Kanallara giriş sorunu yaşayanlar ve çözümü

• Kullanıcı nothing
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Bildiğini yapmakla alakası yok, google bile bunu öneriyorken insanların denemesinden doğal bir şey yok. He bir bildiğin varsa ki var belli ki, daha yapıcı bir üslupla anlatsan keşke :) Kolay gelsin
Bak hocam bu işe başladığımdan beri pcye bir kere format atmadım çerezleri bir kere silmedim ip yi zaten değiştirmem. çok şükür bu zamana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım. bu dönem sıkıntılı hekesin adsensesi banlanıyor neden olduğunu daha kimse çözemedi. Şimdi burda bir yöntem bir çözüm üretilecekse biraz sabredilmeli sorun herkesde varsa bu demektirki sorun YOUTUBE dadır. Sorun sadece sende varsa o zaman farklı yollar denersin. Kanalına sadece sen giriş yapamıyorsan arkadaşın verdiği çözümleri dene ama kanallarımıza hepimiz giremiyosak beklemek lazım benim kafam böyle çalışır.
Modeme reset at çerezleri sil ip değiştir olayı neye döndü biliyomusun.
Eskidn çokdu bu olay şimdi nasıl bilmiyorum atıyorum pc açılmıyo diye forumlarda birisi konu açardı altta ilk mesaj format at. Benim tavsiyem bu kadar ban olayı varken pclerinizi bu kadar kurcalamayın.

Devam ediyor ne yazık ki düzelmedi bende..

Şöyle bir sorun;

yUci99u.png

bi öneri;

bu hatayı aldığınızda sağdaki kullanıcı adınıza basıp video yöneticisine basınca açılıyor.. (en azından bende böyle)

bi öneri;

bu hatayı aldığınızda sağdaki kullanıcı adınıza basıp video yöneticisine basınca açılıyor.. (en azından bende böyle)

Tüm kanallardan çıkış yapıp sadece tek kanal açıkken açılıyor. Kanallar arasında geçiş yapılmıyor şu an durum bu sanırım. Teşekkürler

bu konuya yazacakken diger konuya yazmisim:)

Para kazanma vs. icin kullanmadigim aktif kullandigim chrome'da kayitli orjinal gmail adresimin yutubunda da ayni problem var. tarayici veya mail ile alakali bi durum oldugunu sanmiyorum.

bu problemde zorlayarak kanallara girmeye calismak daha büyük sikintilara sebep olabilir. düzelene kadar fazla kasmamak lazim diye düsünüyorum.
vesselam.

Ana kanala bağlanıyor ama alt kanallara geçiş yapmıyor. Bugünlük paydos benim için :) Sizlere kolay gelsin

Edit : Belki şuan bot kontrolü yapılıyor olabilir. Sonuçta kanallara bağlanmayı kestiler ; direk video atma durumunda rahat anlaşılır bot olduğu.

Son düzenleme:
Hocam ben şu şekilde çözdüm, 2 kanal için konusuyorum. Örnek olarak 2 kanalınızda aynı browserda ise aralarında geçiş yaparkende aynı hatayı alırsınız, ben hiç bişey temizlemeden geçiyorum problemi tek yapmanız gereken, kanaldan çıkış yapmak diğerine tıklamak bu şekilde sabahtan beri sorunsuz kullanıyorum, tabiki bu benim fikrim.

Bu sorunu her tarayıcıda ve en çok kanallarından birini Varsayılan yapanlar yaşıyor ve ne yaparsa yapsın diğer kanallara geçiş sağlayamıyor.. Bu Youtube'den kaynaklanan geçici bir sorun gibi görünüyor ama yine de diğer kanallara girebilmenin en basit çözümü şudur;

Varsayılan kanalınızda iken diğer kanallarınıza geçiş yapamıyorsanız, bulunduğunuz kanalda Analytics sekmesine gelin ve orada iken sağ üst köşeden geçmek istediğiniz kanalı seçin. Bu şekilde her kanalınıza rahatlıkla girebilirsiniz. Kolay gelsin.

bütün numaralar da patladı galiba numara acıyorum yeni kanalları doğrulayamıyorum 0 açtığım numaraya bu numara kullanımda diyor nasıl olcak arkadaşlar

Kanallar arası çok fazla gezinti olduğu zaman oluyor. Muhtemelen çerezler çakışıyor. :D Bende de mevcut.

Bu sorunu her tarayıcıda ve en çok kanallarından birini Varsayılan yapanlar yaşıyor ve ne yaparsa yapsın diğer kanallara geçiş sağlayamıyor.. Bu Youtube'den kaynaklanan geçici bir sorun gibi görünüyor ama yine de diğer kanallara girebilmenin en basit çözümü şudur;

Varsayılan kanalınızda iken diğer kanallarınıza geçiş yapamıyorsanız, bulunduğunuz kanalda Analytics sekmesine gelin ve orada iken sağ üst köşeden geçmek istediğiniz kanalı seçin. Bu şekilde her kanalınıza rahatlıkla girebilirsiniz. Kolay gelsin.

işe yaradı, sağolasın ;)

Aynı sorun bende de var çerezleri silmek, farklı browserla girme, dns değiştirmek, modem resetleme ya da farklı pcden bağlanmak malesef sorunu çözmedi. Saat 11:00 gibi geçici bir süre için sorun ortadan kalksa da şu an itibariyle sorun devam ediyor.

sabah başladı bende ne yaptıysam düzeltemedim sabahın köründe format attım yinede düzelmedi...

Arkadaşlar youtube yeni bir algoritma deniyor olabilir.
Sonumuz hayrolsun

Hesabınıza giriş yaptıkdan sonra youtube logosuna tıklayın ben denedim öyle giriş yaptı hesabıma

para kazanmayı nasıl baglıyoruz arkadaslar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri