Kanalımı Spama Düşürdüler

• Kullanıcı ytnoob
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

ytnoob

Kayıtlı Üye
Hepsi kendime ait videolarla 200k aboneye ulaştığım shorts kanalımı spama düşürdüler. Yapan rakip kanalı biliyorum. Bunun bi önlemi veya çözümü var mı birden kesildi böyle bir şey hiç olmadı ve normal değil.

VGXICs.jpg

Bu 2-3 aydır sık sık oluyor hocam, spama düşmesiyle alakası yok maalesef, yeni algoritma mı yoksa manuel bir müdahale mi bilmiyorum. 1 saat önce 10k izlenen dakikalar sonra sıfıra düşüyor ki bu normal videolarımda da oluyor.

Bu 2-3 aydır sık sık oluyor hocam, spama düşmesiyle alakası yok maalesef, yeni algoritma mı yoksa manuel bir müdahale mi bilmiyorum. 1 saat önce 10k izlenen dakikalar sonra sıfıra düşüyor ki bu normal videolarımda da oluyor.

Hocam bütün videolar aniden kesildi 6 aydır yüklüyorum hiç böyle bir şey olmadı tamam azalma oluyordu ama böyle değil.

Shorts videolarında ayrı bir durum var videoyu yüklersin 1-4 saat içinde saman alevi gibi yükselir söner ona sözüm yok. Ama bir de uzun sure boyunca izlenim alan videolar var ki benim çoğu videom öyleydi şimdi hepsinin aynı anda birden kesilmesi hiç normal değil. Kanal komple sıfırlandı yani tek ya 5-10 video değil.

Beni birebir takip eden rakip kanal var ve büyük olasılıkla ondan gelen bir saldırı başka bir çıkarım yapamıyorum.

Çok şerefsiz var hocam
Senin videolarını kopyalayan mı dersin
Seni şikayet eden mi dersin
Para kazanman kapatılsın diye reklamlarına tıklayan mı dersin...

Aynı durum başıma geldi son 48 saat 90 bin iken kanal uçuşa geçti dediğim anda ertesi gün 2 k şimdide 300 görüyor görmüyor bile bildiğin shadow ban, engelleme vs atıyorlar desteğe de yazdığımda herhangi bir sorun yok demeleri beni deli ediyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri