kullandığın kanallardan bir tane ver.içine istediğin içeriği söyle atalım bakalım..
3 tane kullandığım maillerden yolladım bakalım sorun gmail'lerimde mi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kullandığın kanallardan bir tane ver.içine istediğin içeriği söyle atalım bakalım..
Su an mobildeyim pm at sana kendi maillerimden vereyim [MENTION=9020]Alex[/MENTION]
Discovery cihazımdan gönderildi
ou
telefonumdan açıyorum sonra youtubeye giriyorum telefon doğrulayın diyor ya numarayla ya e-postayla.direk atlıyorum o kısmı sonra alt kanal oluştur videoları yapıştır yükleme bittikten 1 gün sonra adsense bağlantısı yapıyorum bırakıyorum
istersen bi mail açıp göndereyim ?
[MENTION=9020]Alex[/MENTION] benim hesaplar ayın 15 dinden sonra surekli kapanıyordu hesaplar açtığım gibi spam olaraj tespit edilip kapanıyord. Bende bot kullanmayı bıraktım ve pc ye format attım daha sonra reset attım yuklemeye basladım 7 haftadır yaklasık 20 kanalım sapa saglam duruyor .. sadece birinin parası devre dısı kaldı oda geçmişten yani 7 ay oncede kaldı
hocam bnm kanallar yaklaşık bir haftadır sürekli kapanıyor topluluk kurallarından ki o da spam oluyor galiba videoyap kullanıyorum ne yapmam lazım format mı atmam lazım formatı kendimiz atabiliyor muyuz yardım edebilecek varsa sevinirim çok ihtiyacım var para kazanma bir haftadır 0 tl
hocam modemin ip si sabit mi değil mi nasıl anlıyoruz normalde modemi resetledikten sonra ıp sorgulama yapınca ip nin değiştiğini görüyorumVds'nin ip'si de mimlenmiştir.
Bilgisayara format at modem ip'si sabit ise değiştir 3 gün sonra kanal açamaya başla kesinlikle düzelecektir.
Benimde bu sabah spam'dan değilde para kazanma devre dışı kaldı. Videolar açılıyor sorunsuz hesapa giriyorum ancak neden kapandı anlamadım.
Önceden silmiş veya cart curt diye bir uyarı veriyor kapanmasına neden olarak.
hocam bnm kanallar yaklaşık bir haftadır sürekli kapanıyor topluluk kurallarından ki o da spam oluyor galiba videoyap kullanıyorum ne yapmam lazım format mı atmam lazım formatı kendimiz atabiliyor muyuz yardım edebilecek varsa sevinirim çok ihtiyacım var para kazanma bir haftadır 0 tl
hocam modemin ip si sabit mi değil mi nasıl anlıyoruz normalde modemi resetledikten sonra ıp sorgulama yapınca ip nin değiştiğini görüyorum
Evden hiç giriş yapmadığım sadece VDS'lerden girdiğim kanallar da kapanıyor.
Tüm olasılıkları denemiş durumdayım
botla felanda alakası yok bunun boşa bot değiştisorun sizlerde arkadaşlar artık değişti youtube kuralları
![]()
hocam bnm de aynı sorun mevcut ve bir türlü çözüm bulamadım sanırım format atmak lazım onu denemediğim kaldı bi dışardan satın aldığım gmailler de kapanıyr
Alex aynı sorun bendede vardı konu açmıştım hatta 1 hafta ara verdim açtığım her kanal 1dk dolmadan kapanıyordu spamdan,hiç kanal açmadım dün gece açtım boş bıraktım korktum tekrar kapanıcak diyeve şuanda sorunsuz kanal.Bence 1 hafta ne vdsden nede pcden kanal açma bekle bir bakalım ne olucak.
alex kardeş benim kanallar kapanmıyor hem işten hem evden yüklüyorum ve hiç bot kullanmadan manuel yüklüom eski usül yani... az kanal calısıom her kanal bir kategoriye hitap edio .. hep aynı saatler de yüklüom.her kanala en fazla 3 5 video atıom toplamda 7 kanal var. içeriklerini acıklama ve etiketleri bazılarını elle düzenliom.. ve hep yüklediğim video ile alakalı etiketler giriom ve sonuc hiçbi kanalım kapanmıo
dün 3000 video tek kanala yapıştırdım sapasağlam.video sayısıyla alakası yok
Evden yanına 2 lira alıp en yakın internet kafeye git oradan 1 tane hesap açıp yepyeni bir vds ye bağlanıp videolarını at sonra bekle.Bakalım kapanacak mı ? Şimdi VDS'den atıyorum yine kapanıyor felan deme bazen sunucuların ip bloklarını youtube tespit edebiliyor(Örnek: senin sunucunda ip adresin xx.xx.xx.1 dir ondan sonra xx.xx.xx.2 gelir 3 gelir böyle devam eder).Önerim internet kafeye gittiğinde başka firmadan VDS alıp denemendir.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.