Kanalımda ki Tüm Videolara Telif Geldi

• Kullanıcı JiTeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

JiTeM

Kayıtlı Üye
s.a arkdaşlar 2 hesabımda ki tüm videolara telif geldi adam hepsıne tek seferde yollamıs iki ihtar var acaba sımdı ne yapsam bu ay bırıken parayı alabılırım videoların hepsini silinmi zaten izlenmiyor veya kanalı silsem yinede parayı alabılırmıyım ne yapmam gerek sizce ?

NOT : Para Kazanma Bölümüne girince söyle yazıyor : Hesabınız para kazanma için etkinleştirildi, ancak durumu iyi değil. Birden fazla telif hakkı ihtarı ve/veya dünya genelinde Content ID engellemeleri, para kazanma ayrıcalığınızı kaybetmenize neden olabilir. Daha fazla bilgi için lütfen Hesap Ayarları'nızı ziyaret edin.

Son düzenleme:
paranı alırsın hocam ancak son 2 günün parasını alamazsın sadece onunda nedeni analystice yansımadığı için 2 gün bekle sonra sil kanalı bence ama telif uyarısında 2 yazıyorsa adsenseye bağlı öteki kanalların para kazanması gidebilir. tekk uyarı olarak yansımışsa kanalına sorun olmaz 2 3 gün beklet yansısın paran analytice sonra silersin kanalı paranı alırsın sıkıntı olmaz hocam

Kanal partnermi ?

paranı alırsın hocam ancak son 2 günün parasını alamazsın sadece onunda nedeni analystice yansımadığı için 2 gün bekle sonra sil kanalı bence ama telif uyarısında 2 yazıyorsa adsenseye bağlı öteki kanalların para kazanması gidebilir. tekk uyarı olarak yansımışsa kanalına sorun olmaz 2 3 gün beklet yansısın paran analytice sonra silersin kanalı paranı alırsın sıkıntı olmaz hocam

kanal adsense iki ihtar gelmis birinci ihtarda : 5 videoya ikinci ihtarda : 30'dan fazla videoya üst tarafda kırmızı yazı olarak İki ihtar daha almanız durumunda YouTube hesabınız askıya alınacak. yazıyor .

kanal adsense iki ihtar gelmis birinci ihtarda : 5 videoya ikinci ihtarda : 30'dan fazla videoya üst tarafda kırmızı yazı olarak İki ihtar daha almanız durumunda YouTube hesabınız askıya alınacak. yazıyor .

hocam 2 uyarı varmış öteki kanalların para kazanması gidebilir. ama bazende gitmiyor yani. eğer son 2 günün bu kanal için kazançları yüksek değilse hiç riske atma sil sonra uğraştırmasın seni

hocam 2 uyarı varmış öteki kanalların para kazanması gidebilir. ama bazende gitmiyor yani. eğer son 2 günün bu kanal için kazançları yüksek değilse hiç riske atma sil sonra uğraştırmasın seni

hocam kanalı toptan sılınce son 2 gun harıc dıger gunlerın parasını alabılıyormuyum ?

hocam kanaldaki diğer videolar telif gelmeyecek videolar ise videoların tamamını gizle.

Eğer onlarada telif gelecek diyorsan tüm videoları komple sil. kanalın içinede 3-5 saniyelik kıytırık bir video at, paranı alırsın.

hocam kanalı toptan sılınce son 2 gun harıc dıger gunlerın parasını alabılıyormuyum ?

evet hocam alabiliyorsunuz ben hep böyle calısıyorum telif felan gelirse bu şekilde hemen siliyorum kanalı kesinleşme günü gelincede yani ayın 11 i kesinleşiyor sıkıntı yok yani hocam geçen ay 5 kanalımıda sildim bu 5 kanalında getirisi çok yüksekti 4 haneliydi ve bu ay 11 inde bu paralar kesinleşti sıkıntı yok yani hocam

hocam kanaldaki diğer videolar telif gelmeyecek videolar ise videoların tamamını gizle.

Eğer onlarada telif gelecek diyorsan tüm videoları komple sil. kanalın içinede 3-5 saniyelik kıytırık bir video at, paranı alırsın.

hocam videolar gizli ikende telif geliyor gerçek telifse tabi

hocam kanalda video kalmadı 51 videonun hepsine telif geldi .

---------- Spam Engelliyici 15:24 ---------- Önceki Mesaj 15:22 ----------

evet hocam alabiliyorsunuz ben hep böyle calısıyorum telif felan gelirse bu şekilde hemen siliyorum kanalı kesinleşme günü gelincede yani ayın 11 i kesinleşiyor sıkıntı yok yani hocam geçen ay 5 kanalımıda sildim bu 5 kanalında getirisi çok yüksekti 4 haneliydi ve bu ay 11 inde bu paralar kesinleşti sıkıntı yok yani hocam

hocam dedıgınız gıbı yaptım kanalı kompile sıldım dıger kanalların para kazanması gıtmesın dıye umarım para kesınlesır .

engin hocam bende onu dedim zaten, hani telif gelmeyecek videolarsa kanallar silme gizle dedim, ama onlarda aynı kategori ise videoların tamamını sil dedim.

Paranı aldıktan sonrada kanalı komple kökten sil hocam.

hocam kanalda video kalmadı 51 videonun hepsine telif geldi .

---------- Spam Engelliyici 15:24 ---------- Önceki Mesaj 15:22 ----------

hocam dedıgınız gıbı yaptım kanalı kompile sıldım dıger kanalların para kazanması gıtmesın dıye umarım para kesınlesır .

kesinleşir hocam sorun yok hiç düşünmeyin bile garanti yani :D ama dediğim gibi son 2 gün parası kesinleşmeyecek yani silmeden önce analytc bölümünde ne kadar yazıyorsa o kadar kesinleşecek ;)

engin hocam bende onu dedim zaten, hani telif gelmeyecek videolarsa kanallar silme gizle dedim, ama onlarda aynı kategori ise videoların tamamını sil dedim.

anladım hocam :) aynı şeyi diyormuşuz :)

hocam kanalları sıldım umarım para kesınlesır forumda okumustum 2 ihtarda para kazanması gıdenler felan olmus adsenseye baglı tum kanalların o yuzden sıldım umarım para kesınlesır .

---------- Spam Engelliyici 15:27 ---------- Önceki Mesaj 15:26 ----------

kesinleşir hocam sorun yok hiç düşünmeyin bile garanti yani :D ama dediğim gibi son 2 gün parası kesinleşmeyecek yani silmeden önce analytc bölümünde ne kadar yazıyorsa o kadar kesinleşecek ;)

inşALLAH hocam sagolasınız tavsiye icin .

hocam kanalları sıldım umarım para kesınlesır forumda okumustum 2 ihtarda para kazanması gıdenler felan olmus adsenseye baglı tum kanalların o yuzden sıldım umarım para kesınlesır .

---------- Spam Engelliyici 15:27 ---------- Önceki Mesaj 15:26 ----------

inşALLAH hocam sagolasınız tavsiye icin .

Arkdaşlar cevabı vermiş.Analytics kaç gün geriden geliyorsa okdarlık günün kazancı kesinleşmez.Onun haricindekiler senindir.

[MENTION=11020]aykut267[/MENTION] , [MENTION=7979]enginkilicoglu[/MENTION]

peki adsense çalışıyorsak iki ihtar sonrasında kanalı direk silsek olur mu?
zaten anında yansıyor adsense raporuna.

yanlış mı düşünüyor ve yapıyorum yoksa :D

[MENTION=11020]aykut267[/MENTION] , [MENTION=7979]enginkilicoglu[/MENTION]

peki adsense çalışıyorsak iki ihtar sonrasında kanalı direk silsek olur mu?
zaten anında yansıyor adsense raporuna.

yanlış mı düşünüyor ve yapıyorum yoksa :D

adsense raporuna direk yansıması önemsiz hocam youtube analystic bölümünde ne kadar varsa okadar kesinleşiyor adsensedede yani youutubeye yansıması lazım paranın öyle silin kanallarınızı eğer yksek tutarlarsa eğer 10 20 tl ise direk sil bekletme öteki kanallarında para kazanmasını götürmesin sonra cok uğraştırıcak çünkü

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri