Kanallara giriş sorunu yaşayanlar ve çözümü

• Kullanıcı nothing
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
sanırım sorun ya genel ya da bazılarında sıkınyı var bende arkadaşın dediklerini uyguladım fakat aynı sonuç değişmedi.

kardeş sıkıntı tam olarak genel sayılmaz çünkü bazı arkadaşlarda yokmuş bu kanal açılmama sorunu. bak ben dediğim yöntemle denedim oldu, seninkide olur, belki gözden kaçırdığın bi nokta var. bi önceki sayfada yazıklarımı dikkatli oku ve yap.

pek sakin gibi yazmadın da.. zaten ben de normalde opera kullanıyorum. sadece şu an sorundan dolayı chrome kullanmak zorunda kalıyorum kardeşim. sağol yine de uyarın için.

---------- Spam Engelliyici 20:45 ---------- Önceki Mesaj 20:41 ----------

adsense bağlayamama genelde spama, kara listeye düşmüşsen, çok aşırı derece yükleme yaptıysan, dünya geneli ve telif gibi durumlarda olur. benim de başıma gelmişti. bi türlü göndermiyo. tam olarak nası bi uyarı çıkıyo?

sorun bu usta

lz4Lmb.png

aynı sorun bende de var bağlayamadım bi türlü adsenseye

hım tamam bende de aynı uyarıyı veriyodu ve dediğim yöntemle çözdüm.peki kanallar arasında rahat gezebiliyomusun, kaç kanal var o hesabında?

hesapta tek kanal var 1 hesap 1 kanal calısıyorum ben ama adsense baglanmıyo ıste ne yapmam lazımkı acaba baglarken kanala gırıs yap dıyo ya o sırada gırıs yapmıyo baglıycagım kanala

hesapta tek kanal var 1 hesap 1 kanal calısıyorum ben ama adsense baglanmıyo ıste ne yapmam lazımkı acaba baglarken kanala gırıs yap dıyo ya o sırada gırıs yapmıyo baglıycagım kanala

senin aslında bizle sorunun ortak yani aynı, ama tek kanal çalıştığın için başka kanal açamama sorunun olmuyo. yani benim şu andaki yöntemim senin için de geçerli. ben de işe yaradıysa sende de yarar.bi önceki sayfada mesajımı dikkatli oku ve uygula çözülür ;)

bu sorun bendede var :S adsense kanalının youtubetan para kazanması ne durumda bi bikarmısn...

benim gitmiş:S diğer kanallarımdada bu hatayı alıyordum adsense gmailini değiştirdim bakalım nolcak...

senin gitmişse bu sıra bize de gelebilir demek :confused: çünkü sende de aynı problemler vardı.. toplu kıyım başlamış olabilir googleda yine.. bu sorunlar boşa çıkmaz.

Son düzenleme:
yok usta baglanmıyo farklı adsenseye baglamaya calıstım sonuc aynı kanal adsense baglanmıyor

benim son yarım sattir vardı o hata şuan yok ama adsense gitti başka bi gmaile yetki verdim içindede 1k kesnleşen para vardı off allahın offf....:( kanallrında para kazanmasını kapattım şuan kanallara girmeye korkuyom bugece nasıl geççek bakalım.

noluyor buda yeni moda sanırım flagdan sonra kanallara giriş yapamıyorum kafayı yicem ya

adsense para kazanması kırmızıya dönüpte kesinleşen parasını alan oldu mu?:confused:

yok usta baglanmıyo farklı adsenseye baglamaya calıstım sonuc aynı kanal adsense baglanmıyor

Adsense bağlama sorunu alt kanal ise
alt kanal mailine şifre olusturup,alt kanal maili ve şifresi ile
giriş yaptıktan sonra sorunsuz bağlanıyor.

Kanaldan kanala öyle yada böyle bir şekilde geçiyoruz onda sıkıntı yok ama şu adsense bağlama olayını yapamadım bir türlü. Ben ne zaman boşta kalsam ve ne zaman videoyap hesabı alsam lanet olası durumlarla karşılaşıyorum. Kafayı sıyıracam en sonunda..

Edit: Arkadaşlar gizli moddayken bir şekilde yaptım ama anlamadım nasıl yaptığımı. Sorunu çözüp paylaşacağım..

Son düzenleme:
benim son yarım sattir vardı o hata şuan yok ama adsense gitti başka bi gmaile yetki verdim içindede 1k kesnleşen para vardı off allahın offf....:( kanallrında para kazanmasını kapattım şuan kanallara girmeye korkuyom bugece nasıl geççek bakalım.

hocam adsense gitt demişssin de adsense gitse başka mail ekleyemezsin.. senin muhtemelen kanalın para kazanması gitmiş..adsense ile alakası yok.. kanalı kökten silmen lazım..bu ay kesinleşeni alırsın ama gelecek ay kesintili alırsın paranı...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri