Kanalların Adsense Yansımaması Hakkında - ÇÖZÜM

Ben youtubeye yeni başladım bugün adsense onayladı kanalımı ,adsensemde şöyle bir yazı var

''YouTube kazançlarınız ayın 15'inden önce AdSense ödemeleri sayfanıza eklenir ve toplam kazançlarınızın ödeme eşiğini aşması durumunda ödemenize dahil edilir. Tahmini kazançlarınız, YouTube kazançlarınızı içerecek şekilde güncellenmez.''

nedemek istiyor şimdi anlamadım.

2 tane video atacağım 1 ayda kaç para verir diye bakacağım .2videoyu hangi tarihte atmalıyım :confused:

Ben youtubeye yeni başladım bugün adsense onayladı kanalımı ,adsensemde şöyle bir yazı var

''YouTube kazançlarınız ayın 15'inden önce AdSense ödemeleri sayfanıza eklenir ve toplam kazançlarınızın ödeme eşiğini aşması durumunda ödemenize dahil edilir. Tahmini kazançlarınız, YouTube kazançlarınızı içerecek şekilde güncellenmez.''

nedemek istiyor şimdi anlamadım.

2 tane video atacağım 1 ayda kaç para verir diye bakacağım .2videoyu hangi tarihte atmalıyım :confused:

sen at videolarınını o yazı kazançlarının kesinleşmesiyle alakalı bilgilendirme yazısı bu ay kazanacakların şubat ayında 15 inde önce kesinleşir diyor 2 video az daha fazla video at durduğun kabahat :D

sen at videolarınını o yazı kazançlarının kesinleşmesiyle alakalı bilgilendirme yazısı bu ay kazanacakların şubat ayında 15 inde önce kesinleşir diyor 2 video az daha fazla video at durduğun kabahat :D

Allah razı olsun çok saol :rolleyes:

Bir kaç saat önce yeniden tüm kanallar para kazanmaya kapandı adsense gitti. Yine sıfırdan başlayacağım size yemin ederim bendeki sabır kimsede yoktur.

benim kendi pub numaram gözüküyor ama google reklamlarını engellediğim halde google reklemları görünüyor videolarımda tam olarak çözülmedimi acaba bu sorun ?

Arkadaşlar 10 gun sonunda yansımaya basladı hıc ellemeyın otomatık yansıyacak, buhtemelen partner fırımalarıda bu yuzden odemlerı hep gecırktrmke zorunda kaldı haberınız olsun.

arkadaşlar hangi kanalların adsense nin saydıgını nasıl anlıorduk ilgili konuyu bulamadım .
pub- ile başlayan kodu youtube kanalımızda nasıl test edioduk

arkadaşlar benım hesaplara bakıyorum hem benım adsense kımlıgım var hemde youtubenın acaba dogrumu adsenseye bakıyorum artıs yok her zamankı gıbı .

arkadaşlar benım hesaplara bakıyorum hem benım adsense kımlıgım var hemde youtubenın acaba dogrumu adsenseye bakıyorum artıs yok her zamankı gıbı .
normal şüpheli videona gel
normal aç izle neyse... sonrasında işte o sayfada
google crome için, sağ üzt köşede3 çizgi alt alta simge var ona tıkla
"araçlar" menusu, oradan da "kaynağı goruntule" ye tıkla işte ozaman sitedeki örnek kodlama çıkacak yapman gereken ctrl basık tut F kalvye harfıne bas sağ kısımda menu çıkacak arama menusu... o menuye adsenseden son 4 haneni yaz arat bulursa paralar senın adsensene yansıyor demek.. yoksa adsense no bulunmuyorsa kanal google beleş çalışıyor demek
---
not: tabikide normal adsense baplantınada bir bak orda adsense nosu vardır ilk ona bak bağlımı deılmı

yeni açtığım 5 kanaldada bu sorun hala devam ediyor daha önceki kanallarımda sorun düzelmiş.

normal şüpheli videona gel
normal aç izle neyse... sonrasında işte o sayfada
google crome için, sağ üzt köşede3 çizgi alt alta simge var ona tıkla
"araçlar" menusu, oradan da "kaynağı goruntule" ye tıkla işte ozaman sitedeki örnek kodlama çıkacak yapman gereken ctrl basık tut F kalvye harfıne bas sağ kısımda menu çıkacak arama menusu... o menuye adsenseden son 4 haneni yaz arat bulursa paralar senın adsensene yansıyor demek.. yoksa adsense no bulunmuyorsa kanal google beleş çalışıyor demek
---
not: tabikide normal adsense baplantınada bir bak orda adsense nosu vardır ilk ona bak bağlımı deılmı

tamam hocam sagolasın ama hem benım adsensem var hemde youtubenın adsense kodları var .

Arkadaşlar 10 gun sonunda yansımaya basladı hıc ellemeyın otomatık yansıyacak, buhtemelen partner fırımalarıda bu yuzden odemlerı hep gecırktrmke zorunda kaldı haberınız olsun.

eski kazançların da yansıyor mu? 10 gündür yaptığın izlenimler?

arkadaşlar sizin açtıgınız kanallar hemen mi yansıdı yani eskisi gibi 24-48 saat arası bekleme durumu yokmu benim 4 saat oldu yeni kanallar açtım ve ekledim ve ama nugune yansıma yok

analistic de yansıyan varmı beyler benim analisticde birşey yok.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri