Kanallar Hala Spamdan Kapanıyor

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
ou
telefonumdan açıyorum sonra youtubeye giriyorum telefon doğrulayın diyor ya numarayla ya e-postayla.direk atlıyorum o kısmı sonra alt kanal oluştur videoları yapıştır yükleme bittikten 1 gün sonra adsense bağlantısı yapıyorum bırakıyorum

istersen bi mail açıp göndereyim ?

Sen de yolla hacı sizin mailleri deneyeyim bakalım

[MENTION=9020]Alex[/MENTION] benim hesaplar ayın 15 dinden sonra surekli kapanıyordu hesaplar açtığım gibi spam olaraj tespit edilip kapanıyord. Bende bot kullanmayı bıraktım ve pc ye format attım daha sonra reset attım yuklemeye basladım 7 haftadır yaklasık 20 kanalım sapa saglam duruyor .. sadece birinin parası devre dısı kaldı oda geçmişten yani 7 ay oncede kaldı

hocam bnm kanallar yaklaşık bir haftadır sürekli kapanıyor topluluk kurallarından ki o da spam oluyor galiba videoyap kullanıyorum ne yapmam lazım format mı atmam lazım formatı kendimiz atabiliyor muyuz yardım edebilecek varsa sevinirim çok ihtiyacım var para kazanma bir haftadır 0 tl

hocam bnm kanallar yaklaşık bir haftadır sürekli kapanıyor topluluk kurallarından ki o da spam oluyor galiba videoyap kullanıyorum ne yapmam lazım format mı atmam lazım formatı kendimiz atabiliyor muyuz yardım edebilecek varsa sevinirim çok ihtiyacım var para kazanma bir haftadır 0 tl

Senin durum halen devam ediyor mu ?

HTC One cihazımdan Tapatalk Pro kullanılarak gönderildi

Benimde bu sabah spam'dan değilde para kazanma devre dışı kaldı. Videolar açılıyor sorunsuz hesapa giriyorum ancak neden kapandı anlamadım.
Önceden silmiş veya cart curt diye bir uyarı veriyor kapanmasına neden olarak.

Vds'nin ip'si de mimlenmiştir.
Bilgisayara format at modem ip'si sabit ise değiştir 3 gün sonra kanal açamaya başla kesinlikle düzelecektir.
hocam modemin ip si sabit mi değil mi nasıl anlıyoruz normalde modemi resetledikten sonra ıp sorgulama yapınca ip nin değiştiğini görüyorum

Benimde bu sabah spam'dan değilde para kazanma devre dışı kaldı. Videolar açılıyor sorunsuz hesapa giriyorum ancak neden kapandı anlamadım.
Önceden silmiş veya cart curt diye bir uyarı veriyor kapanmasına neden olarak.

Senin olay başka, yeniden açarsın kanalları ayakta tutabiliyorsan.

Aynen 1 haftadır ben de 1 kanal bile koyamadım üstüne.

Evden hiç giriş yapmadığım sadece VDS'lerden girdiğim kanallar da kapanıyor.

Tüm olasılıkları denemiş durumdayım

hocam bnm de aynı sorun mevcut ve bir türlü çözüm bulamadım sanırım format atmak lazım onu denemediğim kaldı bi dışardan satın aldığım gmailler de kapanıyr

hocam bnm de aynı sorun mevcut ve bir türlü çözüm bulamadım sanırım format atmak lazım onu denemediğim kaldı bi dışardan satın aldığım gmailler de kapanıyr

Ben format da attım Harddisk de değişti :) Sonuç aynı.

YT genel sorunu gibi ama bizden başka şikayet eden yok nasıl bir olayın içindeyiz anlamak güç :)

Alex aynı sorun bendede vardı konu açmıştım hatta 1 hafta ara verdim açtığım her kanal 1dk dolmadan kapanıyordu spamdan,hiç kanal açmadım dün gece açtım boş bıraktım korktum tekrar kapanıcak diye :D ve şuanda sorunsuz kanal.Bence 1 hafta ne vdsden nede pcden kanal açma bekle bir bakalım ne olucak.

hocam peki format attın mı?

Bide şunun farkına vardım net cafeden aldığım hesaplara vds mden girince direk telefon istedi kapandı( Hiç yukleme yapmadan). Fakat kendi pc imden giriş yaptığımda bir sorun olmuyo. Yani olay tamamen kullandığımız vds ip-mac-hard disk ile alakalı.(Ayrıca aynı vds den bir arkadaşım kendi pc sinden gmail alarak açıyor onunki kapanmıyor. ) Ortak noktayı sen bul artık :D ben bulamadım. [MENTION=9020]Alex[/MENTION]

Son düzenleme:
alex kardeş benim kanallar kapanmıyor hem işten hem evden yüklüyorum ve hiç bot kullanmadan manuel yüklüom eski usül yani... az kanal calısıom her kanal bir kategoriye hitap edio .. hep aynı saatler de yüklüom.her kanala en fazla 3 5 video atıom toplamda 7 kanal var. içeriklerini acıklama ve etiketleri bazılarını elle düzenliom.. ve hep yüklediğim video ile alakalı etiketler giriom ve sonuc hiçbi kanalım kapanmıo

hocam o kadar az vieoyla nasl para kazanabiliyorsun özel kategorlarin mi var video izlenimi olack videoları nsl belirliyosun skype ekelrsen sevirim pm de atabilirsin [email protected]

Eski spamcılardansın caner.Sana akıl vermek bana düşmez ama çalışma şeklini yeniden gözden geçirmeni öneririm.3 farklı vds de denedim diyorsun,bu 3 farklı vds de nasıl bi sistemle çalıştın,ortak noktaları tespit etmeye çalış.Buna gmail temin şekli,videoları atma şekli,ve bana göre en önemlisi kanalın yediği ünlem sayısı !.Yani kapanmaması için denenebilecek her şeyi yapmışsın gibi gözüküyor.Eğer bütün bunlara rağmen kapanıyorsa,dediğim gibi olası yanlışları çözmek için vakit ayır.Adam 3000 video demiş :D

Evden yanına 2 lira alıp en yakın internet kafeye git oradan 1 tane hesap açıp yepyeni bir vds ye bağlanıp videolarını at sonra bekle.Bakalım kapanacak mı ? Şimdi VDS'den atıyorum yine kapanıyor felan deme bazen sunucuların ip bloklarını youtube tespit edebiliyor(Örnek: senin sunucunda ip adresin xx.xx.xx.1 dir ondan sonra xx.xx.xx.2 gelir 3 gelir böyle devam eder).Önerim internet kafeye gittiğinde başka firmadan VDS alıp denemendir.

hocam internet cafeden kanal açtıktan sonra vds ile değil de botile(videoyap) ile yükleme yapsam sıkıntı olur mu?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri