Kanallarımı Quiz Atdı Ama Para Ödüyo

paraları iade etmeyin bana yollayın hayır dua edeyim size )
Z412269920225
R266876519300

Yollayanlardan Allah Razı Olsun

2xxx enpara ya an itibariyle alındı.

Yazardık geçen sene bu aylarda. Vay arkadaş zaman ne çabuk da geçmiş. Güzeldi o zamanlar kafa rahattı tabi. Şimdi ayı çıkarsak yeter hesabındayiz.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ödeme tarihlerine baktığımda hep 2015 10 yazıyor quiz kapanan kanalların ödemelerini yapmamaya başladığında bahane olarak google bizden parayı 6 ay sonra isteyebilir demişlerdi. 6 ay geçti ve ufak mevlalar yolluyorlar buradaki amaç google a rapor sunarken biz bunların ödemesini yaptık raporlarıda burada demek istiyorlar.

ödeme tarihlerine baktığımda hep 2015 10 yazıyor quiz kapanan kanalların ödemelerini yapmamaya başladığında bahane olarak google bizden parayı 6 ay sonra isteyebilir demişlerdi. 6 ay geçti ve ufak mevlalar yolluyorlar buradaki amaç google a rapor sunarken biz bunların ödemesini yaptık raporlarıda burada demek istiyorlar.

Bi şey farketmez kendi ceplerinden ödemek zorundalar öyle bi durum olsa

parça parça 15 dolara kadar çıktı :) pp ile takas yapabilecek var mı ?

şuan 1-2 ödeme daha aldım ben,80-90 cent olarak.dur bakalım nereye kadar çıkacaklar,paralar 0.1 de başladı şimdi 0.90 küsüre kadar geldi :)

Bi şey farketmez kendi ceplerinden ödemek zorundalar öyle bi durum olsa

benim bildiğim mcn ler google a rapor sunarken ödeme yapılan kanal adresi ile ödeme yöntemi ve ödemenin yapıldığına dair ödeme hesabının adresini yazarlar bunlarad bu şekilde yapmaya çalışıyor. yada başka bir ihtimal youtube red kazançlarını ödemiş olabilirler ancak pek mantıklı gelmiyor buda

benim bildiğim mcn ler google a rapor sunarken ödeme yapılan kanal adresi ile ödeme yöntemi ve ödemenin yapıldığına dair ödeme hesabının adresini yazarlar bunlarad bu şekilde yapmaya çalışıyor. yada başka bir ihtimal youtube red kazançlarını ödemiş olabilirler ancak pek mantıklı gelmiyor buda

Eylül ekim aylarında youtube red kazancı yoktu sanki hocam, yanlış da hatırlıyor olabilirim.

İnşallah bu ufak tefeklerden sonra 2-3-4 hanelilerde gelir :))
Kapananı ödüyoruz diye aldıkları, sonrada üstüne yattıkları kanalların parasını verseler ilaç olur.

$0,57 gelmiş banada, içerde $410 civarı kalmıştı benimde

o3oyOX.jpg

bu nedir doctor :)

iyi para kaldırmışsın hacı ))
zengin oldun ))

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri