Kanalın ülke ayarı gözükmüyor

• Kullanıcı caglar1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaslar benim eski mailim vardi amerikadan actigim ulke de amerikaydi.. gmail ayarlarina baktim ulke amerka gozukuyor ama youtube para kazanma acilamiyor.. 2 mailimde de aynisi oldu.. simdi benim burdan cikardigim sonuc su .. arkadaslar demiski ben ulkeyi amerika yapiyom oyle aciyom para kazanma aciliyo iyi guzel . orasi tamam oluyomus peki ama onceki mailler ne olacak.. amerikdan da acilsa ne olacak.. vardigim sonuc eski mailler in geri donusu yok.. yuutbe bu stok isini gordu anlasilan ve hamle yapmaya kalkti. hepsini elimizde patlatti..

Hiç beklemeyin düzelmez kendinize çıkış yolu bulun ünlemdede herkes sorun demisti sorun olsa en geç 2 saate düzelirdi

yanlış alarm bulamamışım ama yaklaştım :D

elimde para kazanması açık 60 tane boş kanal var. çok iyi değerlendirmem lazım bunları :)

Yeni açtiğim mail'de açtm para kazanmayıda eskilerini açamiyorum ona yanıyorum :)

Hiç beklemeyin düzelmez kendinize çıkış yolu bulun ünlemdede herkes sorun demisti sorun olsa en geç 2 saate düzelirdi

şimdi hatırladımda doğru diyor olabilirsin ünlemin geldiği ilk zaman geldide aramızdaki bazıları 1 haftaya düzelir genel sıkıntı falan filan demişlerdi onun içinde sonrası malum

2 gün sonra ;
ülke değiştirme taktiği en fazla ücret veren 3 arkadaşa satıyorum :D

bu işi bulsa bulsa mail satıcıları bulur nasıl olsa ekmek kapıları çözüm bekliyoruz ey mail satıcıları :)

Para kazanma açma
Farklı lokasyondan mail
Quizde 2 ay şartı

Aslında bunların hiçbiri sıkıntı değilde, asıl bu belirsizlik adamın canını sıkıyor.
Şu sorunlar bir neticeye ulaşsada bizde ona göre bir yol çizsek

Ne eski gmail bulmak sorun, Nede para kazanma aktif edecek bir lokasyondan bulmak yada farklı lokasyondan mail açmak..
Bunların hiçbiri sorun değil, yeterki istediğimiz şudur desinler.

yalnız arkadaşlar google + dan değiştirdim ülkeyi kanalı açtım ne olsa beğenirsiniz ülke değişikliğimi geri aldı sistem demek ki bu konuda bir değişiklik hakketten olacak felaket tellahlarını bende sevmem ama bu iyi birşeylerin habercisi değil gibi geldi bana

Maili açarken abd seçip pc'den açınca sorun kalkıyormu şimdi arkadaşlar ?

Bende denedim abd seçip açınca para kazanma açılıyor.

O zaman biz yine bitmeyiz arkadaşlar :D Herkese açık kapımız bu iş bizim ekmeğimiz illa çözüm gerekiyor.Biz de eğer böyle devam ederse bundan sonra bilgisayar ile mailleri açıp lokasyonu seçip öyle satmayı düşünüyoruz tabi 2 katı zorlaştırıcak bizim işimizi o yüzden fiyatlarda oynama olabilir :) 1 yıllık sistemimi çöp ettiler :( Ama yılmak yok yola devam !

Edit:Stok yapmıştık bugüne 1k onaysız 500 onaylı mailimiz çöpe gidicek çözülmezse birde o var

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri