konuyla alakasız ama, acemiliğime verin. kullandığınız video editleme programı nedir ? hangi programla logo ekliyorsunuz yada videoları kesip bölüyorsunuz.
camtasia işini görür forumda konusu vardı ayrıntılı incelemeni tavsiye ederim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
konuyla alakasız ama, acemiliğime verin. kullandığınız video editleme programı nedir ? hangi programla logo ekliyorsunuz yada videoları kesip bölüyorsunuz.
camtasia işini görür forumda konusu vardı ayrıntılı incelemeni tavsiye ederim.
bende dün 3 kanal açtım 2si kapandı
herbirine 700 video basmıştım
700 700 700
ilk ikisi kapandı üçüncüsü ayakta
Ben 100-150 atıyorum yine uçuyor Furkan deli oldum son günlerde
Video yüklemekle kapanmaların alakası yok.. bi bilgisayarımdan her şeyi problemsiz yaparken diğer bilgisayarımda açtığım her kanal 1 saat içinde kapanıyor ' CClenar ve CleanMayMac ' indirip tüm tarayıcı geçmişini kanallarım kapatan pc de sıfırlama rağmen telefon numarası istiyor Mac olmasa format atıcam öyle bakıcam.. Büyük ihtimal çerezler ve ya chromeda 15 mayıs ve sonrasında bir şey getirdiler kapanan pc leri tarayıcıdan cooklarından falan tanıyor ve direk spam olarak algılayıp bi süre sonra kapanıyor. Format atıp denersen olumlu sonuç alıp almadığını görebiliriz.. Video yüklemekten kanal kapanmaz bir kez daha söyliyim.
hocam peki format attın mı?
Ben 100-150 atıyorum yine uçuyor Furkan deli oldum son günlerde
evt malesef hocm yaptıklarımız çözüm olmadı yalnız ben kendi bilgisayarımdan kanallarıma giriş çıkış yapıyorum bu sebep olabilir mi?
[MENTION=9020]Alex[/MENTION] senin mailler bulaşıcı herhalde bugün 3 kanalım kapandı.2si sana verdiğim maille aynı tarihte açılmıştı![]()
kendi açtıklarım kapanıyordu.. (herşeyi denemiştim bende ip,çerez vs vs)
[MENTION=10691]CyberTR[/MENTION] den aldım mailleri en fazla 50-60 video atıyorum şükür kapanan olmadı daha
hocam kanal kapanması için söylemiştim.hocam çok fazla video ile alakası yok.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.