orda bile belli bir süre sonra topluluktan canım yanıyor artık alıştım sürekli kanal yedekleyip gidici olduğu zaman yeni kanala abone çekerek devam ediyorum başka yolu yok,flaglatanları da biliyorum saptaması kolay içerik çöksem 1 haftada kökünü kurutucam ama böyle boş işlerle uğraşmak hiç istemiyorum,sadece türk değil yabancılarda da çok karaktersiz herifler var.

faydası olur muhakkak ama bunlar gider proxy ile çakar flagı yine çakar,işi yokki adamların başka,görmüyor musun adam geçen gün burda warner bross romanı yazdı proxy mi kullanmayacak kafaları ancak bu işe çalışıyor.

Benimde dün 2-3 kanalima birisi saldirmis. 1 kanalda 2 videoya yapmis hemde kanal kitlendi bisi yapamiyorum acaba bir süre sonra düzeliyor mu bu? 3. gelmeden videolari gizleseydim. Sonra bende süphelendigim birine yolladim 10 flag yaptim baktim onunda videosu topluluk ihtari almis. Ya arkadaslar peki bunun önlemi nedir? Önlem alsak da artik yemesek. Aciklamaya hic mi tag girmeyecegiz yoksa cok az mi girmemiz gerekiyor?

Flag nasıl yapılır bunu cevaplarsanız çok memnun kalıcam üstad

Sinir krizi geçirmek üzereyim saglık olsun fakat gece gündüz uykusuz çabalıyoruz

bebenin teki geliyor kategoriyi eline alıyor kimse gelemez diyor

söyle o ergenin yt profilini kapatalım kanalını :cool:

seni eğer tehdit ettiyse dostum git polise suç duyurusunda bulun tehdit ediliyorum diye ya da zaten videolar seninse kanal ve videoların kapatılsa dahi sen geri açtırırsın. Kimdi o bi oyun kanalı vardı yakın zamanda kapatılmıştı şimdi yeniden açtırdı mesela. adama da yazarsın sonra hakkınızda suç duyurusunda bulundum felan diye.

---------- Mesaj saat 12:54:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:52:42 civarında gönderildi. ----------

3 ihtarda adsense gittiiği nerede görülmüşş hocam

3 ihtarda adsense gitmez ki zaten :D gitse gitse kanal gider. Onu da geri açtırabilirsin.

hocam içeriğiniz nedir acaba?

bir de bu flag işi o kadar kolay değil, eğer ki gerçekten sorun yoksa videonuzda itiraz edin. ya da google forum'da konu açın sebebini söylemişlerdi bana.

edit: flag'de sınır yok. bir ip ile istediğiniz kadar videoyu şikayet edebilirsiniz. bu sizin hakkınız. tabi ki doğru şikayet etmeniz gerek.

hocam içeriğiniz nedir acaba?

bir de bu flag işi o kadar kolay değil, eğer ki gerçekten sorun yoksa videonuzda itiraz edin. ya da google forum'da konu açın sebebini söylemişlerdi bana.

edit: flag'de sınır yok. bir ip ile istediğiniz kadar videoyu şikayet edebilirsiniz. bu sizin hakkınız. tabi ki doğru şikayet etmeniz gerek.

Artik itiraz etsende acilmiyor. Ornegin yukle cizgi filmleri bi sure sonra basiyolar flagleri topluluk yiyosun. Itiraz ettigindede kabul edilmiyor. Genelde bu isi botla yapiyolar zaten adamlar kendi iceriklerinde tek el olmak istiyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri