Kanalimiza yapilan Ihtarlarin gercekligi

etc_computer

Kayıtlı Üye
Arkadaslar konuyu anlatmaya kalksam cok uzun 1 kanalim kapatildi ve birinde de ihtar var tamami da PANAFILM

merak ettigim su;
Bu ihtarlari gercekten PanaFilm mi yapiyor ?

nasil bu dusunceye geldigimi asagida acikliyorum

Ilk ihtarimi aldigimda Kurtlar Vadisi Pusu 189. bolum Tek parca yayinlamamdi ilk bu olunca tabi aklima birsey gelmedi bu ihtardan dolayi da kanalin yukleme siniri 15 dk ya dusuruldu, youtubede bazi kisilerde tek parca yuklu ustelik video oncesi reklamlar var inat edip 15 dk partlar halinde yeniden yukledim 3 gun sonra 3 part ihtar aldi 1-3-7 . partlar bu durum aklima suphe getirdi yani neden hepsi degilde 3 part ? sonra fragman yayinladim ondan da ihtar aldim ustelik kanal pakandi ve o kanalim 2008 de actigim bir kanaldi ve icerigi isle alakali tanitim videolarinin oldugu bir kanaldi acemiligime geldi birden fazla kanal olmasina ragmen bu denemeleri o kanalda yapmis olmam kendi salakligim ama durmadim :) diger kanalima da fragmanda degil bolum de degil kendi hazirladigim bir video kurtlar vadisinin resmi vardi uzerinede yazi yazmistim tek parca surdan izleyin diye 1 gun sonra burdan da ihtar aldim isin bukez supheci kisminda oldugum icin videoyu silmedim ve karsi bildirime tikladim ordaki bilgilerde [email protected] diye bir mail adresi vardi iki sefer mail attim geri donus yapan olmadi sizce bu gercekten panafilm tarafindan yapilan bir ihtarmidir ? youtubedeki kanalinda da hic kurtlar vadisi videosu yok bu panafilmin o kanal uzerinden videolarinada yorum yaptim geri donen yine olmadi mesaj atamiyorum kisi listesinde olmadigim icin.

internette arastirdim bu maille alakali hic bir baglanti da yok yazida yok

Yapilan 10 ihtarin en az yarisinda yapim sirketleri gercek mail adreslerini kullanmazlar. Sikayet edebilmek icin gmail hesabi gereklidir. Onlarda bu sekilde mail alip sikayetlerini yapiyor gerekli belgeleri bir kereye mahsus iletiyorlar. Devami belli.

Yapilan 10 ihtarin en az yarisinda yapim sirketleri gercek mail adreslerini kullanmazlar. Sikayet edebilmek icin gmail hesabi gereklidir. Onlarda bu sekilde mail alip sikayetlerini yapiyor gerekli belgeleri bir kereye mahsus iletiyorlar. Devami belli.

Yani karsi bildirim gondermeyin diyorsunuz

Gonderin isterseniz. Bu size kalmis. Hakkiniz olmadigi halde bir yapim uzerinde hak iddaa etmekte baska bir garip durum.

Ben youtube uzerinden para kazanmiyorum youtubeyi reklam amacli kullaniyorum hak taleb etme degilde ihtari gercek kisimi yapiyor asli nedir bunu ogrenmek, youtubede bazi kisiler full bolumu tek parca yayinliyor ustelik video oncesi reklam var benim simdi ki durumum bir onceki kanal bos yeremi kapandi ?
ustelik bu son aldigim ihtar aciklamada anlattigim gibi kendi hazirladigim 30 saniyelik bir video ve iceriginde ses bile yok sadece bir adet resim baskalarinin uzerine reklam koyarak yayinladigi dizilerin biz bir resmini koyup yayainladik diye ihtar aliyorsak buda tartisilacak bir konu, burda baskasinin hak talebine goz koymaktan cok isin icinde neler donuyor analamak var cevablariniz icin tesekkur ederim amacim karsi bildirim gonderip gondermemem degil bu durum nekadar gercek nekadar yalan

Ben youtube uzerinden para kazanmiyorum youtubeyi reklam amacli kullaniyorum hak taleb etme degilde ihtari gercek kisimi yapiyor asli nedir bunu ogrenmek, youtubede bazi kisiler full bolumu tek parca yayinliyor ustelik video oncesi reklam var benim simdi ki durumum bir onceki kanal bos yeremi kapandi ?
ustelik bu son aldigim ihtar aciklamada anlattigim gibi kendi hazirladigim 30 saniyelik bir video ve iceriginde ses bile yok sadece bir adet resim baskalarinin uzerine reklam koyarak yayinladigi dizilerin biz bir resmini koyup yayainladik diye ihtar aliyorsak buda tartisilacak bir konu, burda baskasinin hak talebine goz koymaktan cok isin icinde neler donuyor analamak var cevablariniz icin tesekkur ederim amacim karsi bildirim gonderip gondermemem degil bu durum nekadar gercek nekadar yalan

Pana filmin bizzat ihtar yolladigini biliyorum.(Pana filme hic bulasmadim ama sizin gibi dusunen birkac kisinin sikayeti ile teyyit etmek amacli 2 ay kadar once kendilerine mesaj attim ve teyyiti aldim) Ben bunu soyleyeyim :D

Pana filmin bizzat ihtar yolladigini biliyorum.(Pana filme hic bulasmadim ama sizin gibi dusunen birkac kisinin sikayeti ile teyyit etmek amacli 2 ay kadar once kendilerine mesaj attim ve teyyiti aldim) Ben bunu soyleyeyim :D

teyyitten kastiniz PanaFilm e.mail attiniz ve onlarda dogruladi eger dogru anladiysam bende bunu ogrenmeye calisiyorum iste

ben de mail attim ama kimse geri donmedi resmi web sitelerinden yazdim youtube kanallarindan yazdim ve son olarak ihtarda bulunduklari Gmail adreslerine yazdim geri donen olmadi sizin iletisim kurdugunuz adres neydi ?

bu arada ilginiz icin cok tesekkur ederim

teyyitten kastiniz PanaFilm e.mail attiniz ve onlarda dogruladi eger dogru anladiysam bende bunu ogrenmeye calisiyorum iste

ben de mail attim ama kimse geri donmedi resmi web sitelerinden yazdim youtube kanallarindan yazdim ve son olarak ihtarda bulunduklari Gmail adreslerine yazdim geri donen olmadi sizin iletisim kurdugunuz adres neydi ?

bu arada ilginiz icin cok tesekkur ederim
Iletisim kurdugum adres kendi sitelerindeki iletisim adresleri idi.
Evet dogrudur. Maillerine ek olarak birde Yasal haklarini iceren metin ve Kanunda suc teskil eden haller siralanmisti.

Iletisim kurdugum adres kendi sitelerindeki iletisim adresleri idi.
Evet dogrudur. Maillerine ek olarak birde Yasal haklarini iceren metin ve Kanunda suc teskil eden haller siralanmisti.

[email protected]

burayada mail attim geri cevab geldi ilginiz icin tesekkur ederiz sikayetiniz ilgili departmana gonderildi diye birde not dusmuslerdi bizlere resmi istemizden ulasabilirisiniz diye burdan sonuc alamayinca baska iletisim yollari aradim
youtubeden mesaj atamadim kisi listesinde degilsiniz dedi bende onlarin yayinladiklari bir videoya yorum yaptim bir sorunum var kisi listenize eklermisiniz daha sonra yine silebilirsiniz diye ama o yorumda ne kaldirildi ne cevab yazildi en son bu adrese mail attim iki sefer ama geri donen olmadi simdi az once twittir hesablarina yazdim bu gmail hesabi sizinmi diye.

amacim yanlis anlasilmain lutfen amacim kurtlar vadisi pusu yu yayinlamak degil ilk ihtarda olacagi buydu dedim guldum ama baskalarinda reklamli paylasilmasi dikkatimi cekti denemek icin tekrar yayinladim 8 parttan 3 tanesi ihtar alinca bir oyun oldugu daha agir basdi cun ki panafilm olsa hepsi ihtar alirdi dedim en buyuk hatam o kanal uzerinde denemem oldu cun ki kanal isime aitti ve bir cok yerde isime ait videolarda ucuncu taraf icerihinden feshedildi diyor, sonra fragman yayinladim oda ihtar aldi ve kanal kapatildi hirs yapti bende dedim eger gercekten panafilmse herseyi kabullenecegim ama degilse bunuda cikartacagim diye son videom ne ses iceriyor nede video. bir resim koydum ve uzerine yazi yazdim diziyi su adresden izleyebilirsiniz diye koydugum resim necati sasmasin resmiydi bu da ihtar aldi aklim almiyor bizler bir resimden fragmandan ihtar alirken baskalari full halini nasil yayinliyor onu gectik reklam onayindan nasil geciriyor ?? tek derdim bunu ogrenmek

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri