Kanalın/Para Kazanmanın Kapanma Nedenini Buluyoruz!

nescafe3in1

Yasaklanmış
Arkadaşlar kanalları veya kanalların para kazanması kapananlar, şu soruları kopya/yapıştır yaparak cevap verirlerse sevinirim.
Lütfen bu sorulara teker teker, sabırla cevap verin arkadaşlar. Bu büyük sorunun nedenini biliyorum fakat işimi garantilemem lazım. Herkesin cevabını tek tek gözden geçireceğim, İnşallah bu sorunun nedenini birlikte bulacağız!

Kanalınızın para kazanması mı kapandı, kendisi mi kapandı? :

Kanalınıza ihtar/ünlem/content id geldikten sonra mı para kazanması kapandı yoksa hiç bir neden yokken mi? :

Bot kullanıyor muydunuz, hangi botu kullanıyordunuz, ne zamandır kullanıyordunuz? :

Kanallarınız bot kullanmaya başladıktan sonra mı kapandı, öncesinde düzenli gelir sağlıyormuydunuz? :

VDS kullanıyormuydunuz? Upload işlemlerinizi sadece VDS üzerinden mi yapıyordunuz? :

Adsensenize kaç kanal bağlıydı, bir kanalın para kazanması gidince o adsenseye bağlı diğerler kanalları da yanında götürdü mü? :

Yüklediğiniz videolar youtubeda bulunan videolarmıydı yoksa başka sitelerden mi çekip yüklediniz ve bunu bot ile mi yaptınız? :

Kanalınız veya para kazanması sizce neden kapanmış olabilir, kendi fikriniz nedir? :

Lütfen bu başlığı sadece sorulara cevap vermek için kullanalım, fikir alışverişini sorunu çözdükten sonra zaten yapacağız, teşekkür ederim

Dizi Fragmanları yayınlıyordum ilk zamanlar. Bir çok eşleşen oluyordu siliyordum. Telif yemedim. topluluk yemedim ama para kazanmamı kapattı youtube. Demek ki telife topluluğa bile bakmayabiliyorlar. Dizi üzerine olan kanaldı sadece. birdaha dizi ve filmlere fragman dahi olsa bulaşmıyorum..

Arkadaşımın kanalı ise haber kanalı idi. Türkiye haberleri. eşleşen dahi az oluyordu. Telifi yok topluluğu yok o kanal yüzünden hepsi para kazanmaya kapatıldı. Bence Türkiye haberleri üzerine kanal açmak hem az gelir getiren hemde riskli bi durum. güncel ne varsa aynen yapıştırıyodu kanalına ve kanalda bir sürü video olmuştu. 500 e yakın çokta değil ama para kazanması kapatıldı.

Sonuç dizi film fragman ve Türkiye haber olayı benim için bitmiştir!

Hocam lütfen, rica ediyorum bu konuyu sadece verdiğim soruları cevaplayarak kullanalım. Editlerseniz çok sevinirim.

öncelikle çok yararlı ve önemli bir konu olmuş ... Kanalların para kazanmaya kapanmasının önemli sebeplerinden birisi 2 telifli kanal barındırmak, ünlemli videoların kanalda uzun sürede kalması veya ünlemli videonun hemen temizlenmemesi, eşleşen videolar, örneğin ben kanala 1 telif dahi gelse hemen gmaili komple siliyorum verdiği paraya hiç acımıyorum. Bazen ard arda 2 telif gelip para kazanmalar kapatılabiliyor. En önemli husus ise Adsense sabıkası, ben hedefte 10 kanal olsun takip edebileceğiniz kadar kanal kontrol etmeye çalışın. Eskiye dayalı bir hesabınız varsa onu bahane edebilir, o yüzden çok dikkatli olmak lazım adsenseye bağlı kanalları not almak lazım, çünkü kim ne kadar kanal bağladı bilinmiyor.

Ayrıca önemli kategorilere sakın yönelmeyin ...

Basit kategoriler ile gidin...

Kanalınızın para kazanması mı kapandı, kendisi mi kapandı? : Para kazanması kapandı

Kanalınıza ihtar/ünlem/content id geldikten sonra mı para kazanması kapandı yoksa hiç bir neden yokken mi? : Kanallarım 2 kez para kazanması kapandı oda telifli bir kanaldan dolayı, diğeri ise dünya engeli

Bot kullanıyor muydunuz, hangi botu kullanıyordunuz, ne zamandır kullanıyordunuz? : Hayır

Kanallarınız bot kullanmaya başladıktan sonra mı kapandı, öncesinde düzenli gelir sağlıyormuydunuz? : Öncesinde düzenli gelirim vardı. Bot kullanmadım

VDS kullanıyormuydunuz? Upload işlemlerinizi sadece VDS üzerinden mi yapıyordunuz? : Hayır

Adsensenize kaç kanal bağlıydı, bir kanalın para kazanması gidince o adsenseye bağlı diğerler kanalları da yanında götürdü mü? : 10 dan fazla idi ve evet hepsinin para kazanması kapandı

Yüklediğiniz videolar youtubeda bulunan videolarmıydı yoksa başka sitelerden mi çekip yüklediniz ve bunu bot ile mi yaptınız? : Youtubede bulunan videolarda vardı, dışarıdan yüklediklerimde. Bot kullanmadım

Kanalınız veya para kazanması sizce neden kapanmış olabilir, kendi fikriniz nedir? : Önceden kapansada olur diyordum ve telif getirecek videolar yüklüyordum. Çünkü bir problem teşkil etmiyordu. Bende bu şekilde baya kanal açtım ve telifli kanal sayıları çoğaldı.. 1.Kapanışımın nedeni buydu sanırım..

2.Adsensem full özgün içerik yani benim çekimim videolara ait kanallardı. Bir akşam dizi test etmek için kanal açıp bu adsenseye bağladım. yükledikten 10 dk sonra videoların 3 tanesi dünya engeli yedi ve hemen sildim.. Ertesi sabah tüm özgün kanallar bu kanaldan dolayı yine para kazanmaya kapatılmıştı..

Benim deneyimlerim bunlar..

Kanalınızın para kazanması mı kapandı, kendisi mi kapandı? : para kazanması

Kanalınıza ihtar/ünlem/content id geldikten sonra mı para kazanması kapandı yoksa hiç bir neden yokken mi? : geldikten sonra fakat hemen deil

Bot kullanıyor muydunuz, hangi botu kullanıyordunuz, ne zamandır kullanıyordunuz? : 3 ay ance para kazanma kapandı hatta o zaman forumda herkesin başına ilk gelmişti bot kullanmıyordum

Kanallarınız bot kullanmaya başladıktan sonra mı kapandı, öncesinde düzenli gelir sağlıyormuydunuz? : daha sonra bot kullanmaya başladım ve Ocak 15 ve Şubat 1 de kapandı. gelirim tam düzene giriyor para kazanma kapanıyor

VDS kullanıyormuydunuz? Upload işlemlerinizi sadece VDS üzerinden mi yapıyordunuz? : Hayır

Adsensenize kaç kanal bağlıydı, bir kanalın para kazanması gidince o adsenseye bağlı diğerler kanalları da yanında götürdü mü? : 15 kanal bağlı. ewet hepsini 1 veya 2 kanal yüzünden kaybettim aslında o kanallar işin bahanesi...

Yüklediğiniz videolar youtubeda bulunan videolarmıydı yoksa başka sitelerden mi çekip yüklediniz ve bunu bot ile mi yaptınız? : %100 youtube

Kanalınız veya para kazanması sizce neden kapanmış olabilir, kendi fikriniz nedir? : spam çalışanları bezdirme politikası...

Kanalınızın para kazanması mı kapandı, kendisi mi kapandı? :
para kazanma kapandı

Kanalınıza ihtar/ünlem/content id geldikten sonra mı para kazanması kapandı yoksa hiç bir neden yokken mi? :
20 kanaldan sadece 1 tanesine çok fazla eşleşen ve dünya geneli geldi

Bot kullanıyor muydunuz, hangi botu kullanıyordunuz, ne zamandır kullanıyordunuz? :
15 gündür videoyap

Kanallarınız bot kullanmaya başladıktan sonra mı kapandı, öncesinde düzenli gelir sağlıyormuydunuz? :
evet bottan sonra kapandı ama ben pek bağlantı kuramıyorum.. bot öncesinde günde bir kanala 24 saat içerisinde 10 video yüklerken bot alınca 10 saatte 30-40 video yüklediğim oldu.

VDS kullanıyormuydunuz? Upload işlemlerinizi sadece VDS üzerinden mi yapıyordunuz? :
hayır

Adsensenize kaç kanal bağlıydı, bir kanalın para kazanması gidince o adsenseye bağlı diğerler kanalları da yanında götürdü mü? :
20 hepsi gitti

Yüklediğiniz videolar youtubeda bulunan videolarmıydı yoksa başka sitelerden mi çekip yüklediniz ve bunu bot ile mi yaptınız? :
yt'olanda vardı siteden eklediğimde oldu. hepsini bot ile yaptım.

Kanalınız veya para kazanması sizce neden kapanmış olabilir, kendi fikriniz nedir? :
botlara bot atmamak adına söylemek istiyorum :) 1-2 gün içerisinde çok fazla eşleşen ve dünya geneli yada ünleme dönüşen videolardan dolayı geldiğini düşünüyorum.

Önemli DİPNOT: Videoyap kullanarak adsense bağlamadığım 1 haftadır para kazanması açık olan kanalım hala açık herhangi bir sorun yok...

Kanalınızın para kazanması mı kapandı, kendisi mi kapandı? : SADECE PARA KAZANMA

Kanalınıza ihtar/ünlem/content id geldikten sonra mı para kazanması kapandı yoksa hiç bir neden yokken mi? : DÜNYA GENELİ GELDİ TÜM KANALLAR PARA KAZANMAYA KAPATILDI

Bot kullanıyor muydunuz, hangi botu kullanıyordunuz, ne zamandır kullanıyordunuz? : VİDEOYAP BOTU KANAL AÇILDIKTAN BERİ. 2 GÜN

YENİ KANAL
VDS kullanıyormuydunuz? Upload işlemlerinizi sadece VDS üzerinden mi yapıyordunuz? : VDS KULLANMIYORDUM

Adsensenize kaç kanal bağlıydı, bir kanalın para kazanması gidince o adsenseye bağlı diğerler kanalları da yanında götürdü mü? : 5 KADAR KANAL EVET DİĞERLERİ DE GİTTİ

Yüklediğiniz videolar youtubeda bulunan videolarmıydı yoksa başka sitelerden mi çekip yüklediniz ve bunu bot ile mi yaptınız? : YOUTUBE TO YOUTUBE

Kanalınız veya para kazanması sizce neden kapanmış olabilir, kendi fikriniz nedir? : DÜNYA GENELİ ENGELLİ İÇERİK

Kanalınızın para kazanması mı kapandı, kendisi mi kapandı? : Para kazanması kapandı

Kanalınıza ihtar/ünlem/content id geldikten sonra mı para kazanması kapandı yoksa hiç bir neden yokken mi? : üçüncü taraf vardı 1-2 adet

Bot kullanıyor muydunuz, hangi botu kullanıyordunuz, ne zamandır kullanıyordunuz? : Para kazanması kapatılan kanala Manuel kendi bilgisayarımdan el ile yüklüyordum. Diğer kanallara bot kullanıyordum.

Kanallarınız bot kullanmaya başladıktan sonra mı kapandı, öncesinde düzenli gelir sağlıyormuydunuz? : Bot yüzünden oldugunu düşünmüyorum youtubenin garip huyları yüzünden kapandı

VDS kullanıyormuydunuz? Upload işlemlerinizi sadece VDS üzerinden mi yapıyordunuz? : üsttede belirttigim gibi diğer kanallara bot/vds kullandım

Adsensenize kaç kanal bağlıydı, bir kanalın para kazanması gidince o adsenseye bağlı diğerler kanalları da yanında götürdü mü? : sayı hatırlamıyorum ilk kendisinin para kazanmasını kapattı sonra toplu para kazanma kapanma çıkınca hepsini götürdü :D

Yüklediğiniz videolar youtubeda bulunan videolarmıydı yoksa başka sitelerden mi çekip yüklediniz ve bunu bot ile mi yaptınız? : karışık el ile

Kanalınız veya para kazanması sizce neden kapanmış olabilir, kendi fikriniz nedir? : Youtubenin garip huyları yüzünden kapandı bence

Bot kullanıyor muydunuz, hangi botu kullanıyordunuz, ne zamandır kullanıyordunuz? : 2 Ay yt kazan - 2 ay videoyap

Kanallarınız bot kullanmaya başladıktan sonra mı kapandı, öncesinde düzenli gelir sağlıyormuydunuz? : işe başladıktan 1 hafta sonra bot kullanmaya basladım. ocak ayında 2 kere para kazanma gitti ocagın son haftasında kanallaırımın hepsi tamamen kapandı yani google hesabı devre dışı bırakıldı.

VDS kullanıyormuydunuz? Upload işlemlerinizi sadece VDS üzerinden mi yapıyordunuz? : Hayır. Hiç kullanmadım.

Adsensenize kaç kanal bağlıydı, bir kanalın para kazanması gidince o adsenseye bağlı diğerler kanalları da yanında götürdü mü? :Evet. Hem Para Kazanma Gittiğinde Hepsini Etkiledi. Hemde Google Hesabı Devre Dışı Kaldıgında Hepsini Etkiledi.
Yüklediğiniz videolar youtubeda bulunan videolarmıydı yoksa başka sitelerden mi çekip yüklediniz ve bunu bot ile mi yaptınız? : Yt to Yt BOT :)

Kanalınız veya para kazanması sizce neden kapanmış olabilir, kendi fikriniz nedir? : Fikrim Yok[/COLOR]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri