Kanalinizin ve Kanallarinizin Para Kazanmasi Kaptilacatir...

Youtube2014

Yasaklanmış
diye az önce google den bir mail geldi. Söz konusu kanal 2 telif ile 8 aydir ayakta. Kanal partnere bagli ve henüz para kazanmasi kapatilmadi.

Diger kanallari riske atmamak icin bu kanali sileyim mi? Varmi bu konuda bir öneriniz? Kanal iyide kazandiriyor ama diger partnere bagli kanallarida riske atmayim diyorum.

Kanalı silersen sıkıntı kalmıyor. Banada önceden bu sekilde çok mail geldi. Sıkıntılı kanalı kökten uçurdum. Bir sıkıntı yasamamıstım.

Kanalı silersen sıkıntı kalmıyor. Banada önceden bu sekilde çok mail geldi. Sıkıntılı kanalı kökten uçurdum. Bir sıkıntı yasamamıstım.

Bilgi icin tesekkürler AborJin. Ayni ip adresinden girdigim diger kanallari riske atmaktan kurtaracaksa kanali silmek, silerim gitsin.

sil banada gelmişti önceden görmemiştim 2 hafta sonra para kazanma gitmiş

Bilgi icin tesekkürler AborJin. Ayni ip adresinden girdigim diger kanallari riske atmaktan kurtaracaksa kanali silmek, silerim gitsin.
Hocam partnere bağlı oldugunu yeni gördüm. Adsense bağlıysa benim dediğim geçerli. Partnere bağlıysada ben olsam ödeme sıkıntıya girmesin diye silerdim. Ama silmesende diğer kanallara etkisi olmaz diye biliyorum. Sonuçta partnerde toplu para kazanması kapanmıyordu. Onu not olarak geçeyim. Adsense'de diğer kanalların para kazanması kapanıyordu.

Aynen bana da geldi bugün ilk kez lakin şöyle bir şey var. Bir tanesi adsense hesabımın bağlı olduğu maile gelmiş. Bu mail 2 yıldır açık ve daha önce hiç video yüklememiştim. Ne yapacağım ?

Icinde ki kazanci ve diger kanallari riske atmamak icin silmek en dogrusu anlasilan.

Para kazanma kapanırsa partner seni atar buda adsenseye zarar verir. ha bana sorsan kazancı yuksek bile olsa sil

Arkadaşlar silmek yerine partnere taşısak nasıl olur ? Benim için çok önemli bir konu bu.

Müdür telifli kanalı partnere bağlıyamazsınki.

Dostum telifli değil bak kanala aynen şöyle bir mail geldi.

3cb8989e0ed01a2958750aaf5fad58d9.png

Ya daha da kötüsü boş bir kanala da geldi. Ama boş kanal adsense kanalımın maili... Hem de 2 yılllık.

Ya daha da kötüsü boş bir kanala da geldi. Ama boş kanal adsense kanalımın maili... Hem de 2 yılllık.

Dayı sen bunu partnere bağla çıkar adsensten, birde adsense mailine gelmesi sıkıntı, kapanabilir hocam adsense para kazanmalar. Para kazanmalarım çoğu kez gittiğinden biliyorum bunu, şu an ben sıfırım mesela hocam.

Kanalı silin gene sorun kalmıyor illa maili silmenize gerek yok. Boş kanalmış zaten direkt youtube a girip o kanalı silin maili adsense için kullanmaya devam edin.

Dayı sen bunu partnere bağla çıkar adsensten, birde adsense mailine gelmesi sıkıntı, kapanabilir hocam adsense para kazanmalar. Para kazanmalarım çoğu kez gittiğinden biliyorum bunu, şu an ben sıfırım mesela hocam.

Peki adsense mailini nasıl kurtaracağım üstte arkadaşın dediği gibi sadece kanalı silmem yeterli mi ? Garanti olması açısından tümden mail den kurtulmak istiyorum aslında. Adsense mailini mi değiştirsem ne yapsam bilemedim.

Peki adsense mailini nasıl kurtaracağım üstte arkadaşın dediği gibi sadece kanalı silmem yeterli mi ? Garanti olması açısından tümden mail den kurtulmak istiyorum aslında. Adsense mailini mi değiştirsem ne yapsam bilemedim.

Dayı bence kanalı silme niye siliyon, sileceksen bana ver silme :D hocam partnere bağla hemen şu an quize bağla mesela, adsense mailini değiştirmek te mantıklı olabilir hocam, deneyin bence,

Dayı bence kanalı silme niye siliyon, sileceksen bana ver silme :D hocam partnere bağla hemen şu an quize bağla mesela, adsense mailini değiştirmek te mantıklı olabilir hocam, deneyin bence,

Hocam quiz'e bağlayamam çünkü 2 yıldır hiçbir şey yüklenmedi kanala içi hep boştu ) Derdim adsense zarara girmesin. Tek derdim şu para kazanmasının kapatılmasından kurtulmak.

Karar verdim. Adsense mailini değiştirip eski hesabımı sileceğim.

Son düzenleme:
Hocam quiz'e bağlayamam çünkü 2 yıldır hiçbir şey yüklenmedi kanala içi hep boştu ) Derdim adsense zarara girmesin. Tek derdim şu para kazanmasının kapatılmasından kurtulmak.

Karar verdim. Adsense mailini değiştirip eski hesabımı sileceğim.

Hım tamam anladım hocam aynen öyle birşey yap inş kapanmaz müdür 15 gün süre varya devretmen için.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri