Kanalın ülke ayarı gözükmüyor

• Kullanıcı caglar1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lever atlar gibi, çözüm arar olduk arkadaş bu nedir böyle :D
Eğer ki bu değişiklik kalıcı bişeyse eski kanalı olanların para kazanması açılmıyacağı için hepsi çöp oldu. :cool: daha neler görecez bakalım Allah sonumuzu hayretsin.

O zaman biz yine bitmeyiz arkadaşlar :D Herkese açık kapımız bu iş bizim ekmeğimiz illa çözüm gerekiyor.Biz de eğer böyle devam ederse bundan sonra bilgisayar ile mailleri açıp lokasyonu seçip öyle satmayı düşünüyoruz tabi 2 katı zorlaştırıcak bizim işimizi o yüzden fiyatlarda oynama olabilir :) 1 yıllık sistemimi çöp ettiler :( Ama yılmak yok yola devam !

Edit:Stok yapmıştık bugüne 1k onaysız 500 onaylı mailimiz çöpe gidicek çözülmezse birde o var

partnere sokulabiliyor diye biliyorum partnere sokarken ülke ayarı yapmıyorduk normalde

Biliyorduk ama şu son bir haftadır bu yaptıgı hamlelerle , adrenaliynvari hareketlerle YUTUBUN isterse SPAMI da KAZANCI da Tek tuşla bitirebilecegını bir kez daha görduk :(

Remen kedının fareyle oynadıgı gıbı ıynuyor bızle :D

önemli bir sorun olduğunu düşünmüyorum eski kanallar çöp yenilerle devam edicez. önümüze bakalım...

Quize bağlarken Türkiye olması engelmi zaten arkadaşlar partnerde bu sorun olmuyorduki zaten.
Yanlışmı biliyorum.

Muhabbete bak
Oldu olacak kanalalsatta kazanma açık olanlara saldırın :D

1 hafta önce bi konuda bir şey söylemiştim kimse inanmamıştı bak ne oldu şimdi :)

edit: merak ettim malum bu olay yeni. açılan bi kanalda 10 abone 1000 izlenim olduğu zaman quize sokabilirmiyiz yada şart aramayan partnerlere başvurabilirmiyiz ? çok kanal açmadığım için denemedim henüz bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.

Son düzenleme:
Hocam aklıma takıldı sendeki 1000 tane kazanma açık mı emin misin :D Bende 50 60 stok vardı baktım hepsini onaylamışım ama para kazanma açmamışım.

evet hocam, özel olarak açtırırım hesapların bir kısmını, normal çalışanlara vermek için olanları da satın alırım. Kendim için olanların hepsi açık

arkadaşlar kanal silmek için gelişmiş ayarlara giriyorum, kanal silme de gözükmüyor çok garip farklı bi kanaldan tüm para kazanmalar gitti nasıl sileceğim bunu

konuyu baştan okumadım ama para kazanması açık önceden bölge ayarlaması yapılı kanalları etkiliyor mu bu durum bilgisi olan var mı?

arkadaşlar kanal silmek için gelişmiş ayarlara giriyorum, kanal silme de gözükmüyor çok garip farklı bi kanaldan tüm para kazanmalar gitti nasıl sileceğim bunu

şuan ki durumuna düşmek istemezdim kardeş elin ayağın bağlı hiçbirşey yapamıyorsun kanalları silemiyorsun..bu youtube güncellemesi bize yeni kanal açmayı engellettiriyor ama seni derinden vurmuş gibi..hepimizin başına gelebilecek birşey umarım böyle birşey olsa bile şu güncellemeden sonra olsun yeter ki ...yoksa elin kolun bağlı oturup beklemek en kötüsü..

sorun hala devam ediyor ülke seceneği yok . ülke abd seciom tel onay gellio türkçe tel ile dogruluom ama ülke gelişmiş yine gelmio

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri