Kanallarımın para kazanması gitti sizce doğrumu yaptım ?

• Kullanıcı vehbi54
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

vehbi54

Kayıtlı Üye
Merhabalar arkadaşlar 3 adet mail vardı ve bunlarda 3'er alt kanal oluşturmuştum
haber dizi vine felan karışık yani bağzıların da ihtar bağzılarında telif vardı ve bugun patladı hepsi hangi kanal sorunlu onu bulamadım ve adsensem riske girmesin diye hepsini sildim yani alt kanalları sildim sonrasında mail adreslerini kökten sildim acaba doğru şekildemi sildim ve adsenseme zarar gelirmi ?

Hocam,alt kanalları kökten google + dan sildiysen adenseye bir şey olmaz. Ordan gelen kazançlara elveda zaten. Youtube her ay sonu temizlik yapıyor. Hiç acımıyor. Mail bile atmadı 3 kanalda benim götürdü dün. Şu an video felan yükleme işini bıraktım göze en ufak batan şeye acımıyorlar.

Hocam,alt kanalları kökten google + dan sildiysen adenseye bir şey olmaz. Ordan gelen kazançlara elveda zaten. Youtube her ay sonu temizlik yapıyor. Hiç acımıyor. Mail bile atmadı 3 kanalda benim götürdü dün. Şu an video felan yükleme işini bıraktım göze en ufak batan şeye acımıyorlar.

Vallahi alt kanalları normal şekilde sildim sonrada mail adreslerini sildim alt kanalları google + yapamadım

Aynen Ya Youtube Ay Sonu Temizlik Yapıyor... Bugün Hesaplarım Devre Dışı Kaldı Google Hesabım ..

Spam yaptığımızdan olabilirmi sence :D

Vallahi alt kanalları normal şekilde sildim sonrada mail adreslerini sildim alt kanalları google + yapamadım

Youtube den önce alt kanalı siliyorsun daha sonra ana google + dan sayfalar sekmesine giriyorsun. Sildiğin alt kanalı bulup ayarlar kısmından sayfanın en altında sil var. sil dedikten sonra tıklamalı bi pencere açılıyor. Kazançlardan vaz geçtiğini o kanal ait youtubesini google + sını ne varsa sil diyorsun ve gidiyor.

Gerçekten sildiysen bu şekilde youtube ye girip tüm kanalların dediğinde o alt kanala ait kalıntı dahi kalmıyor toz oluyor.

Not: Arkadaşlar ay sonları 25 inden sonra özellikle telif alabilecek videolardan uzak durun,toplu yükleme yapmayın.. Hatta kazancınız az çok bişey yapmışsa benim gibi köşenize çekilin akıllı sulu oturun :) Bu adilerin cidden acıması yok. Tek telifli kanalı bile sorgusuz sualsiz kafalarına göre siliyorlar

---------- Mesaj saat 17:37:13 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:35:29 civarında gönderildi. ----------

Spam yaptığımızdan olabilirmi sence :D

Spamla kalsak ii hocam :D
telifli ne varsa yüklüyoruz. Piyasaya düşlen bi video cat cat cat cat 3 sayfa aynısı yüklü farklı kişilerce..

Valla youtube bi gün s***tri çekecek bize :D herkesin yedekte bi adensesi özgün çalıştıgı bi adensesi olmalı bence..
Birde spam :D

mail atmışlardır siz bilmıyorsunuzdur durduk yerede hesap kapatılmaz youtubeyi suçluyorsunuz her seferinde anlamıyorum sizi.

iyi yapmışsın kardeşim benden tavsiye gmailinizi hergün kontrol edin böyle şeyler başınıza gelmesin

mail atmışlardır siz bilmıyorsunuzdur durduk yerede hesap kapatılmaz youtubeyi suçluyorsunuz her seferinde anlamıyorum sizi.

iyi yapmışsın kardeşim benden tavsiye gmailinizi hergün kontrol edin böyle şeyler başınıza gelmesin

Hocam mail felan atmadı. Bu olayı daha öncede yaşadık. Ama dün bir sarhoş vardı galiba youtube denetiminde. Resmen bi gözünü yumdu bi gözünü açtı mail atma tenezzülünde bile bulunmadan kanallar feshedildi.

3 aydır bu işin içindeyim daha bu kadar gereksiz kanal silindiğini görmedim. Spam yapılmayan tek telifi olmayan kanalı bile sildiler. Mail attım geri bildirim yaptım bu iş yanlışlıkla oldu diye.

Youtube den önce alt kanalı siliyorsun daha sonra ana google + dan sayfalar sekmesine giriyorsun. Sildiğin alt kanalı bulup ayarlar kısmından sayfanın en altında sil var. sil dedikten sonra tıklamalı bi pencere açılıyor. Kazançlardan vaz geçtiğini o kanal ait youtubesini google + sını ne varsa sil diyorsun ve gidiyor.

Gerçekten sildiysen bu şekilde youtube ye girip tüm kanalların dediğinde o alt kanala ait kalıntı dahi kalmıyor toz oluyor.

Not: Arkadaşlar ay sonları 25 inden sonra özellikle telif alabilecek videolardan uzak durun,toplu yükleme yapmayın.. Hatta kazancınız az çok bişey yapmışsa benim gibi köşenize çekilin akıllı sulu oturun :) Bu adilerin cidden acıması yok. Tek telifli kanalı bile sorgusuz sualsiz kafalarına göre siliyorlar

---------- Mesaj saat 17:37:13 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:35:29 civarında gönderildi. ----------

Spamla kalsak ii hocam :D
telifli ne varsa yüklüyoruz. Piyasaya düşlen bi video cat cat cat cat 3 sayfa aynısı yüklü farklı kişilerce..

Valla youtube bi gün s***tri çekecek bize :D herkesin yedekte bi adensesi özgün çalıştıgı bi adensesi olmalı bence..
Birde spam :D

Daha öncede para kazanma gitmişti benim ve 40 50 tl kesinti olmuştu acaba hepsi gider mi 700 tl var hesapta bari 500 verse :)

Kanalların tümünü sildiğin için para alırsın.
Buraya yazıyorum Tarihe not düşün.
Ama %50 mi kesinti olur yoksa %20 mi orasını bilemem.

Gönlünü ferah tut.

Kanalların tümünü sildiğin için para alırsın.
Buraya yazıyorum Tarihe not düşün.
Ama %50 mi kesinti olur yoksa %20 mi orasını bilemem.

Gönlünü ferah tut.

Arkadaşımın kanalı 31 Aralık son gün para kazanmaya kapatıldı.
5 alt kanal çalışıyordu. Para kazanmaya kapanmasına sebep olan kanalı kökten sildik google + si ile beraber. 757 tl birikmiş tahmini kazancı vardı. Diğer para kazanmaya kapanan kanalları silmedik. Çünkü silsek zaten paradan vazgeçtiğimizi beyan ediyoruz :D

Şu anki durum,12 ocakta hiç para kesinleşmedi! 1 tl olsun 757 den kesinleşen yok. İnatla bekledik 30 ocak bu gün ve sabah sordum hala hiç bir işlem yok yazıyor. Anlaşılan tüm paranın üstüne yattılar. Sistem yıl başından sonra değişmiş olabilir.

---------- Mesaj saat 18:06:51 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:02:25 civarında gönderildi. ----------

Daha öncede para kazanma gitmişti benim ve 40 50 tl kesinti olmuştu acaba hepsi gider mi 700 tl var hesapta bari 500 verse :)

Hocam aklımdasın 12 şubatta paralar kesinleşince sana ulaşıp herhangi bir para kesinleşmesi oldu mu diye sorarım. Arkadaşın başına gelen çok kötü çünkü resmen vazgeçiyordu. düşün 31 aralık son gün sen para kazanmasını kapat bir tane haber kanalı yüzünden. Sildik bu kanalı goggle artısını da 12 ocak oldu para kesinleşmedi. 30 ocak bu gin hala aralıkta hiç bir işlem yok yazıyor adensede!

banada bu ayın ortasında mail geldi 2 kanala.. birinin komple gmaili sildim birinin kanalı sildim.. bakalım ne olacak..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri