Arkadaslar konuyu anlatmaya kalksam cok uzun 1 kanalim kapatildi ve birinde de ihtar var tamami da PANAFILM
merak ettigim su;
Bu ihtarlari gercekten PanaFilm mi yapiyor ?
nasil bu dusunceye geldigimi asagida acikliyorum
Ilk ihtarimi aldigimda Kurtlar Vadisi Pusu 189. bolum Tek parca yayinlamamdi ilk bu olunca tabi aklima birsey gelmedi bu ihtardan dolayi da kanalin yukleme siniri 15 dk ya dusuruldu, youtubede bazi kisilerde tek parca yuklu ustelik video oncesi reklamlar var inat edip 15 dk partlar halinde yeniden yukledim 3 gun sonra 3 part ihtar aldi 1-3-7 . partlar bu durum aklima suphe getirdi yani neden hepsi degilde 3 part ? sonra fragman yayinladim ondan da ihtar aldim ustelik kanal pakandi ve o kanalim 2008 de actigim bir kanaldi ve icerigi isle alakali tanitim videolarinin oldugu bir kanaldi acemiligime geldi birden fazla kanal olmasina ragmen bu denemeleri o kanalda yapmis olmam kendi salakligim ama durmadim
diger kanalima da fragmanda degil bolum de degil kendi hazirladigim bir video kurtlar vadisinin resmi vardi uzerinede yazi yazmistim tek parca surdan izleyin diye 1 gun sonra burdan da ihtar aldim isin bukez supheci kisminda oldugum icin videoyu silmedim ve karsi bildirime tikladim ordaki bilgilerde [email protected] diye bir mail adresi vardi iki sefer mail attim geri donus yapan olmadi sizce bu gercekten panafilm tarafindan yapilan bir ihtarmidir ? youtubedeki kanalinda da hic kurtlar vadisi videosu yok bu panafilmin o kanal uzerinden videolarinada yorum yaptim geri donen yine olmadi mesaj atamiyorum kisi listesinde olmadigim icin.
internette arastirdim bu maille alakali hic bir baglanti da yok yazida yok
merak ettigim su;
Bu ihtarlari gercekten PanaFilm mi yapiyor ?
nasil bu dusunceye geldigimi asagida acikliyorum
Ilk ihtarimi aldigimda Kurtlar Vadisi Pusu 189. bolum Tek parca yayinlamamdi ilk bu olunca tabi aklima birsey gelmedi bu ihtardan dolayi da kanalin yukleme siniri 15 dk ya dusuruldu, youtubede bazi kisilerde tek parca yuklu ustelik video oncesi reklamlar var inat edip 15 dk partlar halinde yeniden yukledim 3 gun sonra 3 part ihtar aldi 1-3-7 . partlar bu durum aklima suphe getirdi yani neden hepsi degilde 3 part ? sonra fragman yayinladim ondan da ihtar aldim ustelik kanal pakandi ve o kanalim 2008 de actigim bir kanaldi ve icerigi isle alakali tanitim videolarinin oldugu bir kanaldi acemiligime geldi birden fazla kanal olmasina ragmen bu denemeleri o kanalda yapmis olmam kendi salakligim ama durmadim
internette arastirdim bu maille alakali hic bir baglanti da yok yazida yok