Kanallar Hala Spamdan Kapanıyor

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
bende dün 3 kanal açtım 2si kapandı
herbirine 700 video basmıştım
700 700 700
ilk ikisi kapandı üçüncüsü ayakta

Video yüklemekle kapanmaların alakası yok.. bi bilgisayarımdan her şeyi problemsiz yaparken diğer bilgisayarımda açtığım her kanal 1 saat içinde kapanıyor ' CClenar ve CleanMayMac ' indirip tüm tarayıcı geçmişini kanallarım kapatan pc de sıfırlama rağmen telefon numarası istiyor Mac olmasa format atıcam öyle bakıcam.. Büyük ihtimal çerezler ve ya chromeda 15 mayıs ve sonrasında bir şey getirdiler kapanan pc leri tarayıcıdan cooklarından falan tanıyor ve direk spam olarak algılayıp bi süre sonra kapanıyor. Format atıp denersen olumlu sonuç alıp almadığını görebiliriz.. Video yüklemekten kanal kapanmaz bir kez daha söyliyim.

Video yüklemekle kapanmaların alakası yok.. bi bilgisayarımdan her şeyi problemsiz yaparken diğer bilgisayarımda açtığım her kanal 1 saat içinde kapanıyor ' CClenar ve CleanMayMac ' indirip tüm tarayıcı geçmişini kanallarım kapatan pc de sıfırlama rağmen telefon numarası istiyor Mac olmasa format atıcam öyle bakıcam.. Büyük ihtimal çerezler ve ya chromeda 15 mayıs ve sonrasında bir şey getirdiler kapanan pc leri tarayıcıdan cooklarından falan tanıyor ve direk spam olarak algılayıp bi süre sonra kapanıyor. Format atıp denersen olumlu sonuç alıp almadığını görebiliriz.. Video yüklemekten kanal kapanmaz bir kez daha söyliyim.

Chrome kullanmayacaz böyle giderse

HTC One cihazımdan Tapatalk Pro kullanılarak gönderildi

Ben 100-150 atıyorum yine uçuyor Furkan deli oldum son günlerde

Alex sanırım sorunun kaynağını buldum az önce VDSden giriş yaptım 2 gün önce açtığım boş kanal kapanmış ama neden kapandı diyorum.2 gün sadece kendi pcdem giriş yaptım türkiye ipsi ile birşey olmadı.1 saat kadar önce VDS ile giriş yaptım kontrol etmek için kanalı şuanda baktım kapanmış daha sonra ip filan araştırdım meğerse İp Taiwanda görünüyormuş spam olarak algılamış.Yani google genellikle İngiltere,Fransa,Amerika konumlu ipler dışındaki ipleri otomatik spam algılıyor.Azure kullanıyorum ipyi nasıl değiştirebilirim bilgisi olan varmı?

Son düzenleme:
hiç kullanmadığım gmail ile altkanal açarak çalışıyorum, her alt kanala farklı iplerden giriyorum ve kanal açıp işlemleri her tamamladığımda mozilla çerezleri komple siliyorum ve kanalları hemen adsense bağlamıyorum
her kanala attığım video sayısı ortalama 300-350 civarı ve genelinde 200 dolar yakılı video var atığım tüm videolar videoyap bot ile 3er dakika ile atıldı toplamda 7 kanal açtım 2 tanesi 22sinde açıldı ve şuana kadar kapatılan bir kanal yok

evt malesef hocm yaptıklarımız çözüm olmadı yalnız ben kendi bilgisayarımdan kanallarıma giriş çıkış yapıyorum bu sebep olabilir mi?

Giriş çıkış pek bir sorun teşkil etmiyor tabi bana göre.. Fakat yinede dikkatli olmakta fayda var.. Peki kaç video atıyorsun sen kanalına.. Belki çalıştığın içeriği değiştirmen gerekiyorda olabilir..

Arkadaşlar sorunu hala devam eden var mı? Bende durumu düne kadar iyiydi pek sıkıntı yoktu.Ama 2 gündür açtığım kanallar yarım saat dayanmıyor.

[MENTION=9020]Alex[/MENTION] senin mailler bulaşıcı herhalde bugün 3 kanalım kapandı.2si sana verdiğim maille aynı tarihte açılmıştı :D

kendi açtıklarım kapanıyordu.. (herşeyi denemiştim bende ip,çerez vs vs)
[MENTION=10691]CyberTR[/MENTION] den aldım mailleri en fazla 50-60 video atıyorum şükür kapanan olmadı daha

selamlar,
iki gündür bendede aynı problem mac adresi değiştiriyorum gizli pencereden giriyorum mozilladan ama yarım saat dayanmıyor. Her şey güzelken adsense ile ilişkilendirip bırakıyorum yarım saat geçmeden hesap askıya alınmıştır diyor kafayı yedirtecek bana youtube tam da güzel kazanmaya başlamışken...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri