Kanalları ifşa etsem ?

Video uçmuş arkadaşlar :D

bu hale duruyor. sağolasınız arkadaşlar derdimi anladığınız için, böylelerinin kanallarıda kapatılmalı aslında.

Hakediyorlar bunu.

---------- Spam Engelliyici 13:16 ---------- Önceki Mesaj 13:13 ----------

milyonlarca video var hocam böyle hangi birini koycan ki

hocam, milyonlarca olanilir, ama her gördüğünde bir tane azaltırsın, kanalını kapatırsan belki 10 larcası azalır.

belkide sen gerçek videosunu yüklemişsindir ama adamların yüzünden senin videona bile gelmiyorlar. buda böyledir diyip geçiyorlar. Bu durumda sen kaybediyorsun. Ben banene diyip geçerim ama. Sırf forumda kazanmak için çabalayanlar var.

ben kazanamıyorum, millet kazanamasın demiyorum. belki bu videoyu sildirttim bir şekilde, gerçek videoyu atan arkadaş ise kazanmaya başladı. sonuçta hepimiz bu platformu kullanıyoruz, bana dokunmayan yılan bin yaşasın dersek...

Bu olay İngilizce dilinde öyle bi almış başını gitmiş ki bazı kategorilerde 5 sayfa video var hepsi böyle reklama tıklayın açılacaktır gibisinden videolar.

bu hale duruyor. sağolasınız arkadaşlar derdimi anladığınız için, böylelerinin kanallarıda kapatılmalı aslında.

Hakediyorlar bunu.

---------- Spam Engelliyici 13:16 ---------- Önceki Mesaj 13:13 ----------

hocam, milyonlarca olanilir, ama her gördüğünde bir tane azaltırsın, kanalını kapatırsan belki 10 larcası azalır.

belkide sen gerçek videosunu yüklemişsindir ama adamların yüzünden senin videona bile gelmiyorlar. buda böyledir diyip geçiyorlar. Bu durumda sen kaybediyorsun. Ben banene diyip geçerim ama. Sırf forumda kazanmak için çabalayanlar var.

ben kazanamıyorum, millet kazanamasın demiyorum. belki bu videoyu sildirttim bir şekilde, gerçek videoyu atan arkadaş ise kazanmaya başladı. sonuçta hepimiz bu platformu kullanıyoruz, bana dokunmayan yılan bin yaşasın dersek...

benimde başım belada bunlarla ama bir süre sonra insan tiksiniyor gerçekten, ha önüme çıktıkça bende şikayet ediyorum etmiyorum değil bir güzelce de kapanıyor böyle kanallar. Ama 1 azalıp 50 geliyor bu namussuzlar.

benimde başım belada bunlarla ama bir süre sonra insan tiksiniyor gerçekten, ha önüme çıktıkça bende şikayet ediyorum etmiyorum değil bir güzelce de kapanıyor böyle kanallar. Ama 1 azalıp 50 geliyor bu namussuzlar.

pes etmemek gerekiyor, ing. video aramıyorum hiç, belkide o kişiilerde bu forumda.

şu geçende ünlü boks müsabakası vardı, peş peşe 20 video hakkında şikayette bulunduğumu biliyorum. bi bakim dövüş nasıldı diye, bıktım en sonunda hale o gün bugündür izlemedim o dövüşü.

Kısacası ALLAH BELANIZI VERSİN diyorum.

pes etmemek gerekiyor, ing. video aramıyorum hiç, belkide o kişiilerde bu forumda.

şu geçende ünlü boks müsabakası vardı, peş peşe 20 video hakkında şikayette bulunduğumu biliyorum. bi bakim dövüş nasıldı diye, bıktım en sonunda hale o gün bugündür izlemedim o dövüşü.

Kısacası ALLAH BELANIZI VERSİN diyorum.

yapanlar vardır elbet buradan da hocam, ama kimdir nedir bilemeyiz çıkaramayız da ama aynı şekilde Allah belasını versin yapanların

içimizden olupta yapanlarda var,genelde acemi youtuberlar yapıyo,ustalasanlar kalıcı mutlulugun pesınde

içimizden olupta yapanlarda var,genelde acemi youtuberlar yapıyo,ustalasanlar kalıcı mutlulugun pesınde

Türklerden yapanlar gerçekten acemi ama yabancı blulin.k 301 vb leri adamlar usta olmuş adamlar 2007 den beri yt den para kaldırıyor. Hamamböcekleri gibi eskidende vardılar biz gidincede olacaklar ama pislikler iste. Bide tek hedefleri yt değil zaten adamların yelpazesi 200 300 tane upload sitesine kadar kapsıyor onlara özel botlar var.

Türklerden yapanlar gerçekten acemi ama yabancı blulin.k 301 vb leri adamlar usta olmuş adamlar 2007 den beri yt den para kaldırıyor. Hamamböcekleri gibi eskidende vardılar biz gidincede olacaklar ama pislikler iste. Bide tek hedefleri yt değil zaten adamların yelpazesi 200 300 tane upload sitesine kadar kapsıyor onlara özel botlar var.

bızler sadece youtube den hayır beklıyoruz,herıflerın dedıgın gıbı film izleme siteleri var,kendı sıtelerine backlınk verıyolar youtube aracılıgla

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri