Kanallarımı Quiz Atdı Ama Para Ödüyo

odeme yaptık diyecekler bunlarda kanıtı olucak. binlerce dolar yerine 3-5 cent gondererek

3-5 centleri toplasan herhalde bir 50-60$ yapar tüm foruma böyle ödediklerini var sayarsak hocam google da böyle bir şeyi yerse ölsün gitsin batsın google olmasın.

3-5 centleri toplasan herhalde bir 50-60$ yapar tüm foruma böyle ödediklerini var sayarsak hocam google da böyle bir şeyi yerse ölsün gitsin batsın google olmasın.

al birni vur otekine. sanki cok mu farklılar. danısıklı dovus yapıyorlar zaten

benımde 15k ya yakın paramı ödesinler burda kımlerin yüzünün gülmesine vesile olmamkı

Beyler ödeme gelen kanalların kazançlarını hatırlıyo musunuz? Birebir mi gelmiş yoksa dalga mı geçmişler? Ben kanalları hatırlamıyorum valla o yüzden yorumda yapamıyorum

0,02 iki tane gelmiş bana da açıklamada birisinde 01.08.2015 diğerinde 01.10.2015 tarihi var. Haziran Temmuz Ağustos aylarında çöktükleri paraları ödeseler ne güzel olur var ya

Hiç kimsede bir bakayım bu gelen ödemenin açıklamasında ne yazıyor diye zahmet edip de bakmamış.

Ben söyleyim bari: Ödemeye çift tıklayınca açıklamasını okuyun. 2015 yılına ait 6-7-8-9 unca ay ödemeleri diye görünüyor. Gönderdikleri meblağların hangi aylara ait olduğunu yazmışlar. Bir arkadaş bir yorum yazmış. Ufak ufak yollayacaklar. Hepsinin ödemesini yaptık deyip google amcaya yedirmeye çalışacaklar demiş. Haklı bence

Hiç kimsede bir bakayım bu gelen ödemenin açıklamasında ne yazıyor diye zahmet edip de bakmamış.

Ben söyleyim bari: Ödemeye çift tıklayınca açıklamasını okuyun. 2015 yılına ait 6-7-8-9 unca ay ödemeleri diye görünüyor. Gönderdikleri meblağların hangi aylara ait olduğunu yazmışlar. Bir arkadaş bir yorum yazmış. Ufak ufak yollayacaklar. Hepsinin ödemesini yaptık deyip google amcaya yedirmeye çalışacaklar demiş. Haklı bence

Hocam tamamda niye birine 0,01 gönderirken diğerine 0,50 göndersin bana bi tane 0,50 gelmiş mesela

Bunun altinda kesin bisey var.deneme yapiyolar herlde.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam tamamda niye birine 0,01 gönderirken diğerine 0,50 göndersin bana bi tane 0,50 gelmiş mesela

Haklısın. Açıklamasını bir oku bakalım sende ne yazıyor. Ben ve bütün forum merakla bekliyoruz bakalım. Hayırlısı ya.
Kendimi bu kadar dalga geçilmiş hissetmedim bu zamana kadar. Bu QUİZ manyak kafa yapıyor bizle. Sanırım eğlence arıyorlar kendilerine. Bizi kullanıyorlar. :rolleyes::rolleyes:

. QuizGroup Payment for 2015-03-01
3 ödeme aldım ama bunların hiçbiri atılmamış
nisanda kapanan kanala 0,11 göndermiş:D
ki kapnana ödemesinide almışım yani

Temmuz-Ağustosu ödesinler 6 bin dolar dağıtırım forumda :D 20 bin küsür dolara çöktü dürzüler dalga geçer gibi milyarda birini göndermişler ödeme diye :D

Haklısın. Açıklamasını bir oku bakalım sende ne yazıyor. Ben ve bütün forum merakla bekliyoruz bakalım. Hayırlısı ya.
Kendimi bu kadar dalga geçilmiş hissetmedim bu zamana kadar. Bu QUİZ manyak kafa yapıyor bizle. Sanırım eğlence arıyorlar kendilerine. Bizi kullanıyorlar. :rolleyes::rolleyes:

Bencede ödeyecekleri yok ama hocam şöyle bi gariplikte var bana ödeme gönderdikleri kanalların 3 tanesinin açıklamasında 2016.01.01 yazıyo benim 2016da açık olan kanallarım bunlar diil o tarihe kadar partnerde bıraktıları kanalım da yok :D

hadi hayırlısı, bi dolap dönüyo ama bakalım

vardır bir planları boşuna yollamaz bunlar tahminimce sözleşmede madde olabilir youtubeden aldigi paraları odemedi atti hesabini simdi yolladim ayagi cekecek muhtemelen

Bizde dalga geçelim hadi bakalım, ilk yuksek meblağ banka ödemesi geldi diyene 100$ benden :)

google'a ödeme yaptık diye göstermelik mi ödüyor acaba

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri