Kanalın Kapanmaması İçin ?

Re: Cevap: Kanalın Kapanmaması İçin ?

500 $ yakın Günlük 5 AdSense Hesabı ile [Aşağı yukarı her AdSensemde 200 Civarı kanal var ]

5 adsense yi nasıl kullanıyorsun. Hepside senin ismine mi kayıtlı.
ben 2 adsense açtım bir bana bir eşime. eşimin hesabına ödeme alamayınca. onuda kendi ismime çevirdim. şuan çok tırsıyorum. 2 adsense de aynı isme ait. Ama adressleri ve telefon numaralarını farklı verdim.

Cevap: Re: Cevap: Kanalın Kapanmaması İçin ?

5 adsense yi nasıl kullanıyorsun. Hepside senin ismine mi kayıtlı.
ben 2 adsense açtım bir bana bir eşime. eşimin hesabına ödeme alamayınca. onuda kendi ismime çevirdim. şuan çok tırsıyorum. 2 adsense de aynı isme ait. Ama adressleri ve telefon numaralarını farklı verdim.

hepsi benim ismime değil tabiki 1 tanesi benim . diğerleri yakın akrabalar . farklı şehirler . farklı banka hesapları ..

benim diğer adsense maili eşime kayıtlı. ama ödeme alıcı benim ismim yaptım olur mu?
skype eklersen sevinirim yardımına ihtiyacım var

Video kaynağı olarak youtube kullanılmalı mı? Yada her kategori için farklı video kaynakları mı bulmalıyız.

Video kaynağı olarak youtube kullanılmalı mı? Yada her kategori için farklı video kaynakları mı bulmalıyız.

Farklı farklı kaynakları da kullan. Örneğin araba videoları youtube de telifli ise, dailymotion dan indirmeyi dene. Bir sürü video paylaşım siteleri var. Araştırırsan rahatlıkla bulursun.

Berkan hocam bunları sen mı soyluyorsun guzel demışsın emegıne sağlık..

Bırkaç mesajını gormuştum bırden çok kanalla uğraşmak yerıne bır ıkı kanal açın uzerıne yoğunlaşın derdın hep yoksa ben mı yanlış hatırlıyorum,bende sana ayak uydurmaya çalışıyordum :)

Berkan hocam bunları sen mı soyluyorsun guzel demışsın emegıne sağlık..

Bırkaç mesajını gormuştum bırden çok kanalla uğraşmak yerıne bır ıkı kanal açın uzerıne yoğunlaşın derdın hep yoksa ben mı yanlış hatırlıyorum,bende sana ayak uydurmaya çalışıyordum :)

aynı şeye geliyor demek istediklerimi iyi anlayın lütfen :) Yine tek kanalla uğraşıyorsun .

hocam blogger ile youtube beraber sıkıntı oluşturuyor deniyor

aynı şeye geliyor demek istediklerimi iyi anlayın lütfen :) Yine tek kanalla uğraşıyorsun .

Valla kardeşim bundan hıç bışey anlamadım.
ben hıç bişey kazanamıyorum bazan gunde 1- 2 dolar bazan ıse daha az bu işi çözemedım gıttı ne yaptıysam olmuyor yanlışımı bulup doğruya çevıremıyorum.

Yavaş Sık Berkan 500$ ahahahahahha Bu dediğine kuşlar bile inanmaz

eline sağlık hocam güzel anlatım oldu, işime yarayacak bu anlattıkların.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri