hocam adamın adını vermeyeceksen ne diye konuşmaları buraya taşıyıp gündemi meşgul ediyorsunfacede yazısın birbirinizle hasret giderin.
![]()
sadece tehtid vb yazılar yazıyor kabul etmiyor kabul etse anında adını yazarım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam adamın adını vermeyeceksen ne diye konuşmaları buraya taşıyıp gündemi meşgul ediyorsunfacede yazısın birbirinizle hasret giderin.
![]()
niye bilgilerini buradan paylaşmıyorsun
sanki ismini versen adam mükemmel bir savunma yapacak ve sen suçlu düşeceksin gibi bi durum var
ortalık veletlere kaldı allahdan gec farkettılerde youtube yı alcamızı aldık kafası calısmayan adam bu tarz yolara bas vurur ben kazanamıyom baskasıda kazanmasın yakında bununda onune geçilir
---------- Spam Engelliyici 05:20 ---------- Önceki Mesaj 05:20 ----------
sharlock yt para subesi![]()
niye bilgilerini buradan paylaşmıyorsun
sanki ismini versen adam mükemmel bir savunma yapacak ve sen suçlu düşeceksin gibi bi durum var
birileri benim işimi engelliyor ki bence tahmin ettiğim kişi ama ispat edemiyorum versem adını dahada kötü olur benim için diye düşünüyorum şuan youtube işi yapmıyorum diyor ama 120 mail satın aldım diyor
birileri benim işimi engelliyor ki bence tahmin ettiğim kişi ama ispat edemiyorum versem adını dahada kötü olur benim için diye düşünüyorum şuan youtube işi yapmıyorum diyor ama 120 mail satın aldım diyor
adamda emin değilki onun yaptığından zaten youtubedan büyük topluluk atan varmı arkadaşlar bırakın youtube paso izlenim almamış kanallara bile topluluk yolluyo o arkadaşında senin kanalı kapattığını sanmıyorum kapatan adamda bence korkutmak için yazdı şansına 1 gün sonra kanalın kapandı yt den büyük topluluk atan yok
adamda emin değilki onun yaptığından zaten youtubedan büyük topluluk atan varmı arkadaşlar bırakın youtube paso izlenim almamış kanallara bile topluluk yolluyo o arkadaşında senin kanalı kapattığını sanmıyorum kapatan adamda bence korkutmak için yazdı şansına 1 gün sonra kanalın kapandı yt den büyük topluluk atan yok
EEEEE alsa ne olur onu anlamadım senin kategorini içeriğini nerden bilsin hadi birini bilmiş duymuş öğrenmiş.. Diğerlerini nerden bulsun.. Kesinlikle siz tanışıyorsunuzdur bu kadar korktuğuna göre var bunda bir iş... BİZİ NİYE KİMSE ENGELLEYEMİYOR... Bilgisayarına sızmadıysa seni de tanımıyorsa imkansız bir durum...birileri benim işimi engelliyor ki bence tahmin ettiğim kişi ama ispat edemiyorum versem adını dahada kötü olur benim için diye düşünüyorum şuan youtube işi yapmıyorum diyor ama 120 mail satın aldım diyor
EEEEE alsa ne olur onu anlamadım senin kategorini içeriğini nerden bilsin hadi birini bilmiş duymuş öğrenmiş.. Diğerlerini nerden bulsun.. Kesinlikle siz tanışıyorsunuzdur bu kadar korktuğuna göre var bunda bir iş... BİZİ NİYE KİMSE ENGELLEYEMİYOR... Bilgisayarına sızmadıysa seni de tanımıyorsa imkansız bir durum...
EEEEE alsa ne olur onu anlamadım senin kategorini içeriğini nerden bilsin hadi birini bilmiş duymuş öğrenmiş.. Diğerlerini nerden bulsun.. Kesinlikle siz tanışıyorsunuzdur bu kadar korktuğuna göre var bunda bir iş... BİZİ NİYE KİMSE ENGELLEYEMİYOR... Bilgisayarına sızmadıysa seni de tanımıyorsa imkansız bir durum...
facebook adresini biliyorum bu foruma üye olması lazım ama nickini bilmiyorum
---------- Spam Engelliyici 04:19 ---------- Önceki Mesaj 04:18 ----------
popescu adında biri yorum yaptı kanalın kapanacak diye bir baktım kapanmış
benim kategorime sonradan dahil oldu benden alıp logo basıyordu bende onun kanalına girip veryansın ettim keşke hiç yazmasaydım sonra facebook adresimi verdim
youtube hesaplarınıda kendi adıyla açmıştı hatta kendi resimlerini koymuş biz sonradan tanıştık
( 120 tane gmail satın aldım küçük kanalları süpürürüm diyor ama uğraştığım sen olma diyor )siz bana karşı nedense önyargılısınız ifsa edemem çünkü yüzde yüz emin değilim denk gelmiş olabilir boş tehtid olabilir vs vs
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.