Kanallarda Gösterim Var Adsensede Tık - Gösyerim Yok !

• Kullanıcı jumana
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

jumana

Kayıtlı Üye
S.a arkadaşlar

Yeni bir adsense açtım ve 3 kanal açtım hepsi yeni. Bu kanallarda günde 2 k dan fazla gösterim var ve reklamlar çıkıyor. Ancak adsenseye bakıyorum Tam raporları görüntüle , İçerik Barındırıcıları için AdSense den bakıyorum 3 gösterim gibi komik şey yazıyor.

Ne tık var ne düzgün gösterim var.

sizce youtub gösterim ve tıklanmaları daha sonramı yansıyacak

Hocam Anlık yansıması lazım :)

Siz bağlıyamamışsınız...

Walla neyini bağlayamadım bi türlü anlamadım.

Hesap Durumu
Hesabınız etkinleştirildi. Video Yöneticisi'nde videoları para kazanma için ayrı ayrı etkinleştirebilir veya devre dışı bırakabilirsiniz.
Tek tek videoların görüntüleyen kişi istatistiklerini görmek için Analytics'i ziyaret edin.
AdSense İlişkisi
İlişkilendirdiğiniz AdSense hesabı onaylandı.
AdSense ilişkisini incele veya değiştir
AdSense Ayarları

Şu anda ilişkili olan AdSense hesabınız:

AdSense Kimliği:
xxxxxxxxxxxxxxxx
Durum:
Etkin

AdSense hesabınızı güncellemek isterseniz, aşağıdaki "Değiştir" düğmesini tıklayın. AdSense'e yönlendirilecek, işlemi tamamladıktan sonra ise YouTube'a geri yönlendirileceksiniz.

Walla neyini bağlayamadım bi türlü anlamadım.

Hesap Durumu
Hesabınız etkinleştirildi. Video Yöneticisi'nde videoları para kazanma için ayrı ayrı etkinleştirebilir veya devre dışı bırakabilirsiniz.
Tek tek videoların görüntüleyen kişi istatistiklerini görmek için Analytics'i ziyaret edin.
AdSense İlişkisi
İlişkilendirdiğiniz AdSense hesabı onaylandı.
AdSense ilişkisini incele veya değiştir
AdSense Ayarları

Şu anda ilişkili olan AdSense hesabınız:

AdSense Kimliği:
xxxxxxxxxxxxxxxx
Durum:
Etkin

AdSense hesabınızı güncellemek isterseniz, aşağıdaki "Değiştir" düğmesini tıklayın. AdSense'e yönlendirilecek, işlemi tamamladıktan sonra ise YouTube'a geri yönlendirileceksiniz.

Bağlı gözüküyor baska bir sorun olabilir

Walla bende anlamadım bu işi aceba kazançlar kesinleştikten sonramı çalışacak hesap.

Geçen ay böyle birşeyler olmuştu.

zannetmiyorun 1 hafta önce benim başıma geldi youtube gösterimleri sayıyor adsense saymıyordu. diğer kanalların günlük kazançları belli olurken bu kanalın kazancı sürekli 0,00$ dı. Askıda kalıyor, bug da kalıyor ne dersen de ama bi yerlerde kalıyor. Adsense görmüyor yani kanalını. Ay sonuna kadar da sebepsiz yere kanalla uğraşıp ta sonuç beklemeye hiç niyetim yok.

peki kanallardaki adsense bağlantısını nasıl iptal edebilirim.

sen çokmu akıllısın :)

---------- Mesaj saat 12:28:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:52:39 civarında gönderildi. ----------

yukarı

sen çokmu akıllısın :)

---------- Mesaj saat 12:28:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:52:39 civarında gönderildi. ----------

yukarı

video yöneticisi / kanal ayarları / Para kazanma ayarlarını grüntüleyin / Para Kazanmayı devre dışı bırak

bağlantıyı koparmak için ya o kanalı sileceksin ya da farklı bir maile yönlendirme yapacaksın.

ama bahsettiğin olay varsa şayet zaten adsense bağlantısı olmamış, yeni video yüklemiş olsan bile o kanala sana hiç bir şey kazandırmaz ...

walla para kazanma bölümünde etkin yazıyor. ancak neden adsensede bilgi yok bunu çözemedim eminim bu durmda olanlar vardır.

---------- Mesaj saat 15:57:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:45:36 civarında gönderildi. ----------

yukarı

arkadaşlar sizlerin adsense açıldığı gün veri gleiyormu ?

Aynı sorun bende de var 2. kanalı bağladım adsense ye, kanal ayarlarından bakıyorum herşey normal adsense bağlı ve active, Publisher ID tutuyor sorun yok ama hiçbir veri yansımıyor ne gösterim ne tık :confused:

Ya bu adsense kendini banlasada kurtulsak :mad:

ARkadaşlar bende açtım ilişkilendirdim, reklamlarda var ama yotubdan analtycsden bakıyorm kazanç 0 diyor, sonradan mı güncelleniyor bi yardım pls?

ARkadaşlar bende açtım ilişkilendirdim, reklamlarda var ama yotubdan analtycsden bakıyorm kazanç 0 diyor, sonradan mı güncelleniyor bi yardım pls?

hesabı açalı 6gün oldu. en baştan para kazanma açık,telefonlada onayladım düzgünce. reklamlarda çıkıyor.. 6günde kanalımda 50bin izlenme oldu , tahmini kazanca bakıyorum 0 . bu nedir yaw. Allah rızası için biri akıl fikir versin. emeklerim boşa gidiyor. yeni hesap açtım ondada 12bin izlenme var, oda saymıyor.

Kusura bakmayın ben konu açamıyorum o yüzden burdan sorucağım
We are backfilling ad performance data to April 2013 with more accurate estimates that include more reserved ad data and fewer 'unknowns'. Gross revenue, CPMs and impressions may have shifted. Earnings were not affected. gibisinden bir pencere çıktı ne demek açıklarmısınız...

Kusura bakmayın ben konu açamıyorum o yüzden burdan sorucağım
We are backfilling ad performance data to April 2013 with more accurate estimates that include more reserved ad data and fewer 'unknowns'. Gross revenue, CPMs and impressions may have shifted. Earnings were not affected. gibisinden bir pencere çıktı ne demek açıklarmısınız...

Kanalı adsense hesabına yeni bağladıysan istatistik hemen yansımayabilir, ancak kazançların bu durumdan etkilenmeyecektir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri