Kanalın ülke ayarı gözükmüyor

• Kullanıcı caglar1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kesinleşme de bugunmüş :D geçen ay tüm kanallar patladı %90 civarı kesinti yapacak büyük ihtimal . Sorun üstüne sorun bu iş bitti beyler

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şimdi bu olay sabit şekilde kaldı ve yeni mailler ile mi yola devam edeceğiz? yoksa beklemede mi kalacağız? 2-3 gündür kanal yapamıyoruz haliyle,ortak bir akla ihtiyaç var...

Hocam bazı arkadaşlardan aldığım bilgilere göre bi kaç hesaptan sonra temizliğe rağmen tel istiyormuş doğru mu ?
Birde şu anlık açabiliriz tamam ama bence google böyle bir adım atcaksa o lokasyon seçeneğini de değiştirir.

Hocam doğru tel onayı istiyor onun yöntemleri var heh işe onuda değiştirir mi bilmiyoruz değiştirirse o zaman bittik :D

benim kendi kanaatim bu sorunun hala geçici bir şey olduğu,çünkü neresinden bakarsan bak mantık dışı birşey bu...

şimdi almanya lokasyonlu sunucudan gmail açtım kanal felan oluşturdum , sonra kanal ayarlarına girdim ülke değiştirebilcek miyim diye yine değiştiremiyormuşum bu iyi bişey en azından bu sorun sadece türkiye de yok.

arkadaslar peki partnere sokabiliyormuyuz para kazanma acabilmek icin Quize :) yani türkiye olarak acilmis ondan bahsediyorum

konuyu okuyamadım da kanalın gmailini açarlen abd yapsak kanal abd oluyor değil mi?

Deneme amaçlı mail açtım az önce +15 onaylamadım henüz ama acarken lokasyonu amerika girdiğim için para kazanmayı etkinleştirdikten sonra direkt olarak yeşil oluyor para kazanma extra olarak ülke sormuyor.

Mail geldi hesap ayarlarını tek bi yerde diye bi bakarsınız arkadaşlar ben isteyim bakabakamıy

Evet kanal açtığım 3 adet gmail hesabım var 3 une de mail geldi tüm ayarlarını z tek bi yerde diye telefondan baktığım için göremiyorum gelen mail şu

Google

Google Hesabınızı korumak ve güvende tutmak için kontroller

Sayın Kullanıcımız,

Gizlilik ve güvenlik ayarlarınızı tek bir yerde, Hesabım'da yönetebileceğinizi haber vermek isteriz.

HESABIM'I ZİYARET ET

Hesabım, Google Hesap ayarlarınızı yönetmenize yardımcı olur. Örneğin, arama sorgularınız ve bulunduğunuz yerler gibi Google'daki etkinliklerinizi yönetmek veya düzenlemek için Hesap Geçmişi'ni kullanabilirsiniz. Reklam Ayarları ile Google'a hangi tür reklamları görmek istediğinizi, hangilerini görmek istemediğinizi söyleyebilir ve reklamları ilgili alanlarınıza göre kontrol edebilirsiniz.

Evet kanal açtığım 3 adet gmail hesabım var 3 une de mail geldi tüm ayarlarını z tek bi yerde diye telefondan baktığım için göremiyorum gelen mail şu

Google

Google Hesabınızı korumak ve güvende tutmak için kontroller

Sayın Kullanıcımız,

Gizlilik ve güvenlik ayarlarınızı tek bir yerde, Hesabım'da yönetebileceğinizi haber vermek isteriz.

HESABIM'I ZİYARET ET

Hesabım, Google Hesap ayarlarınızı yönetmenize yardımcı olur. Örneğin, arama sorgularınız ve bulunduğunuz yerler gibi Google'daki etkinliklerinizi yönetmek veya düzenlemek için Hesap Geçmişi'ni kullanabilirsiniz. Reklam Ayarları ile Google'a hangi tür reklamları görmek istediğinizi, hangilerini görmek istemediğinizi söyleyebilir ve reklamları ilgili alanlarınıza göre kontrol edebilirsiniz.

Aynısı banada geldi ama bizi ilgilendiren durum var mı sorunla ilgili bir fikrim yok.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri