Kanallar Hala Spamdan Kapanıyor

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Daha fazla ayrıntı versen.

VDS lerde sıkıntı olabilir, ben şahsen VDS kullanmıyorum, VDS lerin ip leri sabit çünkü ve bugüne kadar o kiraya verilen ip lerden ne işlemler yapılmıştır, mimli olabiliyor çoğu.

Bence VDS den değil temiz bir bilgisayardan dene. İnternet cafe uygundur. İnternet cafe bilgiayarlarında youtube ya da mail işi yapılmamış olduğu için temizdir.

Daha fazla ayrıntı versen.

VDS lerde sıkıntı olabilir, ben şahsen VDS kullanmıyorum, VDS lerin ip leri sabit çünkü ve bugüne kadar o kiraya verilen ip lerden ne işlemler yapılmıştır, mimli olabiliyor çoğu.

Bence VDS den değil temiz bir bilgisayardan dene. İnternet cafe uygundur. İnternet cafe bilgiayarlarında youtube ya da mail işi yapılmamış olduğu için temizdir.

Hala çözemezsem her türlü varyasyonu deneyeceğim bakalım.

vds kullanmayın onlarca video yüklemeyin kapanmaz

40 kanalım var benden mi bıkmış youtube :)

Alex aynı sorun bendede vardı konu açmıştım hatta 1 hafta ara verdim açtığım her kanal 1dk dolmadan kapanıyordu spamdan,hiç kanal açmadım dün gece açtım boş bıraktım korktum tekrar kapanıcak diye :D ve şuanda sorunsuz kanal.Bence 1 hafta ne vdsden nede pcden kanal açma bekle bir bakalım ne olucak.

Daha kanalların para kazanmasını açmadan gidiyor ki ünlem yiyeyim :)

Format attım PC'ye, dediğim gibi sadece VDS'den giriyorum bazı kanallara başka yerden asla girmeden onlar da gidiyor.

Sanki genel youtube sorunu gibi görünüyor, ama kapanmayanlar da var, nasıl oluyor kafam karıştı epey.

VDS iplerin SPAMa düşmüş, VDS iplerini değiştir.

merhaba arkadaşlar,

Öncelikle kapanmayan arkadaşlar " benim kapanmıyor " sözünün ardından yardımcı olursa sevinirim.

Kanal kapanma değerlendirmesi spamcılar odaklıdır. 5-10 video atıp kapanmıyor diyenler de olmasın.

3 farklı jenerasyon eski yeni gmail denedim, 3 farklı ip denedim, alt kanal denedim, tüm yükleme yöntemlerini denedim, her kanala 100-150 video attım.

Son 2 gündür denemelerim sonucu 15 kanal açtım 12'si kapandı.

Problemim bireysel de olabilir, ancak hata yaptığım nokta göremiyorum, youtube'un Mayıs Algoritma değişikliği olarak düşünüyorum ve ben buna hala uyum sağlayamadım.

Deneyimli arkadaşlar ile artık bu sorunu çözmek istiyorum, ekstra çalışma yapamadan öylece bekliyorum kaç gündür, sıkıntı dert etmeye başladım :)

Kanalları ayakta tutmanın kesin çözümünü bilen varsa paylaşırsa çok iyi olur.

Herkese şimdiden teşekkürler.

alex kardeş benim kanallar kapanmıyor hem işten hem evden yüklüyorum ve hiç bot kullanmadan manuel yüklüom eski usül yani... az kanal calısıom her kanal bir kategoriye hitap edio .. hep aynı saatler de yüklüom.her kanala en fazla 3 5 video atıom toplamda 7 kanal var. içeriklerini acıklama ve etiketleri bazılarını elle düzenliom.. ve hep yüklediğim video ile alakalı etiketler giriom ve sonuc hiçbi kanalım kapanmıo

Benim de farklı farklı VDS lerden açtığım kanallarım bazen 1-2 gün içinde, bazen 1 hafta içinde kapanıyor çoğunlukla.

Kendi temiz bilgisayarımı modem resetleyip kullanınca sağlam oluyor kanallarım, kapanmıyor.

VDS ler mimli oluyor, iyi bir test alanı değil bence o yüzden.

Temiz bir kişisel bilgisayar sorun çıkarmaz diye düşünüyorum.

kıyım başladığından beri 15 kanal açmışımdır daha spamdan kapanan kanalım olmadı.yaptıklarımın anlattıklarından bir farkı yok.alt kanal açıyorum.2-3 farklı kişiden aldığım gmaillere kendim telefon onayı yapıp kanal oluşturuyorum.ytkazan ve son 2 gündür ytpro kullanıyorum.bir kere de vds nin ip değiştirdim.

Alex aynı sorun bendede vardı konu açmıştım hatta 1 hafta ara verdim açtığım her kanal 1dk dolmadan kapanıyordu spamdan,hiç kanal açmadım dün gece açtım boş bıraktım korktum tekrar kapanıcak diye :D ve şuanda sorunsuz kanal.Bence 1 hafta ne vdsden nede pcden kanal açma bekle bir bakalım ne olucak.

bekliyorum zaten 1 haftadır adsense'ler boş yatıyor kanal açamadım, beklemek de acı veriyor :)

benim de farklı farklı vds lerden açtığım kanallarım bazen 1-2 gün içinde, bazen 1 hafta içinde kapanıyor çoğunlukla.

Kendi temiz bilgisayarımı modem resetleyip kullanınca sağlam oluyor kanallarım, kapanmıyor.

Vds ler mimli oluyor, iyi bir test alanı değil bence o yüzden.

Temiz bir kişisel bilgisayar sorun çıkarmaz diye düşünüyorum.

tam emin olmamak la birlikte bence videoyap gibi botlar vds ler kullandığınız da youtube bunu bir botla yüklendiğini biliyor aslında sizin tükiyeden bağlandıgınızı ama sürekli sabit herkezin kullandıgı bir bot ile video attıgınızı bir şekilde anlıyor. Ve sonra kanallar kapanıyor. Bölye bişidende kanallar kapanıo olabiir

100 video üstü attığım 71 video kalan alt kanal 3üncü gününde hocam bilindik yöntemlerle açtım

kıyım başladığından beri 15 kanal açmışımdır daha spamdan kapanan kanalım olmadı.yaptıklarımın anlattıklarından bir farkı yok.alt kanal açıyorum.2-3 farklı kişiden aldığım gmaillere kendim telefon onayı yapıp kanal oluşturuyorum.ytkazan ve son 2 gündür ytpro kullanıyorum.bir kere de vds nin ip değiştirdim.

ortalama kaç video atıyorsun kanallarına ?

tam emin olmamak la birlikte bence videoyap gibi botlar vds ler kullandığınız da youtube bunu bir botla yüklendiğini biliyor aslında sizin tükiyeden bağlandıgınızı ama sürekli sabit herkezin kullandıgı bir bot ile video attıgınızı bir şekilde anlıyor. Ve sonra kanallar kapanıyor. Bölye bişidende kanallar kapanıo olabiir

Her yükleme yöntemini denedim, script bot + Masaüstü bot, bot ile kapanmaların bir alakası yok bence.

Her yeni aldığım VDS mi spama düşüyor, kendi pc'mde spama düşüyor spama düşmek bu kadar kolay mı :)

O zaman yapacak tek şey kalıyor.
Evini değişceksin, Mümkünse Şehri oda mümkün değilse semti oda mümkün değilse, Mahalleyi, En iyisi ülkeyi değiştirmen.
:D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri