kanal açtım 150 video var 145 görüyor.
5 video kayıp piyasada yok.
İndex almıyor zaten, Yt yine çorba oldu kafasına göre takılıyor.
Hahaaa
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kanal açtım 150 video var 145 görüyor.
5 video kayıp piyasada yok.
İndex almıyor zaten, Yt yine çorba oldu kafasına göre takılıyor.
Bak hocam bu işe başladığımdan beri pcye bir kere format atmadım çerezleri bir kere silmedim ip yi zaten değiştirmem. çok şükür bu zamana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım. bu dönem sıkıntılı hekesin adsensesi banlanıyor neden olduğunu daha kimse çözemedi. Şimdi burda bir yöntem bir çözüm üretilecekse biraz sabredilmeli sorun herkesde varsa bu demektirki sorun YOUTUBE dadır. Sorun sadece sende varsa o zaman farklı yollar denersin. Kanalına sadece sen giriş yapamıyorsan arkadaşın verdiği çözümleri dene ama kanallarımıza hepimiz giremiyosak beklemek lazım benim kafam böyle çalışır.Bildiğini yapmakla alakası yok, google bile bunu öneriyorken insanların denemesinden doğal bir şey yok. He bir bildiğin varsa ki var belli ki, daha yapıcı bir üslupla anlatsan keşkeKolay gelsin
Devam ediyor ne yazık ki düzelmedi bende..
Şöyle bir sorun;
![]()
bi öneri;
bu hatayı aldığınızda sağdaki kullanıcı adınıza basıp video yöneticisine basınca açılıyor.. (en azından bende böyle)
bi öneri;
bu hatayı aldığınızda sağdaki kullanıcı adınıza basıp video yöneticisine basınca açılıyor.. (en azından bende böyle)
Para kazanma vs. icin kullanmadigim aktif kullandigim chrome'da kayitli orjinal gmail adresimin yutubunda da ayni problem var. tarayici veya mail ile alakali bi durum oldugunu sanmiyorum.
bu problemde zorlayarak kanallara girmeye calismak daha büyük sikintilara sebep olabilir. düzelene kadar fazla kasmamak lazim diye düsünüyorum.
vesselam.
Bu sorunu her tarayıcıda ve en çok kanallarından birini Varsayılan yapanlar yaşıyor ve ne yaparsa yapsın diğer kanallara geçiş sağlayamıyor.. Bu Youtube'den kaynaklanan geçici bir sorun gibi görünüyor ama yine de diğer kanallara girebilmenin en basit çözümü şudur;
Varsayılan kanalınızda iken diğer kanallarınıza geçiş yapamıyorsanız, bulunduğunuz kanalda Analytics sekmesine gelin ve orada iken sağ üst köşeden geçmek istediğiniz kanalı seçin. Bu şekilde her kanalınıza rahatlıkla girebilirsiniz. Kolay gelsin.
işe yaradı, sağolasın![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.