Kanallarda İzleme var Adsense Yansımıyor

• Kullanıcı cml166
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

cml166

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Arkadaşlar kanallarım adsenseye bağlı reklamlar da açık fakat ne adsenseye yansıyor nede görüntülemesi adsenseye yansıyor nedeni nedir?
Bu arada raporlardan bakıyorum

Analitsce yansıması uzun sürer adsenseye ne zaman bağladınız adsensede saymasıda 3-5 saati bulabilir.

Adsense>reklam performansları>ürünler>içerik-barındırıcısı>tarihi bugun seç
iyi forumlar :D

bende de aynı sıkıntı vardı çözdüm.
kardeş kanalında herhangi bir videonu izlerken sağ tık ve sayfa kaynağını görüntüle de. Sayfa kaynağını açtıktan sonra CTRL+ F tuşuna basıp Pub yaz. sayfa kaynağının içindeki pub yazısından sonraki numaralar adsense kimlik numaralarıdır. kendi numaranla karşılaştır. ben bu şekilde 3 kanalımı düzelttim. adsense bağladığım halde kendi pub numaram kaydedilmemiş. tekrar adsenseden çıkarıp tekrar bağlayacaksın.

kardeş kanalında herhangi bir videonu izlerken sağ tık ve sayfa kaynağını görüntüle de. Sayfa kaynağını açtıktan sonra CTRL+ F tuşuna basıp Pub yaz. sayfa kaynağının içindeki pub yazısından sonraki numaralar adsense kimlik numaralarıdır. kendi numaranla karşılaştır. ben bu şekilde 3 kanalımı düzelttim. adsense bağladığım halde kendi pub numaram kaydedilmemiş. tekrar adsenseden çıkarıp tekrar bağlayacaksın.

Pubun sonradan kendiliginden degisme imkani varni ve nasil adsenseden cikardin

Umarim sorun ondandir hocam ellerine saglik

Pubun sonradan kendiliginden degisme imkani varni ve nasil adsenseden cikardin
ilişkiyi youtube üzerinden kaldırıyorsun. adsense ilişkisini inceleme yerinden. aslında benimde anlamadığım bir durum. adsenseyi bağladıktan 1 gün sonra pub numaran aktif olması gerekiyor. bende olmamış. izlenmeler boşa gitmiş. 1 hafta sonra farkettim. çıkarıp tekrar bağladım. arada kontrol ediyorum. sizde kontrol edin.

Nasıl?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri