Kanalımı Satıyorum Teklifleriniz Neler

crazykanka61

Kayıtlı Üye
Kanalım Ağustos,Eylül,Ekim,Kasım,Aralık kazanç durumu günlük 2-5 dolar arasıdıydı.İşlerimin yoğunluğundan dolayı kanalla uğraşmıyorum.Kanalım istediğim fiyat çıkarsa satıcam.Çıkmassa Kanala devam edicem.

Kanal Ocak,Şubat,Mart,Nisan Ayında getirisi yok çünkü video atmıyorum hiç kanal herhafta yayınlanan bir kanal ve video atılması lazım ve atıldığı taktirde kazanç getiriyor.Zamanım yoğun ama istediğim fiyat çıkmassa satmıycam ona rağmen ilgilenicem.Kanalın içinde video yok sadece tanıtım videosu var.

Kanal Adi : (Alıcıya)
Kanal Kategorisi : (Spor-Eğlence)
Kanal Dili : (Türkçe
Abone Sayisi : (710)
izlenim Sayisi : (174.000)
Kanalinizda UYARI Varmi : (YOK) Kanalım uzun zamandan beri ayakta videolardan telif almadım topluluk yemedim.Hiç bir uyarısı yoktur
Kanal Satis Fiyatiniz : Teklif Bekliyorum
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : (Kanal her hafta 1 2 gün uğraşılırsa günlük 15 20 dakka zaman ayıracaksınız.İnanın süper kazançlar elde ederseniz.Kanalı satın alan kişi aboneyi katlar gider.Kanalın tbm ve sayfa to bakımından adsense olumlu etkiler türk içerikse olsa.

Kanalın şu an aylık getirisinin 3 katı normal fiyattır.

Kanalın şu an aylık getirisinin 3 katı normal fiyattır.

O kanal istikrarlı riski minimum olan kanallar için geçerli hocam, Malum o dönemlerden sonra adsenseden kazançlar ciddi anlamda zorlaştı ki arkadaşda aralıktan sonra yükleme yapmamış hiç..

O kanal istikrarlı riski minimum olan kanallar için geçerli hocam, Malum o dönemlerden sonra adsenseden kazançlar ciddi anlamda zorlaştı ki arkadaşda aralıktan sonra yükleme yapmamış hiç..

Tamam işte şu an hiç getirisi olmadığına göre x3 = Hiç

Hocam yükleme yapmadım.Malum işler güçler özel hayat.Şuanda kategorim sürekli kazanç getirecek bir kategoridir.Yükleme yapmaya başlayan biri o zamanki kazandığım rakamların üstüne çıkabilir.Abone bakımından yüksek.
Bana söylermisiniz spam yapıp 700 aboneli kanallar ayakta duruyor mu?Benim kanalım 8 aydır ayakta.Önemli bir kanal kesinlikle 1000 izlenime kazancıda yüksek sayfa to yüksek.Adsense pozitif bir etki yapacaktır.

Hocam öle diyorsunda bana haber kanalı satan biri günlük video yüklemesin sen video yüklemessen kazanamassın.Bu kanala her gün video atmak zorundada değilsiniz hafta 2 gün falan 15 20 dakkanızı alır günlük 10 lira hatta 15 20 çıkarsınız.Emek olmadan olmuyor.

kanaldaki videolar neden silindi?

su haliyle para etmez kanal abonelerin uzun süre sonra pek bi aktifligi kalmamıştır.

videolar ne zaman silindi buda önemli?

kusura bakma ama sıradan bi üye olsan. kanalın aylar önce telif yedigi teliften sonra videoların silindigi ve gelen telifin 6cı ay sebebiyle kalktıktan sonra kanalı satmak istedigini düşünürdüm.

aklındaki fiyatı yazmalısın. merak ettim ne istiyorsun bu kanala.

Hocam adsense bağlı bir kanalım vardı.O kanal para kazanması gitmişti haliylen bu kanalın para kazanması gitmişti.Kanal alt kanaldı içinde videolar vardı ben sildim işe yaramaz dedim.

Sonra para kazanma açma olayı öğrendik kanalın para kazanması açtım.O zaman beri öyle duruyor.Ozamanlar bayağı çalışıyordum.Şimdi fazla çalışmıyorum.Bu yüzden kanalda hiç bir sorun yok uyarı topluluk yada dediğiniz gibi 6 aydan sonra telif gelme kalkma olayı yoktur.Kanal temizdir.Para kazanması açıktır.Kanal kötü bir kanal değildir kazançları orda bellidir.Abone iyi yani 1k yakın abonesi var.

Fiyat konusunda bana pm atın

Hocam adsense bağlı bir kanalım vardı.O kanal para kazanması gitmişti haliylen bu kanalın para kazanması gitmişti.Kanal alt kanaldı içinde videolar vardı ben sildim işe yaramaz dedim.

Sonra para kazanma açma olayı öğrendik kanalın para kazanması açtım.O zaman beri öyle duruyor.Ozamanlar bayağı çalışıyordum.Şimdi fazla çalışmıyorum.Bu yüzden kanalda hiç bir sorun yok uyarı topluluk yada dediğiniz gibi 6 aydan sonra telif gelme kalkma olayı yoktur.Kanal temizdir.Para kazanması açıktır.Kanal kötü bir kanal değildir kazançları orda bellidir.Abone iyi yani 1k yakın abonesi var.

Fiyat konusunda bana pm atın

Para kazanmasi kapanip tekrar acilan kanallara yuklenen videolar genelde otomatik olarak unleme dusuyor. Spor dedigine gore kendi videolarin olmadigindan dolayi videolar unleme dusecek ve bisey ispat edilemeyecek. Partnere sokulmazsa bi ise yaramaz yani.

Hocam ünlem sorunu her kanalda var.Ünlem sorunu olur mu olmaz mı bilmiyorum.Kanalı partner yapıcam ama fiyatı o zaman yüksek açıcam

Hocam partner yaptıktan sonra 1k yakın aboneli kanalı kendimde biliyorum telif v.s yemiyeceğinizi temmuzdan beri yememiş.150 lira az yani 300 lira satarım en az

Yanlis anlamada bundan aylar once gunluk getirisi 1-2 dolar olan kanala kimse tutupta 300 lira vermez. Sen o fiyati istersin ama alan cikmaz. 100 150 dedim oda sirf Quiz partnerligi yuzunden. Kanalin suan 0 yani para kazanmiyor ki. Ayrica o abonelerinde hic bi etkisi olmaz artik aradan kac ay gecmis.

Hocam eminmisin hiç bir etki olmıyacağından video attığıım gibi etkisi olur.2 tane partner şirketi başvuru yaptım quiz ve creative anabayiler büyük ihtimal ikiside kabul edecektir.100 150 tl satacağıma hiç satmam daha iyi.Kendim işletirim

creative'e girme. quiz kabul ederse ona gir kendin kullan.

Hocam eminmisin hiç bir etki olmıyacağından video attığıım gibi etkisi olur.2 tane partner şirketi başvuru yaptım quiz ve creative anabayiler büyük ihtimal ikiside kabul edecektir.100 150 tl satacağıma hiç satmam daha iyi.Kendim işletirim

bu fiyatları düşünüyorsan kendin işlet zaten. satmaya çalışıp kaybettiğin vakite yazık burda herkes herşeyin ne olduğunu aşağı yukarı biliyor kanal işe yarar kesin demeyle olmuyor

Arkadaşlar kanal satışı günceldir.Teklifleriniz neler özelden mesaj atın konuşalım

bu aralar buralarda kendini akıllı sanan adamlar coğaldı mı yoksa bana mı öyle geliyor anlamadım 2 günlük kanalı muhteşem kanal diyerek satmalar içi boş kanalı muhteşem kanal diyerek satmalar işi bilmeseydik belki yerdik ama böyle çok zor bea :P

Adam gibi konuş önce ben bu foruma ne zaman beri üyeyim sen kendini onlardan sayabilirsin.Ağzımı bozucam yine boş dediğin kanalın ne kadar abonesi var haberin var mı?Boş dediğin kanal ne kadar para kazandım haberin var mı?Boş dediğin kanal haftalık video atılacak olay bu.

Gören dicek kanal açtım hemen satıyorum onu insaf biraz 800 yakın abonesi var ne zaman beri ayakta olan kanal haftalık video atılacak kategoriside iyi.Adam gelmiş yok akıllı sanan adamlar çoğalmış.Sen benim üyelik tarihime baktın mı cahil insan.Ben burda teklif bekliyorum.Kanalı şu şu fiyata satıcam mı dedim.Ha insan arkadaş ya

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri