Kanallarımı Takip etmek İçin Profosyonel Program Yapıcak Arkadaş

nicomedya

Yasaklanmış
Web sitesi
www.ytpara.com
Evet kanallarımı katogori katogori mesela heber kanallarım funny kanallarım teknoloji kanallarım tek bir panelden yönetilecek mesela haber kanalları dedigimde haber kanalları önüme gelicek isim, gmaili,şifresi ayrıca girip kontrol edebilicegim ayrıca olabiliyorsa telifli videoları tek tuşla gösterebilecek silebilecek bu tür bir program yapabilecek yada yazabilecek arkadaşlar benimle iletişime geçebilirler.

Yapabilecek arkadaş aynı pm yi banada atabilir :)

Adam hit alan kanalının şifresini bilmiyor nerden geldiğinden haberi yok buna acil bir doktor veya yazılımcı lazım.. :D

Nicomedya abicim düzenlemelerde hızlıyımdır yazılımcı bulamazsan felan boş zamanımda düzenlerim

Böyle bir programa talip olunursa seri hazırlayıp kişiye özel satmak yerine seri satış yapabilirim.

aşırı talep olur ve forumda daha fazla özellik ekleyerek yapacak arkadaşlarda olduguna inanıyorum

100 tl ye ben almam hocam :)

Peki kaça yazalım hocam ? Program yazmayı kolay sanıyorsunuz he 15 tlye satılan programlar yok değil olur vb 6 yı öğrenen program yazıyor sürükle bırakla.
Kusura bakmayın dilerseniz üstüne para verelim(!) ?
Teşekkürler hocam sizin gibi düşünen 1000 müşterim yerine 20 müşterim olsun yeterli.
İyi Forumlar..

Peki kaça yazalım hocam ? Program yazmayı kolay sanıyorsunuz he 15 tlye satılan programlar yok değil olur vb 6 yı öğrenen program yazıyor sürükle bırakla.
Teşekkürler hocam sizin gibi düşünen 1000 müşterim yerine 20 müşterim olsun yeterli.
İyi Forumlar..

Program yazmak kolay değil arkadaşlar. 100 tl az bile o programa.

İyi Forumlar..

Ne celallendin hemen anlamadım ki , fikrimi söyledim beğenirsin beğenmezsin bu kadar büyütmeye gerek yok.Ayrıca kusura bakma ama bu konuşma tarzıyla müşteri buluyor musun ki ?

Ne celallendin hemen anlamadım ki , fikrimi söyledim beğenirsin beğenmezsin bu kadar büyütmeye gerek yok.Ayrıca kusura bakma ama bu konuşma tarzıyla müşteri buluyor musun ki ?

Hamdolsun buluyorum.Celallenirim çünkü celallenicek bir şey sölüyorsunuz. Bakın yukardaki skype veren arkadaşa sonra az bile diyen arkadaşa sorun bulabiliyor muyum müşteri?
Ben emeğimizi emekçileri küçümseyen insanlardan sıkıldım celallenirim tabi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri