Kanalıma telif atıp geri çekecek biri aranıyor.

• Kullanıcı alterreaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

alterreaz

Kayıtlı Üye
Merhabalar, kendi kanalıma 3 telif atıp kapattırıp, hemen ardından ben okey verdikten sonra da telifleri geri çekecek birini arıyorum.
Teliflerin ayrı ayrı atılması gerekiyor ki kanal kapansın. Tek seri halinde atılırsa, tek telif olarak sayılıyor zaten biliyorsunuz.

ücret olarak iş bitimi 250tl vereceğim.

birşeyi test amacıyla yapıyorum. [MENTION=11785]qwerty06[/MENTION] 'dan onay alınmıştır. test detaylarını da biliyor kendisi.

Son düzenleme:
Telifçiler çıksın ortaya :)

sahte telif karşı kanalı zırhlama yöntemi :D bir zamanlar bu söylentiler vardı. hiç test etme imkanım olmadı malum telıf atma vs. tebrikler hocam kolay gelsin

Güncel beyler.
Kanala maalesef video atamıyorum. Video yükleyipte o videolara telif atma olayını yapamayız yani.

var olan videolara telif atılması gerekiyor. :)

Güncel beyler.
Kanala maalesef video atamıyorum. Video yükleyipte o videolara telif atma olayını yapamayız yani.

var olan videolara telif atılması gerekiyor. :)

Aynısı olmuştu, tüm telifler kalktı upload yeşil olmadı. Çok şey denedim sahte telif dahil düzeltemedim. Yt desfeğe bile mesaj attım. 1 yıl böyle kaldı, kazandırdı sonra da spamdan gitti :D bu telifle kanal sağlamlaştırma olayı kanal için değil sadece telif gelen vid için geçerli bence. Tek tek videolarıma telif atan manyaklar oldu hepsini geri çekgirdiğim halde atıyordu bıkmadan.

Güncel beyler... yok mu yahu hiç kimse yapabilecek.

Vay be forum bitmiş harbiden. Eskiden hobi olarak sahte telif atan yağız delikanlılar vardı buralarda.

Kanal sahibinin siz olmama ihtimali varmı acaba :D

Yok hocam konuda yazdığımı dikkatli oku. Moderatör arkadaşta detayları biliyordu. Amaç ünleme düşmüş kanalı kurtarmaktı, kurtarma mailine erişim olmayan. Test edemedik kısmet olmadı. 100k+ aboneli kanal çöp oldu gitti.

Konu pasif beyler konuyu güncellemenin anlamı yok.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri