Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Teşekkür ederim. Ama özgün çalıştığım halde neden soru işaretleri çıkıyor anlamadım kendi yaptığım çizime soru işareti çıkarıyor.
İmzanı atmadın madem, aynı kalemle bu çizimler bana aittir diye video hazırla. İspat belgesi olarak yolla![]()
Sizin gibi kişilere her zaman özenmişimdir.. Site, kitap, yazar-çizer işleri harika ! Kesinlikle devam etmelisiniz..Amatör olarak bende bişeyler karalamaktayım.. ipad ile çizim için hangi programı kullanıyorsunuz ? Youtube'nin karışık hiç birşeyi yok, bu işteki her şeyi çözebilecek bir yapınızın olduğunu düşünüyorumBiraz daha vakit ayırmanız gerekiyor ve bana göre tek ihtiyacınız zaman. iyi çalışmalar..
Çizimlerde imzam var, videoların hepsinde de var. Ama acaba ünlü bir kişinin yüzünü çizim içinde olsa kullanmak telif hakkı mı oluyor?
Kanalınızı çok beğendim, öncelikle tebrik ederim. Diğer konuya gelirsek de yardımcı olmak isterim. Skype ekleyin yarın uygun bi vakit inceleniyor sorununuzu çözelim hocam.Çizimlerde imzam var, videoların hepsinde de var. Ama acaba ünlü bir kişinin yüzünü çizim içinde olsa kullanmak telif hakkı mı oluyor?
---------- Mesaj saat 05:52:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 05:51:45 civarında gönderildi. ----------
Bu arada youtube kanalım bu:
https://www.youtube.com/user/sevginsenart
internet sitemde bu:
SANAT GALER0S0 - Sevgin ^en
---------- Mesaj saat 05:59:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 05:52:49 civarında gönderildi. ----------
Sağolun, sketchbook pro kullanıyorum iPad2 de, birde lapazz tablet kullanıyorum, note 3 üzerinde de çizim denemeleri yapmak istiyorm ama tabi önce note 3 almam lazım, ilerisi için o şekilde vidyolarda çekebilirim
Hocam Yabancı ünlüleri çiz derim. Başlık açıklama falan İngilizce olsun. Biir de Google+ yı kullanmanı tavsiye ederim. Telifsiz müzikleri koyarsan arka plana eşleşen yahut telif gelmez.Merhaba arkadaşlar. Ben kanalını yeni açmış bir çizerim.
Videolarımın tamamı bana ait, çizmeye devam edip bunları videoya çekip koymayı düşünüyorum.
Anlamadığım bir konu, az video ile kazanç elde edebilir miyim? Sanki gelir getirmeyecek gibi.
Facebookta videolarım paylaşılıyor fakat youtube'ta izlenme sayısı artmıyor, anlamadım doğrusu.
Ayrıca ünlü kişileri çizdiğim zaman telif alır mıyım? iPad'te Atatürk çizimim para kazanmaya aktif olmadı. Halbuki herşeyi bana ait. Bende bana aittir dedim 2 gündür inceleniyor diyor. INNA karakalem çizmiştim, o da aktif olmadı nedense, ona bana aittir diyemedim belki isimden hak idda edilir diye korktum. Bana aittir diyebilir miyim?
Son olarak benim için önerileriniz nelerdir? Vaktinizi ayırırsanız çok memnun olurum...
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/user/sevginsenart
İnternet Sitem: ART GALLERY - Sevgin ^en
Teşekkür ediyorum yorumlarınız için. Hedefimde sizin bahsettiğiniz şekilde çalışmak var. Para konusu ilk planda değildi benim için ama heveslenmiştim doğrusu.
Zaten daha 1 gün oldu çizimlerimi yüklediğimden beri.
Fakat ünlü kişilerle ilgili videoları neden kabul etmedi çözemedim. Mesela INNA çizimim vardı, bu çizimi kendisine hediye etmiştim tanışmıştık o şekilde hatta ama o videoyu yüklediğimde kabul etmiyor. Çözemedim onu, ünlüleri çizmemeli miyim bu durumda onu bilemiyorum.
Çok karmaşık bir sistem YouTube
Ben bir kaç tane çizim kanalına denk geldim youtube dan benzer kanalları bulun inceleyin. Bu tür kanallar milyon izlenim alıyor haberiniz olsun. Sadece kalemle yaptığınız çizimler daha çok tutar diye düşünüyorum. Diğer kanallar nasıl yapıyor iyice inceleyin ki bu işi daha profesyonel yapabilesiniz. Biraz daha görsel efektler katarak hazırlayabilirsiniz. Başta çok az kazanabilirsiniz ama bu tür videolar özgünlüğünü hiç bir zaman yitirmez ilk iş olarak kanalınızın linkini buradan silerek işe başlayın. Bir iki videonuz tuttuğunda artık geri dönüşü olmayan yola girmişsiniz demektir. Yani Abone+para artık bıraksanız da otomatik gelecektir. Biraz sabır ortalama 3 ay.Başarılar diliyorum.
Yorumlarınız için gerçekten çok teşekkür ederim. Çok yapıcı şeyler söylüyorsunuz ve gerçekten yardımcı oluyorsunuz. Sağolun. Dediklerinizi uygulamaya başlayacağım. Yalnızca kanalın linkini buradan silin demişsiniz. Yanlış bir durum olma ihtimali mi var veya kötü niyetli olabilecek şeyler mi?
kanalı burdan kaldır denmesinin sebebi kanalını kopyalama riskine karşı. Biri gelir kanalını kopyalar sonra telifi basar senin videona.( var çünkü böyleler uğraştırıyor sonra ispat edene kadar)
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.