kanalımı kopyalıyorlar

Videonun içerisine kendi slaytını koymuş. Benzersiz içerikten öyle bir telif atar ki, kimse de buna engel olamaz.

Ya kardeşim Sen nasıl birisi çıktın anlamadım eminemeral'den sonra video içine slaytlara koyanıda korur oldun :D pardonda çok güldüm sana :D :D video onun değilki slayt koysa ne yazar ? Gitsin kendisi çeksin 3 adamı sonra gidip telif atsın bırakın bu işleri adamlar milyarlar harcıyor onu çekmeye bizim arkadaşlar akıllı içine slayt koyuyor telif hakkı sahibi oluyor :D aman Serkan abi duymasın..

Hocam şimdi yanlış düşünüyorsun. Şöyle düşünmek lazım. Sen ilk attın diye muhtemelen senden alıp attı. Senden önce başkası alsaydı ondan alıp atacaktı. Veya sende başkasında görseydin sen ondan alıp atacaktın öyle değil mi?

Bu işler böyle gidiyor. Yani sen emek verdin eyvallah ama maalesef verdiğin o emeği payını tek yemeyeceksin paylaşacaksın mecburen çünkü sana ait olan bir şey değil.

Ya kardeşim Sen nasıl birisi çıktın anlamadım eminemeral'den sonra video içine slaytlara koyanıda korur oldun :D pardonda çok güldüm sana :D :D video onun değilki slayt koysa ne yazar ? Gitsin kendisi çeksin 3 adamı sonra gidip telif atsın bırakın bu işleri adamlar milyarlar harcıyor onu çekmeye bizim arkadaşlar akıllı içine slayt koyuyor telif hakkı sahibi oluyor :D aman Serkan abi duymasın..

Nasıl biri çıkmışım çok merak ediyorum. Ben sözlerimin arkasındayım, arkasında olmaya devam edicem. Burası bir forum, forumların amacı insanların özgür düşüncelerini ifade edebilmelerini sağlar. Ben eminemeral adlı kişiyide korumuyorum bu arkadaşı da korumuyorum. Kimsenin benim korumama ihtiyacı da yok, senin haklı olduğun bir yer olursa ben seni de korumam sadece haklılığını dile getirir geçerim. Kimse de burada tanıdığım yada ortak iş yaptığım birisi de değil.
Serkan abi duymasın derken kimi kiminle tehdit ediyorsun onu da anlamış değilim. Umarım günün birinde bu şekilde serzenişler ile forumu meşgul etmezsiniz sizlerde. Geçen bir kaza videosu paylaştım, adam logosunu basmış videoyu kırpmış koymuş. Bana da telif göndermiş, adama mail attım; bana video üzerinde çalışması olduğunu ve telifini geri çekmeyeceğini söyledi hatta youtube'un kendisini haklı gördüğünü de iletmiş. Teşekkür ettim kapattım konuyu. Sizin mantığınıza göre adamın paylaştığı 1700 küsür kazayı kendisinin yapması lazım. Dünyanın neresinde var böyle bir mantık yahu..

Bu arada "Ya kardeşim Sen nasıl birisi çıktın anlamadım!" cümlesinin açılımını da bekliyorum.

Nasıl biri çıkmışım çok merak ediyorum. Ben sözlerimin arkasındayım, arkasında olmaya devam edicem. Burası bir forum, forumların amacı insanların özgür düşüncelerini ifade edebilmelerini sağlar. Ben eminemeral adlı kişiyide korumuyorum bu arkadaşı da korumuyorum. Kimsenin benim korumama ihtiyacı da yok, senin haklı olduğun bir yer olursa ben seni de korumam sadece haklılığını dile getirir geçerim. Kimse de burada tanıdığım yada ortak iş yaptığım birisi de değil.
Serkan abi duymasın derken kimi kiminle tehdit ediyorsun onu da anlamış değilim. Umarım günün birinde bu şekilde serzenişler ile forumu meşgul etmezsiniz sizlerde. Geçen bir kaza videosu paylaştım, adam logosunu basmış videoyu kırpmış koymuş. Bana da telif göndermiş, adama mail attım; bana video üzerinde çalışması olduğunu ve telifini geri çekmeyeceğini söyledi hatta youtube'un kendisini haklı gördüğünü de iletmiş. Teşekkür ettim kapattım konuyu. Sizin mantığınıza göre adamın paylaştığı 1700 küsür kazayı kendisinin yapması lazım. Dünyanın neresinde var böyle bir mantık yahu..

Bu arada "Ya kardeşim Sen nasıl birisi çıktın anlamadım!" cümlesinin açılımını da bekliyorum.

Güzel kardeşim sanırım senin kafan almıyor bazı şeyleri kaza videosu ile arkadaşın paylaştığı video aynı mı ? Onu yapan arkafaşa söyliyceksin ben konu açmam sen merak etme.Tehdit mi ? Geçen sefer eminemeral zor kurtuldu serkan abi kanallarının hepsini kapattırıcaktı.Bu arkadaşada telif at demişsiniz bunuda duyarsa bu arkadaş için iyi olmaz.Hayatımda telif atmadım ama çok telif yedim herkezin yaptığı yanına kar kalmaz bilesin hakkı olmayanı alanların elbet bir gün bir yerlerinden çıkar.Sen nasıl birisisin derkende niye slayt koyanı savunuyorsun ? Slayt koyduğunda haklarını mı aldı ?? Gitsin milyarlar versin programı çeksin sonra telif yollamaya hakkı olsun biraz gerikafalılığı bırakın.Bende titanice kendi slaytımı koyayım titanic benim olsun ???? Boş işler ile uğraşmayın arkadaşlar.sana ait olmayanı herkez alabilir çünkü senin değil

Güzel kardeşim sanırım senin kafan almıyor bazı şeyleri kaza videosu ile arkadaşın paylaştığı video aynı mı ? Onu yapan arkafaşa söyliyceksin ben konu açmam sen merak etme.Tehdit mi ? Geçen sefer eminemeral zor kurtuldu serkan abi kanallarının hepsini kapattırıcaktı.Bu arkadaşada telif at demişsiniz bunuda duyarsa bu arkadaş için iyi olmaz.Hayatımda telif atmadım ama çok telif yedim herkezin yaptığı yanına kar kalmaz bilesin hakkı olmayanı alanların elbet bir gün bir yerlerinden çıkar.Sen nasıl birisisin derkende niye slayt koyanı savunuyorsun ? Slayt koyduğunda haklarını mı aldı ?? Gitsin milyarlar versin programı çeksin sonra telif yollamaya hakkı olsun biraz geri kafalılığı bırakın.Bende titanice kendi slaytımı koyayım titanic benim olsun ???? Boş işler ile uğraşmayın arkadaşlar.sana ait olmayanı herkez alabilir çünkü senin değil

1- Mesajları iyi oku ben kimseye telif at demedim. Hatta telif atarsa başına neler gelebileceğini söyledim. Konuyu iyi incele öyle cevap ver.

2- İşin mantığına bakarsan kaza videosunun üzerinden hak istemek çok daha saçma bunu da göreceli algınızın zayıflığına bağlıyorum.

3- Slayt koyanı savunmuyorum, kimseyi savunmuyorum. Sadece videoyu çeken kişi neden gidipte youtube üzerinden videonun saf halini çekmiyor. Benim anlamadığım nokta bu. Bu kişi eğer ki ben videoyu koydum hiç bir işlem yapmadım. Birisi geldi benden çekti dese hepiniz haklısınız bunun savunulacak bir yeri yok, 4 saat uğraştım diyor. Eşleşenden geçirdim diyor, burada kişiye video sahiplenme hakkı tabiki doğmaz ancak uğraştığı 4 saatin hakkı doğar.

4- Geri kafalılık nedir biliyor musun? Sizin yaptığınız gibi, yapılan her şeyin farklı yönlerden düşünülmeden yorumlanmasıdır. Objetif bakılmamasıdır. (Geçen böyle bir cümle kurdum, birisi objektif kelimesinin anlamını bilmediğini düşünüyorum ki "bırak objektifi mobjektifi diye bir cevap vermiş")

5- Eminim ki sen Titanic filmine kendin montaj yapıp eşleşeni geçirip yayınlasan, birisi çekse senin kanaldan bu işe tepkisiz kalmazsın.

Ben senin benim açımdan herhangi bir mantığı bulunmayan cevaplarına karşılık vererek zamanımı öldürmek istemiyorum. Bu konuya da son yorumumu yapmış oldum.

bırak kopyalasınlar hocam nolacak sonuçta video sana ait değilse kopyalansın sana bir engel teşkil etmez benim videolarıda her gun baska biri kopyalıyor gidipte şimdi telifmi atayım yok niye atayımki video benim değil bende baskasından kopyaladım herkes kazansın sonuçta.

[MENTION=3958]Luiscan[/MENTION] sonunda ogrenmis millete sahte telif atarak bir yere varilamayacagini..

Video cekimi vs dahil %100 sizin yapiminiz degil ise telif atamazsiniz, attiginiz adamlardan biri karsi bildirim gonderir, sonra sizin kanaliniz da gider.

[MENTION=3958]Luiscan[/MENTION] sonunda ogrenmis millete sahte telif atarak bir yere varilamayacagini..

Video cekimi vs dahil %100 sizin yapiminiz degil ise telif atamazsiniz, attiginiz adamlardan biri karsi bildirim gonderir, sonra sizin kanaliniz da gider.

Hocam video içerisine 15-20 saniyelik bir video yada animasyon koyup o kısma telif gönderiyorlar.

kardeş başkasından çalmak derken mesela 3 adam dün oynandı ekran görüntüsü aldım 10 defa yükledim eşleşen verdi üzerinde oynaya oynaya eşleşenden geçirdim 4 saatimi harcadım az önce para kazanmasınıda açtım eleman o videoyuda yüklemiş kanalına slayt yapıp yüklüyorum onlarıda çekiyor bana dokunuyor

video sizin olmadığı için istersen 500 defa oyna üzerinde telif atamassın atarsan karşı bildirim yaparlar ve gümlersin...%100 sahibi olmadığınız videoalra telif atmayın sonra o telifi atanların kanllarını uçurcam diye uğraşıyorum...sahte telifcileri hiç sevmemde....

Özgün videolarınız için rahatlıkla telif yollayın. İçiniz cız etmesin. Ben çok düşünüyordum önceden ama artık yok anında yolluyorum telifi. Fakat diğer kesip biçtiğiniz videolar için hiç bir hakkınız yok. K.bakmayın kesip biçmek videoyu özgünleştirmek değildir. Kopyalayanada bir şey diyemezsiniz.

Hocam video içerisine 15-20 saniyelik bir video yada animasyon koyup o kısma telif gönderiyorlar.

Onu da anlamiyorum ben. Insanlar kendilerinin olmadigi birseyi sahiplenmeye o kadar meraklilar ki, adam her turlu hile hurdaya basvuruyor bu konuda.

Onu da anlamiyorum ben. Insanlar kendilerinin olmadigi birseyi sahiplenmeye o kadar meraklilar ki, adam her turlu hile hurdaya basvuruyor bu konuda.

İbrahim hocam peki size şöyle bir şey sormak istiyorum.
Ben sizin botunuzu kullanıyorum 3 ayı aşkındır. Gayette memnunum elinize sağlık.
Şimdi sizin programınız da görsel eşleşen aşma diye bir özellik var. Ben bu özelliği kullanabilmek için aylık 25 TL ye bir VPS kullanabilecekken, 60-70 TL verip videoların işleme süresini minimuma indirebilecek bir makina alıyorum. Üstüne üstlük bir de bunun için template falan hazırlıyorum. Bu şekilde eşleşen aşıyor muyuz? aşıyoruz. Şimdi birisi geliyor benim eşleşen aştığım, başkasının eşleşen aştığı videoları patlatıyor geçiyor. Bunun neresi normal Allah aşkına. Ben sizin videonuzu alsam, kesip biçip atsam ve sonra hak iddaa etsem eyvallah buna hakkım yok...

Neyse ya bu konu uzar da uzar. Çok fazla ikili diyaloğa girmekte istemiyorum. Keşke herkes bu işe emek harcasa da böyle konular hiç açılmasa

İbrahim hocam peki size şöyle bir şey sormak istiyorum.
Ben sizin botunuzu kullanıyorum 3 ayı aşkındır. Gayette memnunum elinize sağlık.
Şimdi sizin programınız da görsel eşleşen aşma diye bir özellik var. Ben bu özelliği kullanabilmek için aylık 25 TL ye bir VPS kullanabilecekken, 60-70 TL verip videoların işleme süresini minimuma indirebilecek bir makina alıyorum. Üstüne üstlük bir de bunun için template falan hazırlıyorum. Bu şekilde eşleşen aşıyor muyuz? aşıyoruz. Şimdi birisi geliyor benim eşleşen aştığım, başkasının eşleşen aştığı videoları patlatıyor geçiyor. Bunun neresi normal Allah aşkına. Ben sizin videonuzu alsam, kesip biçip atsam ve sonra hak iddaa etsem eyvallah buna hakkım yok...

Neyse ya bu konu uzar da uzar. Çok fazla ikili diyaloğa girmekte istemiyorum. Keşke herkes bu işe emek harcasa da böyle konular hiç açılmasa

Siz de benim yaptigim yontemi kullanin hocam. O template'lerin uzerine guzel bir sekilde kendi kanalinizin adini yazin.

Kanaladi Kanaladi - YouTube
Please subscribe to our channel!

seklinde yaptiginizda, birakin kopyalasinlar.. Tabi bunu goren arkadaslar kopyalamiyorlar.. :)

Az önce kendi telefonumla kuşumu çektim attım ve onuda yükledi şimdi böyle birine telif yollanmaz mı attığım mesajlara cevap bile vermiyor çalmayın kimsenin videosunu arkadaşlar ayıptır artık özgün çalışacağım bende tüm videolarımı özele alacam kendi çektiğim veya slayt yaptığım videoları atacam youtube istersem kazanamayım. Az önce telifimi gönderdim elemana sahte telif değil kesinlikle kendi çektiğim bir videoyu yükledim çünkü.

Siz de benim yaptigim yontemi kullanin hocam. O template'lerin uzerine guzel bir sekilde kendi kanalinizin adini yazin.

Kanaladi Kanaladi - YouTube
Please subscribe to our channel!

seklinde yaptiginizda, birakin kopyalasinlar.. Tabi bunu goren arkadaslar kopyalamiyorlar.. :)

Valla hocam kralını yaptım yine çekiyorlar, çünkü adam ne çektiğini bilmeden çekiyor. Keyword arama ile ne çektiğini bilmeden kanalı dolduruyor. Neyse ben takılmıyorum çok fazla bunlara artık, çünkü konuşarak yada anlaşarak aşılabilecek bir durum değil bu. Bu arada benim gibi düşünen onlarca insan olduğunu da biliyorum bu forumda... Ben daha fazla savunmucam kimsenin hakkını, herkesin hakkı SEZAR'A kalsın...

video sizin olmadığı için istersen 500 defa oyna üzerinde telif atamassın atarsan karşı bildirim yaparlar ve gümlersin...%100 sahibi olmadığınız videoalra telif atmayın sonra o telifi atanların kanllarını uçurcam diye uğraşıyorum...sahte telifcileri hiç sevmemde....

Söylediklerinize hak veriyorum kardeşim ama benim kendi çektiğim videoları ve kendi yaptığım slaytlarıda alıyor böyle şeylerin önüne geçmeliyiz kanal kopyalanmasına karşıyım ben

otomatiğe bağlıdır.kendi videona telif atma diyen yok zaten,olamazda..

Koyuyordur adama ondaki video izlendikce. Adam da haklı bi çözümü yok mu bunun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri