kanalın kapanacak yeğen yorumu ve kapanan kanal

• Kullanıcı erola
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

erola

Kayıtlı Üye
kanalın kapanacak yeğen yorumu almışım bir baktım kanal spam oyun vb nedenle kapanmış her isteyen kanal kapattırıyorsa işimiz zor

hocam adi herifler bunun icin büro bile acmislardi hatirlarsan.bir insanda seref,haysiyet yoksa ondan herseyi bekleyebilirsin

Harbi adamlar çete olmuşlar videoları sil yoksa kanaldan olursun dediler ertesi gün kanal bum

bu da facebooktan tehdit etmesinin görseli

Bu maldonadolara bi kamyon para versen gider akşam mahalle kahvesinde okey oynar. Vizyonsun herifler. Ver bunlara okeyi taş çalsınlar sabaha kadar birbirlerinden.

youtube kanalları ve adsense kapanmış benden biliyor beni düşman bellemiş çaylak kötü bir spamcı mesala açıklama kısımına uzun yazılar yazıyor ordan burdan alıyor direk atıyor ünleme düşüyor videoları

youtube kanalları ve adsense kapanmış benden biliyor beni düşman bellemiş çaylak kötü bir spamcı mesala açıklama kısımına uzun yazılar yazıyor ordan burdan alıyor direk atıyor ünleme düşüyor videoları
Sen nerden biliyorsun hocam birde adam faceden yazmış seni bulması ilginç :) önceden ekipmiydiniz neydiniz bunlarla muhakkak bir bağınız var bulması imkansız yoksa faceden

Sen nerden biliyorsun hocam birde adam faceden yazmış seni bulması ilginç :) önceden ekipmiydiniz neydiniz bunlarla muhakkak bir bağınız var bulması imkansız yoksa faceden
yok konuşalım mı yazdı face mi verdim benden video alıyordu neden alıyorsun diye yanlış bir tepki gösterdim sonra kanalları kapandı benden bildi yanlış şeyler yapıyordu faceden yazıyordu tüm konuşmaları paylaşabilirim

yok konuşalım mı yazdı face mi verdim benden video alıyordu neden alıyorsun diye yanlış bir tepki gösterdim sonra kanalları kapandı benden bildi yanlış şeyler yapıyordu faceden yazıyordu tüm konuşmaları paylaşabilirim
Bence adamın kendisini direk paylaş ki fgcı yavşak ortaya çıksın konuşmalarda dahil bu ytpara rahat bırakmaz onu :)

kendi adıyla kanal açmış ordan burdan video alıpp geçinen biriydi sadace vkanalalrına girip benden alma ordan burdan alıyorsun yazdım tepkim yanlıştı kabul ediyorum

---------- Spam Engelliyici 21:29 ---------- Önceki Mesaj 21:27 ----------

Alllah'tan bulsun kim yapıyorsa tehtid etti sonra şaka yaptım dedi

şu işlerin böyle yayılması kötü oldu önüne gelen öğrenip ahkam kesmeye başladı.

bilmiyorum doğru mu ama uzun yazılar yazdığını söylediğimde dalga geçti bence uzun yazılar kanal kapanma sebebi benimde bu yüzden kanalımın kapandığını düşünüyorum

Kendi adında ve resiminde xxx diye hesapları vardı sonra facemi verdim konuşuyoruz facebooktan son yaışmamızda böyle birşey dedi kendisinden şüpheleniyorum ama adresini veremem

Kendi adında ve resiminde xxx diye hesapları vardı sonra facemi verdim konuşuyoruz facebooktan son yaışmamızda böyle birşey dedi kendisinden şüpheleniyorum ama adresini veremem

hocam adamın adını vermeyeceksen ne diye konuşmaları buraya taşıyıp gündemi meşgul ediyorsun :) facede yazısın birbirinizle hasret giderin. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri