Kanalımın 4 Günlük İstatistiği, değişik.

• Kullanıcı bbounce
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

bbounce

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba, dün akşam kanala ne olduysa anlamadım bir anda patlamaya başladı adsense 2 kanalım bağlı ve bugunde aldı başını gidiyor. Beni bir heyecan sardı ne güzel sakin sakin gidiyordu. Bu patlamanın nerden olduğunu nasıl bulabilirim ve bu kanal bu ay ortalama bu şekilde giderse ay sonundaki getirisi tahminen nekadar olur, teşekkürler.

ben 50bin izlenime 300 tık aldım sen 65 bin izlenime 2000 bin almışsın :)

kazancın devam eder umarım

Maşallah diyelim.. Oturmuş, tamamiyle indexlenmiş bir kanal, bir süre sonra adsensenize bu şekilde yansır.Muhtemelen kanallarınız uzun süredir açık.Bu tür artışlar tek video ile alakalı değil, kanalın güzel seyriyle alakalıdır.Önemli olan bu şekilde gidebildiği yere kadar gitmesi.Size düşünde bu sürekliliği nasıl sağlayacağınızı bulmak.Bol kazançlar.

Beyler Mıllet Dert yanıyorda tık yok felan kazanan kazanıyormus :)

Para kazanmalar Acık olursa bı 1500+ olur dıye dusunuyorum hocam :)

Arkadaşlar herkese teşekkürler kanal yaklaşık 1 haftadır açık abone yok denecek kadar az birisinde 104 abone diğerinde 50 abonem var ve ay sonunda kazancım nasıl olur? Heyecan bastı borçlar birikti umarım yardımcı olur yt :)

Arkadaşlar herkese teşekkürler kanal yaklaşık 1 haftadır açık abone yok denecek kadar az birisinde 104 abone diğerinde 50 abonem var ve ay sonunda kazancım nasıl olur? Heyecan bastı borçlar birikti umarım yardımcı olur yt :)

Video yeni patlamis, bi sure daha bu sekilde kazanmaya devam edersin ama cok uzunda surmez tabii. 1-2 hafta kadar devam edebilir yinede.

Video yeni patlamis, bi sure daha bu sekilde kazanmaya devam edersin ama cok uzunda surmez tabii. 1-2 hafta kadar devam edebilir yinede.

Hocam videolara tektek baktım ole patlayan video yok atıyorum 20 bi kanalda var bu kanaldaki videolar 500 ve üstü izlenim diğeride ortalama 100 video var ondada 50 ve üstü izlenim var yani tahmin etmiyorum tek bir videodan olsun.

Hocam videolara tektek baktım ole patlayan video yok atıyorum 20 bi kanalda var bu kanaldaki videolar 500 ve üstü izlenim diğeride ortalama 100 video var ondada 50 ve üstü izlenim var yani tahmin etmiyorum tek bir videodan olsun.

Hemen yansimaz patlayan videolar. Yarina falan farkedersin patlayan videoyu. 60k izlenim 50 100 izlenimle olacak is degil yani.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri