Kanallar Hala Spamdan Kapanıyor

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
açılan kanalların tel no ları ?? resi ve algoritma mı?
xxxx453
xxxx454
xxxx455 yada yanı mı bence kanalların açılmasından yakalıyor olabilir...
manuel yukluyorum hiç bir sorunum yok daha öncede alex burda konu hakkında paslaşmıştık...
**KİŞİSEL DÜŞÜNCEM TÜRKİYEDEN YUKLENEN VİDEOLARI BİRİLERİ MANUEL ARADA SIRADA İNCELİYOR YADA İZLİYOR , BENCE TURKIYE YUKLEMELERİ MANUEL GÖZLEME ALINMIŞ OLMALI... TESBİTİ ANINDADA İŞTE BU İŞLE RBAŞIMIZA GELIYOR..
NEDEN YAZDIM, BİR VİDEO YUKLEDİM GÜZEL POPULER OLAYLAR KİLPERL VB.. AMA YOUTUBE GOREVLISI MANUEL YAKALAMAIŞ HAYRETT ETTİM.. ŞİKAYET BİŞE YOK NASIL DENK GELMIŞDE YAKALAMIŞ ?? O KANALIM KAPANDI AMA UYARI MAİLİ GMAİL FELAN AKTİF YENI KANAL AÇABILIYORUM O HESABADA.. İLGİNÇ GELDİ İŞTE.

Evden hiç giriş yapmadığım sadece VDS'lerden girdiğim kanallar da kapanıyor.

Tüm olasılıkları denemiş durumdayım

dediğim gibi boşver evdeki vdsyi pcyi.İnternet cafeye gidip orada açtığın kanalları denemiş bulunuyor musun ? bu olasılığıda bi dene zarar gelmez 1.5 tl cafe parasından :)

açılan kanalların tel no ları ?? resi ve algoritma mı?
xxxx453
xxxx454
xxxx455 yada yanı mı bence kanalların açılmasından yakalıyor olabilir...
manuel yukluyorum hiç bir sorunum yok daha öncede alex burda konu hakkında paslaşmıştık...
**KİŞİSEL DÜŞÜNCEM TÜRKİYEDEN YUKLENEN VİDEOLARI BİRİLERİ MANUEL ARADA SIRADA İNCELİYOR YADA İZLİYOR , BENCE TURKIYE YUKLEMELERİ MANUEL GÖZLEME ALINMIŞ OLMALI... TESBİTİ ANINDADA İŞTE BU İŞLE RBAŞIMIZA GELIYOR..
NEDEN YAZDIM, BİR VİDEO YUKLEDİM GÜZEL POPULER OLAYLAR KİLPERL VB.. AMA YOUTUBE GOREVLISI MANUEL YAKALAMAIŞ HAYRETT ETTİM.. ŞİKAYET BİŞE YOK NASIL DENK GELMIŞDE YAKALAMIŞ ?? O KANALIM KAPANDI AMA UYARI MAİLİ GMAİL FELAN AKTİF YENI KANAL AÇABILIYORUM O HESABADA.. İLGİNÇ GELDİ İŞTE.

3CX ile tel onayları 54,55,56 şeklinde numara sonları ama ne kadar ilgilidir bilemiyorum kapanmalar ile. pek sanmıyorum.

dediğim gibi boşver evdeki vdsyi pcyi.İnternet cafeye gidip orada açtığın kanalları denemiş bulunuyor musun ? bu olasılığıda bi dene zarar gelmez 1.5 tl cafe parasından :)

Gitmişken bir de coounter atem :) lise yıllarına geri dönüş :D

Evden yanına 2 lira alıp en yakın internet kafeye git oradan 1 tane hesap açıp yepyeni bir vds ye bağlanıp videolarını at sonra bekle.Bakalım kapanacak mı ? Şimdi VDS'den atıyorum yine kapanıyor felan deme bazen sunucuların ip bloklarını youtube tespit edebiliyor(Örnek: senin sunucunda ip adresin xx.xx.xx.1 dir ondan sonra xx.xx.xx.2 gelir 3 gelir böyle devam eder).Önerim internet kafeye gittiğinde başka firmadan VDS alıp denemendir.

sayın [MENTION=9020]Alex[/MENTION];
yaptığım işlemleri sende yaparsan bir sorunun kalmayacaktır
1-modemi kapat
2- bilgisayarı kapat
3-modemi aç
4-bilgisayarı aç
5-ccleaner ile mozilla ve chrome çerezlerini sil
6-ben tmac v6 ile mac adresini değiştirdim kimisi faydası yok dese de yaptım ben.
7-chrome u sadece facebook için kullan :)
8-sadece youtube ve google işlemlerini mozilla GİZLİ tarayıcı üzerinden hallet
9-bunları yaptığın zaman yeni açacağın mailde telefon ONAYI istemeyecektir bu senin sıfır kullanıcı olduğunu gösterir :)
10-videoyap kullanıyorsun benim gibi ve ben toplu video sadece 1 kanalıma yükledim oda dün akşam yaklaşık 200 küsür tane ve 3 dakika arayla talimatı verdim.. şu an hala ayakta
11-normal şartlarda tek tek yükleyen biriyim kategori gereği sana kalmış bir şey toplu yüklersen hızlı yükletme kesinlikle
12-devamlı kanallarına girip çıkıp durma ve aynı anda birden çok kanalına yükleme talimatı verme. 1 kanalına yükleme tamamen bitmeden diğerine asla geçme
yani diyeceğim dikkat çekecek oradan oraya geçişler yapma.. saygılar

Evden yanına 2 lira alıp en yakın internet kafeye git oradan 1 tane hesap açıp yepyeni bir vds ye bağlanıp videolarını at sonra bekle.Bakalım kapanacak mı ? Şimdi VDS'den atıyorum yine kapanıyor felan deme bazen sunucuların ip bloklarını youtube tespit edebiliyor(Örnek: senin sunucunda ip adresin xx.xx.xx.1 dir ondan sonra xx.xx.xx.2 gelir 3 gelir böyle devam eder).Önerim internet kafeye gittiğinde başka firmadan VDS alıp denemendir.

Sırf emin olayım diye 3 tane VDS aldım farklı ip. İnternet kafe olayı komik geliyor ama bu gidişle denicem gibi :)

3CX ile tel onayları 54,55,56 şeklinde numara sonları ama ne kadar ilgilidir bilemiyorum kapanmalar ile. pek sanmıyorum.
bence her tel no ile bir kanal aç oyle dene maksat madem deneme...

örnek bir tel no ile 5 kanal açtın diyelım biri yakalanınca adamlar emınce sam vb... 5 tel nolu kanalıda uçuruyor olabilir.... yoksa naısl yakalasın diğer kanalları ?

bence denemende bir kaç gun bunlarıda dene derim...
yoksa diğer yolları zaten kapatmışsın tedbirlisin...

sayın [MENTION=9020]Alex[/MENTION];
yaptığım işlemleri sende yaparsan bir sorunun kalmayacaktır
1-modemi kapat
2- bilgisayarı kapat
3-modemi aç
4-bilgisayarı aç
5-ccleaner ile mozilla ve chrome çerezlerini sil
6-ben tmac v6 ile mac adresini değiştirdim kimisi faydası yok dese de yaptım ben.
7-chrome u sadece facebook için kullan :)
8-sadece youtube ve google işlemlerini mozilla GİZLİ tarayıcı üzerinden hallet
9-bunları yaptığın zaman yeni açacağın mailde telefon ONAYI istemeyecektir bu senin sıfır kullanıcı olduğunu gösterir :)
10-videoyap kullanıyorsun benim gibi ve ben toplu video sadece 1 kanalıma yükledim oda dün akşam yaklaşık 200 küsür tane ve 3 dakika arayla talimatı verdim.. şu an hala ayakta
11-normal şartlarda tek tek yükleyen biriyim kategori gereği sana kalmış bir şey toplu yüklersen hızlı yükletme kesinlikle
12-devamlı kanallarına girip çıkıp durma ve aynı anda birden çok kanalına yükleme talimatı verme. 1 kanalına yükleme tamamen bitmeden diğerine asla geçme
yani diyeceğim dikkat çekecek oradan oraya geçişler yapma.. saygılar

Dediklerinin çoğunu yapıyorum ben.

Mac olayını yapmıyorum son günlerde, aralıklı yükleme işini daha fazla yapacağım bakalım.

3 dk arayla atsam 100 video yüklesem 300 dk 1 kanalın bitmesini mi beklicem eyvaah :)

bence her tel no ile bir kanal aç oyle dene maksat madem deneme...

örnek bir tel no ile 5 kanal açtın diyelım biri yakalanınca adamlar emınce sam vb... 5 tel nolu kanalıda uçuruyor olabilir.... yoksa naısl yakalasın diğer kanalları ?

bence denemende bir kaç gun bunlarıda dene derim...
yoksa diğer yolları zaten kapatmışsın tedbirlisin...

Resmen NASA Uzay bilimleri Test Enstitüsü gibi oldum, bilimsel deneyler yapıyorum her türlü olasılık üstüne kaç gündür, bazen sen nabıon anasını diyorum :D gülüyorum sonuç 0.

Naısl yapıştırıonuz hayret ediyorum kara bulutlar bir bana çökmüş :)

gerçekten diyorum bak.10 kanal açtım video sayılarını sana söyleyeyim.3000 900 600 700 800 500 250 150 100 75 50.Bi tanesi kapanmadı çok şükür.sende farklı bi sıkıntı var.belki pcyle alakalıdır.cafeden bi dene zararı gelmez en azından içinde kalmamış olur denemedim demezsin :)

Resmen NASA Uzay bilimleri Test Enstitüsü gibi oldum, bilimsel deneyler yapıyorum her türlü olasılık üstüne kaç gündür, bazen sen nabıon anasını diyorum :D gülüyorum sonuç 0.
kullandığın kanallardan bir tane ver.içine istediğin içeriği söyle atalım bakalım..

Dediklerinin çoğunu yapıyorum ben.

Mac olayını yapmıyorum son günlerde, aralıklı yükleme işini daha fazla yapacağım bakalım.

3 dk arayla atsam 100 video yüklesem 300 dk 1 kanalın bitmesini mi beklicem eyvaah :)
ben mesela 250 video talimatını verdim sonrasında tekil olarak başka kanalıma yükleme yaptım bir sakınca olmadı :) hızlı koşan atın ... seyrek olur derler galiba youtube bunu öğretiyor :)

gerçekten diyorum bak.10 kanal açtım video sayılarını sana söyleyeyim.3000 900 600 700 800 500 250 150 100 75 50.Bi tanesi kapanmadı çok şükür.sende farklı bi sıkıntı var.belki pcyle alakalıdır.cafeden bi dene zararı gelmez en azından içinde kalmamış olur denemedim demezsin :)

Kullandığın gmail'leri nasıl temin ediyorsun, o konuda detay versene azıcık.

Su an mobildeyim pm at sana kendi maillerimden vereyim [MENTION=9020]Alex[/MENTION]

Discovery cihazımdan gönderildi

Kullandığın gmail'leri nasıl temin ediyorsun, o konuda detay versene azıcık.
ou
telefonumdan açıyorum sonra youtubeye giriyorum telefon doğrulayın diyor ya numarayla ya e-postayla.direk atlıyorum o kısmı sonra alt kanal oluştur videoları yapıştır yükleme bittikten 1 gün sonra adsense bağlantısı yapıyorum bırakıyorum

istersen bi mail açıp göndereyim ?

[MENTION=9035]Navi1337[/MENTION] den 1 tane deneme gmaili almıştım,200 video attım şuan sağlam.Kendim vds den açıyorum hemen kapanıyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri