Fressher
Yasaklanmış
hocam kanal kapanması için söylemiştim.
kendi açtığım boş kanallar dahi kapanıyordu
evet kanal kapanmasının çok video yüklemek ile alakası yok.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam kanal kapanması için söylemiştim.
kendi açtığım boş kanallar dahi kapanıyordu
Kanalları chormedan açıyorsan çerezleri tamamen silsen bile google yinede aşırı spam yaptığını anlıyor hatta chorm'un çerezlerini/loglarını deepfreeze bile silemiyor. Ya pc'yi 3 gün dinlendireceksin ya da format atacaksın çare bu.
kesinlikle video sayisi ile alakali bende senin durumdayim surekli spamdan kapanaiyor kanallarim dedimki bir kanala secme 30 video atayim o kanal 6 gundur saglam fakat diger kapanan kanallara 100-150 bastim ertesi gun gule gule ben birden yuklenen 100 video kanali gotudugu dusuncesindeyim 30 videoluk kanal tas gibi hemde index de aldi gayet iyi durumda suanAkla ilk gelen veya detaylı bütün bahsettiğin yöntemleri uyguluyorum, bilgisayarımın Harddiski bile değişti, PC'den hiç girmeden sadece VDS ve Server üzerinden de deniyorum yine kapanıyor.
VDS ile manuel de deniyorum, botsuz yine kapanıyor, nasıl bir uğursuzluktur çöktü üzerime sıkıntı vermeye başladı.
Çok iyi de ayakta nasıl kalıyorlar sence bir fikrin var mı, bence de video sayısı mantıksız geliyor bana da
30-35 arası bir rakam buldum o kadar açınca kapanmıyor arkadaşlar
ozmn 10 tane bi at hocam bakalım ne olucak demek işi daha sıkıya aldılar 35 e de izin vermiyorlar kısa 10 video at bi bakalım ne olacak
Video sayisi ile alakası yok ve böyle inat etmeye devam ederseniz yakinda youtube da 1krş kazanilamayacak
Nokia Lumia 820 ile gönderildi.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.