Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sen yine iyisin hocam.son aldıgım kanallara baktımda şimdi 300den fazlada bende varmışdüzelmezse,battık...
Hocam bazı arkadaşlardan aldığım bilgilere göre bi kaç hesaptan sonra temizliğe rağmen tel istiyormuş doğru mu ?
Birde şu anlık açabiliriz tamam ama bence google böyle bir adım atcaksa o lokasyon seçeneğini de değiştirir.
benim kendi kanaatim bu sorunun hala geçici bir şey olduğu,çünkü neresinden bakarsan bak mantık dışı birşey bu...
Hocam doğru tel onayı istiyor onun yöntemleri var heh işe onuda değiştirir mi bilmiyoruz değiştirirse o zaman bittik![]()
hocam mesajlar gelmiyor okuyamıyorum
ben dun kendim bi kanal açtim uzun zamandr ilk defa ABD olarak seçtim para kazanması açıldı
Mail geldi hesap ayarlarını tek bi yerde diye bi bakarsınız arkadaşlar ben isteyim bakabakamıy
Evet kanal açtığım 3 adet gmail hesabım var 3 une de mail geldi tüm ayarlarını z tek bi yerde diye telefondan baktığım için göremiyorum gelen mail şu
Google Hesabınızı korumak ve güvende tutmak için kontroller
Sayın Kullanıcımız,
Gizlilik ve güvenlik ayarlarınızı tek bir yerde, Hesabım'da yönetebileceğinizi haber vermek isteriz.
HESABIM'I ZİYARET ET
Hesabım, Google Hesap ayarlarınızı yönetmenize yardımcı olur. Örneğin, arama sorgularınız ve bulunduğunuz yerler gibi Google'daki etkinliklerinizi yönetmek veya düzenlemek için Hesap Geçmişi'ni kullanabilirsiniz. Reklam Ayarları ile Google'a hangi tür reklamları görmek istediğinizi, hangilerini görmek istemediğinizi söyleyebilir ve reklamları ilgili alanlarınıza göre kontrol edebilirsiniz.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.