Kanalını yeni açmış bir çizerim

• Kullanıcı Yagin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

Yagin

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.bolumengen.com
Merhaba arkadaşlar. Ben kanalını yeni açmış bir çizerim.

Videolarımın tamamı bana ait, çizmeye devam edip bunları videoya çekip koymayı düşünüyorum.
Anlamadığım bir konu, az video ile kazanç elde edebilir miyim? Sanki gelir getirmeyecek gibi.

Son olarak benim için önerileriniz nelerdir? Vaktinizi ayırırsanız çok memnun olurum...

Hocam bence sabırlı olursanız tutabilir böyle şeyler, şahsen ben o tarz şeyleri izlemeyi çok severim ve destek amaçlı reklamınada tıklarım. Ama para kazanmanın aktif olması konusunda bi bilgim yok acemiyim bende daha başkaları yardımcı olabilir diye düşünüyorum . Allah yardımcın olsun kardeşim emeğin boşa gitmez emin olabilirsin :)

? olayını çeşitli yöntemlerle aşabiliyorsunuz hocam araştırma yapın forumda

facebookda videoların paylaşılması başka bir kişinin izleyeceği anlamına gelmez

ben de yeni başladım çizim kanalına :) 1 hafta felan oluyor yaklaşık ama ben şimdi para kazanmayı aktif etmedim zaten etsem de bir şey değişmeyecek 3 tane video var tamamiyle bana ait :) uzun bir süre içinde ben kanalları değerlenir diye düşünüyorum...

Yorumlarınız için teşekkürler. Yani aslında facebookta bir fan sayfam var, orda paylaştığımda beğeni alıyor paylaşılıyor ama izleme sayısı artmadı nedense. Forumda araştırmalarıma devam ediyorum. Umarım yapabilirim, çok karışık geldi şu anda tabi.

Yorumlarınız için teşekkürler. Yani aslında facebookta bir fan sayfam var, orda paylaştığımda beğeni alıyor paylaşılıyor ama izleme sayısı artmadı nedense. Forumda araştırmalarıma devam ediyorum. Umarım yapabilirim, çok karışık geldi şu anda tabi.

Link atamıyorum iznim olmadığı için ama Sevgin Şen ismim sevginsen.com diye internet sitem de var, çözebilirim inşallah daha yeni başladım.

senin resimler güzelmiş sitendeki :) ben bu tarzda ilerliyorum.. Bu adamın yaptığı gibi...

How to draw a Mug of Coffee Real Easy - Spoken Tutorial - YouTube

Teşekkür ederim beğeni için. Ben daha çok gerçekçi resimler çizip videosunu çekmeyi düşünüyorum. İngilizce açıklama kaydedecek arkadaşım da var, ama bunun için vakit harcamaya değip değmeyeceği konusunda kararsız kaldım.

---------- Mesaj saat 03:41:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:39:03 civarında gönderildi. ----------

Forumda araştırdım, iyi para kazananların bir çok kanalları varmış, yüzlerce binlerce video yüklemekten bahsediyorlar, ben en çok haftada 1 video yükleyebilirim. Bana getirisi olmayacaksa sanırım çok uğraşmamın anlamı olmayacak. Çizim bir hobiydi çünkü benim için. Beni youtube konusunda heveslendiren arkadaşlar, böyle videolarım çok izlenirse eğer, büyük paralar getireceğinden bahsetmişlerdi.

Teşekkür ederim beğeni için. Ben daha çok gerçekçi resimler çizip videosunu çekmeyi düşünüyorum. İngilizce açıklama kaydedecek arkadaşım da var, ama bunun için vakit harcamaya değip değmeyeceği konusunda kararsız kaldım.

---------- Mesaj saat 03:41:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:39:03 civarında gönderildi. ----------

Forumda araştırdım, iyi para kazananların bir çok kanalları varmış, yüzlerce binlerce video yüklemekten bahsediyorlar, ben en çok haftada 1 video yükleyebilirim. Bana getirisi olmayacaksa sanırım çok uğraşmamın anlamı olmayacak. Çizim bir hobiydi çünkü benim için. Beni youtube konusunda heveslendiren arkadaşlar, böyle videolarım çok izlenirse eğer, büyük paralar getireceğinden bahsetmişlerdi.

Hocam hem hobinizi yapmış olursunuz hemde para kazanırsınız hiç kimse 1 ayda 10.000 tl kazanmayı falan beklemez yani ve ben videolarınızı izledim hepsini izledim destek amaçlı reklamınada tıkladım ve gerçekten çok hoşuma gitti çok başarılısınız videolarınızı devam ettirin bence sabır işi bu sonuçta yani. Zaten belli bir yere ve aboneye geldikten sonra kendi kendine yükselicek hepsi zaten hocam

---------- Mesaj saat 01:43:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:42:58 civarında gönderildi. ----------

Ve ek olarakta söylemek istediğim şeyler var hocam bence bu yeteneğinizi bir oyun firmasına giripte değerlendirebilirsiniz. Oyun yapım firmasından bahsediyorum yani çok büyük paralar kaldırıyorlar. Tabii yurtdışında ^^

Teşekkür ediyorum yorumlarınız için. Hedefimde sizin bahsettiğiniz şekilde çalışmak var. Para konusu ilk planda değildi benim için ama heveslenmiştim doğrusu.

Zaten daha 1 gün oldu çizimlerimi yüklediğimden beri.

Fakat ünlü kişilerle ilgili videoları neden kabul etmedi çözemedim. Mesela INNA çizimim vardı, bu çizimi kendisine hediye etmiştim tanışmıştık o şekilde hatta ama o videoyu yüklediğimde kabul etmiyor. Çözemedim onu, ünlüleri çizmemeli miyim bu durumda onu bilemiyorum.

Çok karmaşık bir sistem YouTube

Usta saan bir şey diyeyim mi geleceğin kanalını yapıyorsun böyle devam et ileride çok ekmek yersin. Çizimlerin harika!

Usta saan bir şey diyeyim mi geleceğin kanalını yapıyorsun böyle devam et ileride çok ekmek yersin. Çizimlerin harika!

Teşekkür ederim, beni motive ettiniz gerçekten. İnşallah güzel bir şeyler ortaya çıkarmaya çalışacağım.

Daha çok araştırıp daha çok şey öğrenmeye hevesliyim, sevdiğim bir iş zaten çizim yapmak. Bazı arkadaşlar videoların mesela haftalarca durup birden patlama yaptığını söylemişler belki benimkilerde o şekilde olabilir.

Tablet çizimleri ve geleneksel çizim teknikleri üzerinde gitmeyi düşünüyorum.

Peki sizce benim çizim videolarım çalınabilir mi? Ben hak iddaa edebilir miyim böyle bişey olursa, çünkü telif hakları konusunda şuan çok bilgisizim.

Teşekkür ederim, beni motive ettiniz gerçekten. İnşallah güzel bir şeyler ortaya çıkarmaya çalışacağım.

Daha çok araştırıp daha çok şey öğrenmeye hevesliyim, sevdiğim bir iş zaten çizim yapmak. Bazı arkadaşlar videoların mesela haftalarca durup birden patlama yaptığını söylemişler belki benimkilerde o şekilde olabilir.

Tablet çizimleri ve geleneksel çizim teknikleri üzerinde gitmeyi düşünüyorum.

Peki sizce benim çizim videolarım çalınabilir mi? Ben hak iddaa edebilir miyim böyle bişey olursa, çünkü telif hakları konusunda şuan çok bilgisizim.

Şöyle söyleyeyim bence siteniz için yani şahsi logonuzu veya imzanızı videoya eklerseniz çalınma oranı da %80 oranında düşecektir. Bunun yanında videonuz çalınsa bile telifle sildirebilirsiniz, önce siz yüklüyorsunuz çünkü videoyu.

Hocam hem hobinizi yapmış olursunuz hemde para kazanırsınız hiç kimse 1 ayda 10.000 tl kazanmayı falan beklemez yani ve ben videolarınızı izledim hepsini izledim destek amaçlı reklamınada tıkladım ve gerçekten çok hoşuma gitti çok başarılısınız videolarınızı devam ettirin bence sabır işi bu sonuçta yani. Zaten belli bir yere ve aboneye geldikten sonra kendi kendine yükselicek hepsi zaten hocam

---------- Mesaj saat 01:43:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:42:58 civarında gönderildi. ----------

Ve ek olarakta söylemek istediğim şeyler var hocam bence bu yeteneğinizi bir oyun firmasına giripte değerlendirebilirsiniz. Oyun yapım firmasından bahsediyorum yani çok büyük paralar kaldırıyorlar. Tabii yurtdışında ^^

Aslında oyun yapmak çok istediğim bir şey, değişik fikirlerimde var fakat programlama bilgim sıfır. Bir kaç kişiyle görüştüm bu konuda gizlilik sözleşmesi talep ettim fikirleri uygulama konusunda, sesleri çıkmadı. Mobil oyunlardan çok iyi kazançlar elde edebiliyorlar aslında

Bu şekilde seni tatmin etmez gibi kardeşim günde kaç video yüklüyon özgün kanalın olsun ama başka kanallarda aç para kazanarak seni tatmin etsin derim ben...

Cevap: Re: Kanalını yeni açmış bir çizerim

Bu şekilde seni tatmin etmez gibi kardeşim günde kaç video yüklüyon özgün kanalın olsun ama başka kanallarda aç para kazanarak seni tatmin etsin derim ben...

Günde değil ancak haftada 1 video yükleyebilirim. Çünkü bir çizim yapmak zaten uzun süren bir şey, videosunu çekmek montajı derken en az 8 saat sürer. Birde okulum var tabi Diş Hekimliği okuyorum sınavları ağır oluyor.

Re: Cevap: Re: Kanalını yeni açmış bir çizerim

Günde değil ancak haftada 1 video yükleyebilirim. Çünkü bir çizim yapmak zaten uzun süren bir şey, videosunu çekmek montajı derken en az 8 saat sürer. Birde okulum var tabi Diş Hekimliği okuyorum sınavları ağır oluyor.

Sen özgün giriyorsun hiçbir zaman kanalın kapanmaz ama bunu yaparken bir şekilde üstünde senin logon veya başka birşeyin olsun başkaları da yüklemesin diye.
Bende 3 gün oldu bot + vds aldım uğraşıyorum yaklaşık 1 haftada 5 kanal açıp video yükleyeceğim botla ama zamanla paranın tadını aldıkça :)
Birde özgü kanal açacağım ama onun için zaman var.
Kolay gelsin kardeşim...

Cevap: Re: Cevap: Re: Kanalını yeni açmış bir çizerim

Sen özgün giriyorsun hiçbir zaman kanalın kapanmaz ama bunu yaparken bir şekilde üstünde senin logon veya başka birşeyin olsun başkaları da yüklemesin diye.
Bende 3 gün oldu bot + vds aldım uğraşıyorum yaklaşık 1 haftada 5 kanal açıp video yükleyeceğim botla ama zamanla paranın tadını aldıkça :)
Birde özgü kanal açacağım ama onun için zaman var.
Kolay gelsin kardeşim...

Teşekkür ederim. Ama özgün çalıştığım halde neden soru işaretleri çıkıyor anlamadım kendi yaptığım çizime soru işareti çıkarıyor.

Re: Cevap: Re: Cevap: Re: Kanalını yeni açmış bir çizerim

Teşekkür ederim. Ama özgün çalıştığım halde neden soru işaretleri çıkıyor anlamadım kendi yaptığım çizime soru işareti çıkarıyor.

Özgün yaparken kanıt olarak üstünde veya bir şekilde videonun tamamında imzan olsun derim kardeşim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri