Bizi ne partnerden çıkardı nede paramızı ödüyor 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bizi ne partnerden çıkardı nede paramızı ödüyor![]()
küçükler bitti büyük ödemelere geçtiler, 0,40-0,50 ler başladı
Valla eğer ödemedikleri paraları öderlerse ülke ekonomisi kalkınır![]()
''quiz youtube'nin gözünü boyamak için para gönderiyormuş. quiz youtube'yi kandırıyormuş, bilmem ne bilmem ne''
Yaw he he.. adam koskoca google. nasıl böyle bir açıklama yapılıyor hala anlamıyorum. yanlışlıkla yapılmıştır dense bir nebze mantıklı olabilir ama bu açıklamalar nedir arkadaş ya
belki yeni bir dönem başlıyordu.. kim bilir..
''quiz youtube'nin gözünü boyamak için para gönderiyormuş. quiz youtube'yi kandırıyormuş, bilmem ne bilmem ne''
Yaw he he.. adam koskoca google. nasıl böyle bir açıklama yapılıyor hala anlamıyorum. yanlışlıkla yapılmıştır dense bir nebze mantıklı olabilir ama bu açıklamalar nedir arkadaş ya
belki yeni bir dönem başlıyordu.. kim bilir..
Olmasını istediğiniz ile gerçekten olan farklıysa gerçek olan saçma gelir. Çünkü işinize gelmez.
Bu dakikadan sonra "yeni bir dönemin başlıyor" olabileceği ihtimali ile de ben mi dalga geçeyim?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.