Kanalınıza telif riski düşük içerik bulma ve uygun etiket ayarlama(Videolu Anlatım)

• Kullanıcı minnos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

minnos

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar bu video da sizlere:

Bir kanalı çekmeden önce nelere dikkat etmeliyiz.
-Telif Riski en düşük kanallar nasıl bulunur.
-Bizim gibi Spam Yapan Kanallar nasıl bulunur.

Videolarımıza uygun etiket ve açıklama nasıl buluruz.
@
RockNRolla ya bu konuda teşekkürler.
Keyword Canavarı
İyi seyirler umarım yararlı olur :)

http://www.youtube.com/watch?v=jem9BMgO3Oo

Teşekkürler site kimin bilmiyorum ama alt alta yerine söyle olsa daha iyi olurdu.

xxx,xxxx,xxxxxx hem virgül olacak hem yan yana

2 aydir kullandigim bir taktik. [MENTION=1847]RockNRolla[/MENTION] etiket canavarinin youtube icin olanini yapabilirse cok güzel olur. Bu ise baslayan veya gelistirmek isteyenler icin güzel paylasim.

Yararlı bir paylaşım kanal çekme açısından teşekkürler.
Adsense'ye hesap bağlayabilen var mı ? 'İşlev şuanda kullanılamıyor' hatası alıyorum, tekrar mı hortladı bu problem ? Geçici mi yoksa, ip adresi sıkıntıya mı girdi ?

Adsense'ye hesap bağlayabilen var mı ? 'İşlev şuanda kullanılamıyor' hatası alıyorum, tekrar mı hortladı bu problem ? Geçici mi yoksa, ip adresi sıkıntıya mı girdi ?

An itibari ile ayni sorun suan bende de var. Genel sanirim. Kanal temiz 4-5 gün olduydu acali.

Not : Foruma öncedende ayni sorunu dile getirmisler. Belli saatlerde yasaniyor demek.

http://www.ytpara.com/youtube-hakki...iyor-lutfen-daha-sonra-yeniden-deneyin-5.html

An itibari ile ayni sorun suan bende de var. Genel sanirim. Kanal temiz 4-5 gün olduydu acali.

Not : Foruma öncedende ayni sorunu dile getirmisler. Belli saatlerde yasaniyor demek.

http://www.ytpara.com/youtube-hakki...iyor-lutfen-daha-sonra-yeniden-deneyin-5.html
Arkadaşında belirttiği gibi anlık bir sorun bazen olabiliyor en fazla 1 saat sürer sonrasında yine sorunsuz şekilde bağlayabilirsiniz

Hocam Emeğine sağlık çok bilgilendirici konu olmuş teşekkürler.

teşekkür ederim

---------- Mesaj saat 23:39:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:36:40 civarında gönderildi. ----------

cidden işe yarıyor

---------- Mesaj saat 23:39:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:39:08 civarında gönderildi. ----------

iyi konu

Keyword Canavarı çalışıyormu arkadaşlar sizlerde ?
Bende işlev yapmıyor malesef, acaba benden mi yoksa siteden mi kaynaklı merak ettim.

Yeni başlayanlar için gayet yararlı bir anlatım. Elinize sağlık hocam :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri