Kanallarım Kapandı

• Kullanıcı yavuzacgz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

yavuzacgz

Kayıtlı Üye
Kendi actıgım maillerle bugün video yapta açtıgım 10 kanalın yarından çoğu gitti son 2 3 günde actıgım kanalların.

Çoğuna 50 videodan fazla attım.Fakat bazıları hala sağlam sebebi hakkındafikirlerinizi alabilir miyim.

50 video altı attığınız kanallarda sorun var mı peki?

50 video üstü attığınız kanallardan kapanmayan var mı?

Bir sürü nedeni olabilir bunun. Aynı ıpden kanallara girmiş olabilirsin. Videoyapa aynı tokenden bağlamış olabilirsin.Mailleri temiz açmamış olabilirsin vs. vs

50 video altı attığınız kanallarda sorun var mı peki?

50 video üstü attığınız kanallardan kapanmayan var mı?
lı kanal spamdan gitti.

Aslınd sorunda orda.Son actıgım kanala topludan video eklenirken kanalda henüz 2 video varken canlı canlı kanal spamdan gitti.Fiberban yedim

video sayısıyla alakası olucagını dusunmuyorum,botta kullanmak tecrube ıster sonucta deneme yanılmayla oluyor bu işler,
maıl acma yontemindende olabılır

benim de 34 adet kanalım gitti bu akşam.
valla anlam biraz zor .. 6 kanal sağlam 34 gitmiş.
50 videodan az yükledim
2 kanala 1 client atadım
bilmiyorum bıraksam mı acaba?

Video ile alakası yok hocam önemli olan kanal ve çalışma stili.. Nerede hata yaptığınızı bulmaya çalışın videoyap duyurulardaki şeyleri yapmaya çalışın belki işinize yarar..

Benim geçen hafta içerisine 15er video attığım 4 kanalım bu sabah spamdan kapanmış. Gerçekten bu kapanmaları anlamamaya başladım artık.

benimde [MENTION=12033]daralll[/MENTION] dan aldığım 1 yıldır kazandıran kanal spamdan kapanmış :(

1-onay verdiğimiz numaralardan olabiilir mi? ringring.net
2-resetleme işlemi .. Airties 206 modem ara yüzünde MTU ayarını değiştirince İP değişiyordu..5 snlik işlem diye hep böyle İP değiştiriyordum.
3-çok düşük ihtimal clientler. 2 kanala 1 client

daha aklıma başka bişi gelmiyo ya

Kardeşim geçmiş olsun.
Benim merak ettiğim bir kanal kapandığı zaman o adsense bağlı tüm tüm kanallar kapanmaz mı acaba?

ünlem
index sorunu
kanal kapanmaları
düşen bgbg raporları
flag topluluk kapanmaları
adsense banları

Nerde 2013, nerde 2015
Aceba 2016 da da bulunduğumuz seneyi arayacakmıyız...

client olayina takilanlar icin - 200 kanal 1client
sorunsuz.

gunluk 30-40 videoya toplam 1000-2000 video atar elemanlar. sorun yok shuana kadar shukrler olsun. bazi kanallara 100+ video atarlar bazilarina 10-20 ve s.

onayli kanallarda numara onemli bence . bide her defasinda ip degistirib cerez silin token vererken mutlaka

bol kazanclar herkese

1-onay verdiğimiz numaralardan olabiilir mi? ringring.net
2-resetleme işlemi .. Airties 206 modem ara yüzünde MTU ayarını değiştirince İP değişiyordu..5 snlik işlem diye hep böyle İP değiştiriyordum.
3-çok düşük ihtimal clientler. 2 kanala 1 client

daha aklıma başka bişi gelmiyo ya

Gmail açarken tel doğrulamaya takılıyorsa o kanaldan uzun vadede pek bişey bekleme o kanallar biraz şans işi yani

bu aralar youtubede temizlik var gibi, çalıştığım bi kaç kategorideki tüm videolar silinmiş benimkilerde dahil, bi yandan iyi oldu aslında.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri