Kanallarım artık kapanmıyor!!! Yöntem içerde!!!

bence çok saçma bir şey bu kanal kapanması şuna dayanır telif, topluluk ihtarı vs gibi olaydan kapanır yani tarayıcın ne olursa olsun bundan kurtulamazsın video sahibi seni şikayet ederse kanalın kapanır bu bukadar basit

bence çok saçma bir şey bu kanal kapanması şuna dayanır telif, topluluk ihtarı vs gibi olaydan kapanır yani tarayıcın ne olursa olsun bundan kurtulamazsın video sahibi seni şikayet ederse kanalın kapanır bu bukadar basit

Bu dediklerin haricinde kapanma yaşıyoruz anlamsız sebepsiz, arkadaş bunu anlatmaya çalışmış 15 Mayıs sonrası kanalım kapanmadı diyorsan hangi işlemleri yaptığını söylede bizde bilelim

LT15i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Arkadaslar benim yontemim aynen soyle ;

Bir kanala en fazla 50 video yuklerim. Eger unlemin cok geldigi bi kategoriyse en fazla 50 adet isik yanan video birakirim.

Bir kere actigim kanala bir daha video yuklemem. Kaderine birakirim.

Kanallarin maillerini tek bir maile yonlendiririm. Oyle her 30 dk da bir kontrol ettirmem. Gozum surekli maildedir. (Telefon, ipad, bilgisayar her yerde bu mail adresi tanimlidir.) yukleme isleminden bir kac gun sonra eslesen vs gelirse anca o zaman botu calistirir sildiririm.

Bir vds'ten oyle 30 kanal degil, en fazla 10 kanal idare ederim.

Surekli ip degistirmem (suanki kullandigim ip subat ayindan beri aynidir)

Dns degistirmem, (suanki kullandigim 8.8.4.4 olandir)

Vpn gibi ip degistirici/saklayici seyler kesinlikle kullanmam.

Kendim mail acmam, satin alirim.

En onemlisi de kafami da boyle kapanmaydi, eslesendi, telifti fazla takmam. Unutmayin siz ne kadar rahat olursaniz, o kadar dogru karar verirsiniz.

bende aynen senin gibi farkım bir kanala en fazla 30-35 video yüklerim.günlük 1-2 kanal yüklerim alt kanala

bu anlattıklarım boş işler yok chrome den google takip ediormuşta bilmem ne ben yapıormusumda yakalanmıormusum anlattıkların sadece teoriden ibaret kanalın kapanmadı için sana öyle gelio benim 1 gün 10-20 kanalım kapanıo bazı günler 4-5 gün kapanmıo hiç bi taktik vs de yok -- youtubenin tarama günleri var bunları bilirsek kapanmayız o günlerde upload yapmıcaksın olcak bitcek !!

Arkadaşlar bazı arkadaşlar saçma demişler, boş iş demişler. Kusura bakmayın ama burası forum sitesi, bilginin paylaşıldıkça çoğaldığı ve geliştirildiği bir ortam.

Buraya saçma, öyle olmaz gibi ön yargılarla yaklaşarak yorum yapmakta değil iş.
Daha iyisini biliyorsan paylaşırsın, faydalanan faydalanır.

Yine üstüne basa basa söylüyorum!!! Bu yöntemlerle Benim artık bir tane bile kanalım kapanmıyor!!!!!!
1)her gün sadece bir kanal açıp bu kanallara normalde 4er dakika ara ile video yüklüyordum. Artık 10 ar dakika aralıkla botlar yardımıyda minumum 30 dakikalıkk maximum 2şer saatlik. Ve maximum 50 video yeşil dolar yanacak şekilde yükleme yapıyorum. Artık kanallarım spama düşmüyor. Askıya alınmıyor.
2)YouTube işleri artık sıkı tutuyor. Bana göre aynı anda aynı ipden iki farklı kanala yükleme yapmak hele hele spam tarzı yükleme yapmak, kanalların kapanmasına sebep oluyor.

3)Son bir haftadır içerisinde maximum 50 video bulunan 6 kanal açıp adsense bağladım. Hiçbir sıkıntım yoooooooook!!! Günde 1 kanal kayda 30 anal eder. Toplamda 50*30=1500 video eder. Çalıştığınız içerik güzelse 1500 video çok güzel getirisi olur.
4)Bende sıfırlamıştım. Bütün kazanç sağlayan kanallarım kapanmıştı. Şu anda 6 kanal ile yani 300 video ile eski kazancımın 4/1 ine sadece 1 haftada ulaştım. Buda demek oluyorki spam artık sabdetmesini bilenlerin yapabileceği bir iş durumuna geldi.

Allah hepinize bol kazançlar versin.

içi boş ve farklı ip lerle açılan 5 kanalım kapandı .youtube artık özgüne dönün diyor.

ccleanerın linkini yeniler misin?Link kırık

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri