Kanallarım artık kapanmıyor!!! Yöntem içerde!!!

Bir kere açtığım kanala bir daha video yüklemem derken hocam? Ve kanalların hepsine vds üzerinden mi giriş çıkış yapıyorsunuz? Sadece bir kez video yüklemek için mi kanallara girersiniz? Manuel mi yüklüyorsunuz? Kontrol için neden bi kez bota bağlayıp kanalları bota karıştırıyorsunuz ki hocam yani zaten 3-5 gün içinde eşleşen vs verecek olan video verir. Bi kez daha girip onları silersiniz sonra kaldığınız yerden devam böyle mantıklı değil mi? Biraz daha detaylı yazabilir misiniz?

Yani 50 video atarim birakirim hocam. Bir daha yukleme yapmam. Evet Vds uzerinden giris yapiyorum. Benim calistigim kategoride her an geliyor hocam.

Boş kanal da uçuyor sorun gerçekten büyük

GÖZ göre göre kazancımızı arttıramıyoruz

Mayıs ayı çok sıkıntılı geçti çok

Adsense'ler boş yatıyor allah sonumuzu hayır etsin

mesajım bulunsun uygulaycam dediklerini teşekkürler.

Arkadaslar benim yontemim aynen soyle ;

Bir kanala en fazla 50 video yuklerim. Eger unlemin cok geldigi bi kategoriyse en fazla 50 adet isik yanan video birakirim.

Bir kere actigim kanala bir daha video yuklemem. Kaderine birakirim.

Kanallarin maillerini tek bir maile yonlendiririm. Oyle her 30 dk da bir kontrol ettirmem. Gozum surekli maildedir. (Telefon, ipad, bilgisayar her yerde bu mail adresi tanimlidir.) yukleme isleminden bir kac gun sonra eslesen vs gelirse anca o zaman botu calistirir sildiririm.

Bir vds'ten oyle 30 kanal degil, en fazla 10 kanal idare ederim.

Surekli ip degistirmem (suanki kullandigim ip subat ayindan beri aynidir)

Dns degistirmem, (suanki kullandigim 8.8.4.4 olandir)

Vpn gibi ip degistirici/saklayici seyler kesinlikle kullanmam.

Kendim mail acmam, satin alirim.

En onemlisi de kafami da boyle kapanmaydi, eslesendi, telifti fazla takmam. Unutmayin siz ne kadar rahat olursaniz, o kadar dogru karar verirsiniz.

Sizin dediğiniz gibi yaptıgım bir kanal var 2 telif 1 topluluk var kapanmasından korkmadıgım için günde 5-6 Tl getiriyor tek kanal . Videoları yükledim 600 700 tane salıverdim çayıra :D

mac adresini yalnızca chrome ile alabilir diğer tarayıcılar alamaz
chrome cilent taracıyıcıdır görev yöneticisi yüklü programlar temp klasörlerinde chrome cilentlerini rahatlıkla görebilirsiniz diğer tarayıcılarda böyle bir uygulama yok olsa da işlerine yaramaz...

Bunun anlamını açıklar mısınız? Yani Mac adresimizi yalnızca Chrome kullanırken eleverebiliriz demek mi?

evet aynen öyle

server side ile mac alınamaz dolayısıyla diğer tarayıcılar alamaz

arkadaş googleden bahsediyoruz adam ip ve mac degistirmeden bahsediyor .. Googleyi kandiramayız sadece google bizim kurnazligimiza goz yummar ..

mesela blogger .. google hangi tarayıcıyla giriş yaptığın ve saatlerini yazıyor o taracıyla neler yaptığını bile yazıyor adamlar herseyimizden bir haberdar .. Tüm tarayicilar googlenin elinde mozilla saglam opera saglam explorer saglamı fılan yok bu isin ..

100 videoyu aynı anda atıyoruz oda minimum yani google bunların spam oldugunu anlamıyacak :)

Google nin sadece getirdigi otomotik bi sistem var sadece ipleri karalisteye alıyor o iple ısrara devam edince de sonra boyle uzuluyoruz ıste

güzel bilgiler var. fakat ben mozilla yerine opera tercih edilmesinden yanayım.
gmail, adsene vs. bu tarz işlerinizi chrome veya firefox'ta yapmayın.
Opera Candır...

google mac adresini göremez ancak vds olduğunu anlar bu yüzden vds'den uzak durun

güzel bilgiler var. fakat ben mozilla yerine opera tercih edilmesinden yanayım.
gmail, adsene vs. bu tarz işlerinizi chrome veya firefox'ta yapmayın.
Opera Candır...

eski opera candı ama onlarda google ile işbirliğine gittiler chrominuma geçtiler.
hatta speed dialde kocaman google search bar koydular.

Ben Wifi ile başka yerden alıyorum interneti ve IP de resetliyemiyorum o yüzden Zenmate kullanıyorum, bu dediklerini yapsak Zenmate ile sıkıntı çıkarmı ne düşünüyorsun?

Arkadaşlar herkes Chrome kullanılmamalı demiş.

Bendeyse şöyle bir matık vardı, yanlış olabilir.

Google un bildiği tanıdığı tarayıcısından Chrome dan mail açmak daha güvenli değil midir? Diğer türlü hangi tarayıcıdan açıldığı belli olmayan bir mail daha riskli olmaz mı?

Mesela Google un son zamanlarda gmailler ile açılan kanalları tutup, yandexleri süpürmesi gibi.

Bir kere actigim kanala bir daha video yuklemem. Kaderine birakirim.

İşte bu ben :D

Mac adres konusunda şöyle bir kesin bilgi vereyim ;

String macadress = string.Empty;
string mac = null;
foreach (NetworkInterface nic in NetworkInterface.GetAllNetworkInterfaces())
{
OperationalStatus ot = nic.OperationalStatus;
if (nic.OperationalStatus == OperationalStatus.Up)
{
macadress = nic.GetPhysicalAddress().ToString();
break;
}
}
for (int i = 0; i <= macadress.Length - 1; i++)
{
mac = mac + ":" + macadress.Substring(i, 2);
i++;
}
mac = mac.Remove(0, 1);
return mac;

dot net de böyle mac adres alıyor html5 de activex istemiyor flash çerezleri ile saklıyor diye biliyorum.

Mac adres konusunda şöyle bir kesin bilgi vereyim ;

String macadress = string.Empty;
string mac = null;
foreach (NetworkInterface nic in NetworkInterface.GetAllNetworkInterfaces())
{
OperationalStatus ot = nic.OperationalStatus;
if (nic.OperationalStatus == OperationalStatus.Up)
{
macadress = nic.GetPhysicalAddress().ToString();
break;
}
}
for (int i = 0; i <= macadress.Length - 1; i++)
{
mac = mac + ":" + macadress.Substring(i, 2);
i++;
}
mac = mac.Remove(0, 1);
return mac;

dot net de böyle mac adres alıyor html5 de activex istemiyor flash çerezleri ile saklıyor diye biliyorum.

peki bu kodu online test edebilirmiyiz? ben tekrar söylüyorum mac muhabbeti tamamen hikaye
basit örnek arama motoruna what is my ip yazıp çıkan sitelerden birine girince çok rahat ip adresimizi görebiliyoruz bu kadar basit olsa what is my mac address yazıp yine aynı sonuca ulaşmamız gerekir fakat çıkan sonuçlarda kendi pc miz üzerinden görebileceğimizi görüyoruz

html 5 öncesi basit bir activex denetimi ile yapılan bu işlem html5 in gelmesi ile online döndü.

şuan için müsait değilim ama kısa sürede testini kendimde yapıcam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri