Kanallarımı Quiz Atdı Ama Para Ödüyo

Bizi ne partnerden çıkardı nede paramızı ödüyor :@

Bizi ne partnerden çıkardı nede paramızı ödüyor :@

hocam kimsenin parasını ödediği yok ödediği 2015 10. ayına falan ait 0.40 0.1 1$ ler onlar da açıklamasın da öyle yazıyor :D 2015 10. ay ödemesi diye böyle rakamlar gönderiyorlar google amcaya yedirecekler herhalde.

4-5 ay öcne yapılan katliamda benim kanalda gitmişti, $400 ödemem içerde kaldı henüz gelen giden ödeme yok WMZ ye

kapanan kanallar var, açık olupta atılan kanallar var ama payımıza $0.01 bile düşmedi..

Onlarca $0,01 - $0,08 ve benzeri miktarlarda ödeme geliyor dünden beri. Dalga mı geçiyorlar?

Son düzenleme:
Abi bunlar ne yapmaya çalışıyo 0,20 0,32 ne ararsan gönderiyolar? Paypal ödemesi falan oldu mu hiç? Mail attım ben cevap atarlarsa paylaşıcam

küçükler bitti büyük ödemelere geçtiler, 0,40-0,50 ler başladı

Valla eğer ödemedikleri paraları öderlerse ülke ekonomisi kalkınır :D

Sanmıyorum. Bu ödemeler bana YT' nin Quiz' e yapmadığı ödemeler için bir ihtar çekmesi sonrası yapılıyor gibi geliyor.

Göz boyamak için ufacık ufacık ödemeleri gönderiyorlar. Sonra diyecekler "bakın milyonlarca adet ödeme yaptık". Büyükleri göndereceklerini sanmıyorum.

Herkes büyük ödeme bekliyor Adamlar O paraları tatilde yediler. :) Hiç boşuna beklemeyin :) bunlar hep göz boyama bunlar hep vesvese :)

Beyler bunlar dalga geçiyor galiba yazdıkları cevaba bakın :D

Greetings,

It was payment for January for the channel UXXXXXXXXXXX.

Cevap yazdım bakalım ne diyecekler

''quiz youtube'nin gözünü boyamak için para gönderiyormuş. quiz youtube'yi kandırıyormuş, bilmem ne bilmem ne''

Yaw he he.. adam koskoca google. nasıl böyle bir açıklama yapılıyor hala anlamıyorum. yanlışlıkla yapılmıştır dense bir nebze mantıklı olabilir ama bu açıklamalar nedir arkadaş ya :)
belki yeni bir dönem başlıyordu.. kim bilir..

Rakamlar çok küçük ama hepsi uzun zaman önce atılmış kanallar. Pek mantıklı bir tahmin geleceğini sanmıyorum.

''quiz youtube'nin gözünü boyamak için para gönderiyormuş. quiz youtube'yi kandırıyormuş, bilmem ne bilmem ne''

Yaw he he.. adam koskoca google. nasıl böyle bir açıklama yapılıyor hala anlamıyorum. yanlışlıkla yapılmıştır dense bir nebze mantıklı olabilir ama bu açıklamalar nedir arkadaş ya :)

Olmasını istediğiniz ile gerçekten olan farklıysa gerçek olan saçma gelir. Çünkü işinize gelmez.

Bu dakikadan sonra "yeni bir dönemin başlıyor" olabileceği ihtimali ile de ben mi dalga geçeyim?

Millet yine teori kasmaya başlamış.
Şimdiye kadar Quiz'in yaptıklarına akıl sır erdimi, şimdi bu yaptıklarına mantıklı açıklama bulmaya çalışıyorsunuz?
:D
Para alanlar güle güle harcasın, bozdursun bozdursun harcasın diyeceğim zaten bozuk para.
:D :D :D
Sorgulamayın, para geldiyse geldi, boşversin gerisini, burda birbirinizi kırmayın.
Zaten yolladıkları para ile ciklet anca alırsınız.
:D

yaw he he he ödeme aldıysan küçük miktarda zahmet edip açıklamalarını oku bana gelen ödemelerin açıklamalarında 7. 8. 9. ay ödemeleri olduğu yazıyor yaw he he he he bunu da buradaki insanlar uydurdu yaw he he he 2. 3. sayfaya git yazılanları oku yaw he he he başka nasıl bir mantıkla yapılabilir böyle bir şey 7. 8. 9. ay ödemeleri çöktükleri paralar bana başka tarihten bir şey gelmemiş.

Olmasını istediğiniz ile gerçekten olan farklıysa gerçek olan saçma gelir. Çünkü işinize gelmez.

Bu dakikadan sonra "yeni bir dönemin başlıyor" olabileceği ihtimali ile de ben mi dalga geçeyim?

Hocam benim quizde kapanan kanalım yok hiç. Kanalım da yok zaten quizde. Bir sürü ihtimal var bu ödemelerin sebepleri için ama quiz'in koskoca youtube'u kandırmak için yapmış olması en küçük ihtimallerden biridir.

birazdan da 1.000 er 1.000 er yatırmaya başlıyorlarmış

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri